View Full Version : Харесвам съученик
zna4i haresvam edin moi sau4enik da go nare4em Stefan bih kazala 4e sam vliubena v nego a i toi me haresva no nesam savsem sig .Neznam i kak da razbera no ne e samo tva ima i o6te v deveti klas e hodil s na6a sau4eni4ka da kagem 4e se kazva Krisi i q e otrqzal tai kato tq edva li ne mu e zabranqvala da govori s koeto i da e momi4e osven s neq i samo mom4eta.ta sa6toto tva momi4e e i moq priqtelka no nz kak 6te reagira na fakta 4e haresvam Stefan tai kato tq o6te ima 4ustva kam nego.nie sme v edin klas i naistina nz kakvo da pravq molq vi kagete kakvo da prava daite nekva ideq pls.blagodarq vi predvaritelno
т.7 и т.1
krem4et0
ReFlEcTiOn
10-29-2007, 16:47
ами аз мисля че достатъчно съм мислила за другите и достатъчно съм страдала заради тях затова мисля че е по добре да кажеш на момчето ако си сигурна че те харесва...пожелавам ти успех ...дано сте щастливи заедно...
sweet_baby_f
opredelno na temata mqstoto ne i e tuk no vupreki tova 6te si kaja mnenieto zna4i spored men ako tazi Krisi ti e mn dobra priqtelka i ima 4uvstva kum tova mom4e pone ako az bqh na tvoe mqsto nqma6e da trugna s nego no moje6 i da pogovori6 s neq moje i da te razbere nz :roll:
sweet_baby_f
opredelno na temata mqstoto ne i e tuk no vupreki tova 6te si kaja mnenieto zna4i spored men ako tazi Krisi ti e mn dobra priqtelka i ima 4uvstva kum tova mom4e pone ako az bqh na tvoe mqsto nqma6e da trugna s nego no moje6 i da pogovori6 s neq moje i da te razbere nz
hatercrew
10-29-2007, 16:58
ами хората казват в любовта и на война няма правила щом искаш това момче давай пък приятелката ти ще те разбере :wink: :wink: :wink: :wink:
По-добре не се захващай, ще почнат едни интриги...той ще вземе да послуша нея, а не теб, абе...
NightSky
10-29-2007, 17:30
По-добре не се захващай, ще почнат едни интриги...той ще вземе да послуша нея, а не теб, абе...
Ivalinka
10-29-2007, 17:38
ima6e ne6to kato pravilo,koeto glasi biv6ite na priqtelkite mi sa zabranena teritoriq.spored men kak 6te go vazprieme6 si e li4no tvoe re6enie,no az ne bih tragnala s mom4eto...(vapreki 4e tova e izvestna doza mazohizam)
mi v interes na istinata toi ne q haresva ve4e pone taka mi kaza osven kato priqtelka no drugoto koeto e 4e s neq ne sme ba6 priqtelki 6toto postoqnno se karame nikoga ne sme na edno mnenie edvali ne se mrazime no vapreki tova me e griga kak 6te reagira ako se polu4i megdu nas sas Stefan.s dve dumi nz dali e normalno no s neq nikoga ne sme se razbirali no vse pak i dvete se vodime za priqtelki nz dali 6te me razberete no toi nqma nikakvi 4uvstva kam neq osven priqtelski.dokato tq vse o6te go haresva.
MiMcHeToOo
10-29-2007, 18:03
mi v interes na istinata toi ne q haresva ve4e pone taka mi kaza osven kato priqtelka no drugoto koeto e 4e s neq ne sme ba6 priqtelki 6toto postoqnno se karame nikoga ne sme na edno mnenie edvali ne se mrazime no vapreki tova me e griga kak 6te reagira ako se polu4i megdu nas sas Stefan.s dve dumi nz dali e normalno no s neq nikoga ne sme se razbirali no vse pak i dvete se vodime za priqtelki nz dali 6te me razberete no toi nqma nikakvi 4uvstva kam neq osven priqtelski.dokato tq vse o6te go haresva.
действай, не чакай.. Искаш ли - Взимаш. Замислиш ли се - Губиш!
sexy_momi4e
10-29-2007, 18:05
mi v interes na istinata toi ne q haresva ve4e pone taka mi kaza osven kato priqtelka no drugoto koeto e 4e s neq ne sme ba6 priqtelki 6toto postoqnno se karame nikoga ne sme na edno mnenie edvali ne se mrazime no vapreki tova me e griga kak 6te reagira ako se polu4i megdu nas sas Stefan.s dve dumi nz dali e normalno no s neq nikoga ne sme se razbirali no vse pak i dvete se vodime za priqtelki nz dali 6te me razberete no toi nqma nikakvi 4uvstva kam neq osven priqtelski.dokato tq vse o6te go haresva.еми щом не сте толкова добри фр,няма за какво да се притесняваш :wink:
HePeAJIeH
10-29-2007, 20:19
Я да видим! Тука се получава един любовен триъгълник! По-добре не тръгвай с момчето-по този начин ще изгубиш приятелство и ще нараниш приятелката си а и ако скъсаш с приятеля си и не си останете приятели ще се млазите и няма да може да се търпите! Намери си друг с когото няма да се забъркаш в такъв любовен триъгълник и задължително да не е от класа защото след прекратяване на такава връзка ситуацията става конфузна (говоря от личен опит) :wink:
kaelняма ли да напише нещо да го подкрепя? :P
Мдам, обикновено така става... :-D Амааа да не би като си писала 9(клас) нещо да си объркала цифричката? :-|
kaelняма ли да напише нещо да го подкрепя? :P айде тоя път ти :}
GregoryHouse
10-30-2007, 07:16
Oooo пак ли сапунка...по принцип що м не са заедно проблем няма...но поради естесвото на тъпата тинейждърска природа в днешно време...ще има интриги сърдения проблеми и кфото още може да ти роди акъла...аз не бух се занимаал нямате голямо бъдеще ама ако искаш можеш да пробваш да ме опровергаеш...подчератаам опиташ...по далче няма да стигнеш...
Philosopher
10-30-2007, 07:29
Няма смисъл да опитваш, защото после ще се вайкаш, че някой/някоя ти се сърди. А както повечето тийнове в днешно време сигурно ще ти е по-неприятно да търпиш сръдните на приятелките отколкото да си хванеш ново гадже...