View Full Version : Секс с нимфоманkи :(
До тука в сексуалния си живот съм попадал само на нимфоманки,това ще ми попречи ли ако в бъдеще попадна на нормално момиче..........
BeautifulWorld
10-29-2007, 16:56
Да, ще ти пречи, защото "нормалните" момичета обикновено не се кефят някой да ги клати 3-4 часа.
Escarina
10-29-2007, 16:57
А каква ти е представата за нимфоманията?
Да, ще ти пречи, защото "нормалните" момичета обикновено не се кефят някой да ги клати 3-4 часа.Ти от каде знаеш че клато по толко ?! Може тия да са нимфоманки а той не , може да прави по 3-4 тека докато докара една от тези "нимфоманки" до оргазъм...
А каква ти е представата за нимфоманията?
Ми бях задължен да давам всичко от себе,без сам да изпитвам адекватна сексуална наслада.....Чувствам се като използван :x
:o я ми ги покажи тия нимфоманки че последно време се чуствам много далеч от използван :oops:
Бе за какво да ти ги дам,те трябва да са използваните,а не ти :x
Spored men ne upotrebqvash po pravilen nachin dumata "nimfomanka".
GregoryHouse
10-29-2007, 19:05
А според мен даже е девствен и путка не е виждал освен п Хикса...и най хубавото е че съм прав,а дори да не съм няма как да го докажеш...
А според мен даже е девствен и п***а не е виждал освен п Хикса...и най хубавото е че съм прав,а дори да не съм няма как да го докажеш...
Хах,какво да доказвам на такива мухльовци като тебе 8-)
Бегай си играй с бастуна на Хаус 8-)
slun4evo
10-29-2007, 19:45
А според мен даже е девствен и п***а не е виждал освен п Хикса...и най хубавото е че съм прав,а дори да не съм няма как да го докажеш...
И аз мисля така.Къде ги намери толкова много нинфоманки не знам. :D
slun4evo
10-29-2007, 19:45
И аз мисля така.Къде ги намери толкова много нинфоманки не знам. :D
Ма вие не знаете въобще за какво става на въпрос....Баси некомпетентните хора :x
slun4evo
10-29-2007, 19:53
Ма вие не знаете въобще за какво става на въпрос....Баси некомпетентните хора :x
Да прав си ние сме некомпетентни и трябва да се учим от некъдърници като теб.А между другото знаеш ли какво е нинфоманка въобще???
Да прав си ние сме некомпетентни и трябва да се учим от некъдърници като теб.А между другото знаеш ли какво е нинфоманка въобще???
НЕ,я съм от село :shock:
slun4evo
10-29-2007, 20:02
Xaxa поне си призна 8)
brain_stew
10-29-2007, 20:03
НЕ,я съм от село :shock:
Окей, дай ми описание на нимфоманките.Кво са искали толкова тия от тебе, че ги наричаш нимфоманки,ч е чак па те и използвали? :-D
Escarina
10-29-2007, 22:08
Хах,какво да доказвам на такива мухльовци като тебе 8-)
Бегай си играй с бастуна на Хаус 8-)
Честно да ти кажа мненията му са далеч от тези на мухльовците в сайта, ако искаш се позачети и токувиж си се научил на някои работи. А що се отнася до използването... Сигурен ли си че ти не си този на който просто не му се прави секс? Аз за сега нимфоманки не познавам, а ти чак на две си попаднал.. уж.. :D
blahblahblah
10-30-2007, 15:32
До тука в сексуалния си живот съм попадал само на нимфоманки,това ще ми попречи ли ако в бъдеще попадна на нормално момиче..........А пък аз въобще на никакви не съм попадал... :smt003
gavro64eto
10-30-2007, 15:37
ne bi trqbvalo da ti popre4i,ako vse o6te si si normalen i ne si pristrasten kam nimfomanki nqma da ima6 problem,spoko.
kaot sme nekompetentni , zashto pishesh v tozi forum , idi v nqkoi zapoo-nacheteni , nie tuka sme amatiori
ti v ejednevieto si ot nimfomanki si bil sexualno upotrebqvan na tenn.vyzrast... nie tuka s malovajnite se sexualni problemi za pyrviq pyt i za analniq sex i zabremenqvaneto
free_spirit
10-31-2007, 07:34
Тая тема ми напомня за едно бивше гадже,което разправяше на ляво и на дясно колко съм ненаситна и как едва ли не не ставал от леглото,щото съм нямала угодия...аз дори не бях правила секс с него,но поне се посмяхме добре с приятелите за негова сметка. Имах и един познат,който наричаше гаджето си нимфоманка,защото искала секс 3 пъти...седмично :-| Въобщеее думи нямам,та към автора-изясни си какво е понятието "нимфоманка" и тогава определяй "всичките"си гаджета като такива,за да не ставаш за смях :razz: