View Full Version : Kak
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 18:07
Zdraveite!
Nova sym i imam vupros.... kak da se otvorq....?
znam 4e mn hora sa pravili takava tema no se pak .... !
Mn se izvinqvam!
Благодаря предварително!
GentleImpulsion
10-29-2007, 18:09
Намираш едно момче, възбуждаш го и чакаш то да си свърши работата.
O boje moi...ne moga da razbera az li neshto ne sym v chas ili tova momiche ?! ](*,) Bi li ni obqsnila samo zashto ti e da se "otvarqsh" sama ? :-o
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 18:16
ami az mom4e sym si namerila...no toi neznae kfo da pravi... v smisal 6te sym parvata mu devstvenica.... i e kofti....a toi ne si priznava..... nali za tfa 4e neznae qvno az pone taka misla...i zatova iskame da go napraviim... ama ne se znae dali 6e ima krav ... a nemoje v nas nemoje i v tqh i se nalaga....v kolata..... a be ob6to zeto e mn slojna rabotata.... 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
GentleImpulsion
10-29-2007, 18:19
Хората са дали информация, само трябва някой да я намери и евентуално да я прочете.
http://www.teenproblem.net/s/739.html
slun4evo
10-29-2007, 18:22
Добре де не мога да разбера каква е тая мания да се отваряте сами бе.Не мога да схвана за вас момчета няма ли.Като искаш да се отвориш си намери гадже и го направете, не го прави сама.Даже не виждам какъв е смисъла да се отваряш, това не трябва ли да стане с момче? 8-[
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 18:25
Добре де не мога да разбера каква е тая мания да се отваряте сами бе.Не мога да схвана за вас момчета няма ли.Като искаш да се отвориш си намери гадже и го направете, не го прави сама.Даже не виждам какъв е смисъла да се отваряш, това не трябва ли да стане с момче? 8-[
aZ si imam pritel ako ne si pro4ela !!!vuprosa e 4e nemoje v nas nemoje i v tqh i 6tot sym devstvan i ako ima krav 6e naprava sigurno kolata na gaz !
Cherlotte
10-29-2007, 18:33
Глупости, ти да не очакваш една кофа с кръв да има. :-D Пък и има голяма вероятност дори и да няма кръв. :) Хартиени кърпички, ако щеш си вземи, но не виждам смисъл да се отваряш сама. :?
LipSoFAnAnGel
10-29-2007, 18:36
Толкова като искаш да се отвориш сама решението е с пръстче ;) ;)
:razz: ne ne ne 6e se razbiq!Mi moq suvet e s kvot nameri6! Hhahahahahahahahaha [-X trqbva oba4e da go napravi6 ne6to mnogo specialno i nezabravimo!Muzika,priglu6ena svetlina,rozi,sve6ti... i po4va6 da vkarva6 kakvoto ti padne pod ruka!Tova e nai-dobriq na4in i 6te ti e edinstven v jivota ,taka,4e postarai se! :razz:
GregoryHouse
10-29-2007, 18:39
МИ мноу лесно..земаш литрово шише с ракия...махаш тапата изпишва 1/2 и след това г пъъъш у путката си със злоба ама да е с отворено гърно тъй че да дезинфекцира...би тряяло да стане...само да не ти излезе прякор щото има една в ловеч дето и до ден днешен и викат Отвертката...
hahavteen
10-29-2007, 18:40
Za da si po-spokoina postelete edna kurpa ili staro odialo otdoly i ne se pritesniavai.Az sum pravila seks v kola kogato sum bila v menzis i pak ne sum capala puk na tebe edva li 6te ti teknat pove4e ot 2-3 kap4ici tui 4e spoko :wink:
Kras4eto_lp
10-29-2007, 18:41
Взимаш една краставица и почваш да си я ръгаш :lol: :lol: :lol:
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 18:44
a be na vas vie sme66noo ama ne e sme6nooooooooooooooo
DIVINE_TIME
10-29-2007, 18:52
O boje moi...ne moga da razbera az li neshto ne sym v chas ili tova momiche ?! ](*,) Bi li ni obqsnila samo zashto ti e da se "otvarqsh" sama ? :-o
Ама как бе .. то сега така е модерно... да си девствена е смешно... :-D
Lorelei,ти не знаеше ли ? :D
Seducti0n
10-29-2007, 18:54
Вместо да прибързвате,по-добре се организирайте и в скоро време си намерете подходящо място,където да го направите...Все пак,едва ли ще е за 5 минутки,само да те отвори и после кой от къде е,предполага се,че ще има любовна игра,целувки,прегръдки,ала бала.
П.С.-Лично за за мен,няма по-голяма тъпня от това сама да разкъсаш девствената си ципа и то напълно съзнателно.... :x
Friday13`
10-29-2007, 18:58
Бих ти казала, пича да си те отвори независимо дали ще бъде в кола или не. Дали ще има кръв, вслушай се в съвета даден по-горе - сложете някаква кърпа и готово. Имаш гадже, не за да се отваряш сама, а за да го направи той, деа. Просто трябва да действа малко по-леко (ако знае как се действа изобщо...)
Friday13`
10-29-2007, 18:59
Бих ти казала, пича да си те отвори независимо дали ще бъде в кола или не. Дали ще има кръв, вслушай се в съвета даден по-горе - сложете някаква кърпа и готово. Имаш гадже, не за да се отваряш сама, а за да го направи той, деа. Просто трябва да действа малко по-леко (ако знае как се действа изобщо...)
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 19:00
a be nekoi ima6e na vupreki i super tapo se otnese kam vuprosa mi...dosta ne uvajitelno ..... vmesto da me posavetva ne6to ama karai.... az sym na dostat4no godini za da re6a nali dali sama 6e se otvora ili ne na 17 sym 6to da ne se otvora sama moje da q ima taq moda za momi4eta m/u 14-15 g i pove4e moje bi .....mn grubi se otnese tam koito i da si !!!
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 19:04
i az taka misla 10x Freday13 =D> =D> =D> =D>
*gerito*
10-29-2007, 19:16
abe ti kato si na 17 toi da ne e na 12 4e da ne znae kak stava i da si mu pyrvata :shock: egati ama vse pak neka toi da te otvori edin pyt 6te ti 4ypqt prozoreca vse pak tva bi trqalo da e romanti4no ne mojete li da dadete 30 leva za nqkvo hotel4e pone 6te e romanti4no i nezabravimo e ti moje da ne si ot romanti4nite natyri 6tom 6te se otvarq6 s pryst :-# :-s :-# :-s
hahavteen
10-29-2007, 19:17
a be nekoi ima6e na vupreki i super tapo se otnese kam vuprosa mi...dosta ne uvajitelno ..... vmesto da me posavetva ne6to ama karai.... az sym na dostat4no godini za da re6a nali dali sama 6e se otvora ili ne na 17 sym 6to da ne se otvora sama moje da q ima taq moda za momi4eta m/u 14-15 g i pove4e moje bi .....mn grubi se otnese tam koito i da si !!!
Dobre nali ti se kaza kakvo da pravi6 za6to produljava6 da se jalva6? Az sum pravila seks pove4e v kola ot kolkoto kudeto i da bilo drygade i poviarvai mi ne e nyjno da e bez liybovna igra i samo za 5 minytki.
Sled kato si dotatu4no goliama se nay4i da izpolzva6 dostatu4no golemia si mozuk i desitvai :roll:
Ама как бе .. то сега така е модерно... да си девствена е смешно... :-D
Lorelei,ти не знаеше ли ? :D
Ehhh,emi ne... :roll: Tolkova me e sram,ne znaeh,che e moderno... :cry: xi xi xi
Do avtorkata:Reshenieto si e tvoe i az nqma ti se byrkam,no ne moga da te razbera.Cqlata ti istoriika zvuchi taka,kato che picha iska tochno da si te izchuka i da ofeika.Samiq fakt,che UJ hodite,a toi ne iska da spodeli s teb tozi vse pak malko ili mnogo specialen i edinstven pyrvi pyt,me navejda na tazi misyl...i neka da poglednem kva e prichinata da ti otkazva,po tvoi dumi si shtqla da mu bydesh pyrvata devstvenica...ebahti typoto i plosko opravdanie!Ili neka si go kajem napravo,gnus go e da se izcapa ili kvo,ili prosto ne vijda smisyl da se starae i da vnimava,kato moje da te izchuka i sled kato sama se otvorish...?Samo shte ti kaja,che momchetata,koito dyrjat na gadjetata si i znaqt,che te sa devstveni,ocenqt devstvenostta im kato podaryk,kolkoto i staromodno da zvuchi, i se staraqt da napravqt tozi moment nezabravim,a ne da gi syvetvat sami da si otnemat devstvenostta...Spored men si pomisli oshte vednyj predi da se reshish na tova!
GregoryHouse
10-29-2007, 19:36
Този "грубиян" може би ще да съм аз...пък незнам наколко си години ам си виж подписа бе...аНбиции...пък това да се отвориш е супер тъпо...като искаш казах ти качина с дръжка на отвертка...ама да знаеш и до ден днешен на Ивон и викат Отвертката...пък и момчето знае че си дествена ще е маса тъпо да се отвориш сама...все едно той е някъф некъдърник...както и да е...прави каквото ти е весело...
MaXy_GiRL
10-29-2007, 19:37
ami az mom4e sym si namerila...no toi neznae kfo da pravi... v smisal 6te sym parvata mu devstvenica.... i e kofti....a toi ne si priznava..... nali za tfa 4e neznae qvno az pone taka misla...i zatova iskame da go napraviim... ama ne se znae dali 6e ima krav ... a nemoje v nas nemoje i v tqh i se nalaga....v kolata..... a be ob6to zeto e mn slojna rabotata.... 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
Един савет ЗАРЕЖИ ГО ТОЯ и после ВЗЕМИ СЕ СКРИИ ОТ СВЕТА!!!! :-x
Боже,как съм си мечтала първия ми път да е в кола с някакъв мизерник!!!! ](*,) :smt019
sLaDkA_GrEsHkA
10-29-2007, 19:39
Взимаш една краставица и почваш да си я ръгаш :lol: :lol: :lol:
shhht poznavam edna takava :razz:
momchence_89
10-29-2007, 19:57
Леко, Бавно, Плавно, Нежно, Търпение и Без да се притеснява мъжкия.
На колко е момчето :neutral:
Това е много добре че си е признал.
Успех.
pepitaaa
10-29-2007, 21:45
От тъпи по-тъпи теми почнахте да пускате ](*,)
Escarina
10-29-2007, 22:26
Авторката...какъв е проблема...купуваш си един сух шпек, Перелик например и се почваш.... Ебати заблудените хора се навъждат в тоя форум, не ви ли е време да се осъзнаете? #-o
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 22:37
Хората са дали информация, само трябва някой да я намери и евентуално да я прочете.
http://www.teenproblem.net/s/739.html
blagodarq !
GaMe_OveR_BoY
10-29-2007, 22:46
molq temata da bude zaklu4ena!
Fanatichka
10-29-2007, 23:28
molq temata da bude zaklu4ena!
6to da ne bi da se otvori ve4e? :D
GaMe_OveR_BoY
10-30-2007, 11:12
MOLQ TEMATA DA BUDE ZAKLU4ENA!
hahavteen
10-30-2007, 12:03
MOLQ TEMATA DA BUDE ZAKLU4ENA!
Prati li4no na niakoi modeator.Moje da ne sa vidiali.. 8)
rihannka
10-30-2007, 13:11
какво целиш с тва.?какво си мислиш 4е ако се отвориш сама после няма да те боли ли?пфу амън от такива моми4ета като теб :evil: ..като толкова искаш да се отвориш намери си мом4е..
mi imash si prystcheta , kato tii takyv merak pyvoto pronikvane v te da e ot dqsnata/lqvata ti ryka ... davai 1 ,2 , 3 posle moji i s neshto apodobqvashto myjki polov organ da probash , q krastavica , morkov , banan , ako iskash za dostovernost -pravilno te nasochiha - zemi nesto ot meso shpek - leki , hem ne e mn tvyrd , shte vidish kak se poluchava kato ne mui mnogo stanal na pratniora ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Fanatichka
10-30-2007, 19:13
mi imash si prystcheta , kato tii takyv merak pyvoto pronikvane v te da e ot dqsnata/lqvata ti ryka ... davai 1 ,2 , 3 posle moji i s neshto apodobqvashto myjki polov organ da probash , q krastavica , morkov , banan , ako iskash za dostovernost -pravilno te nasochiha - zemi nesto ot meso shpek - leki , hem ne e mn tvyrd , shte vidish kak se poluchava kato ne mui mnogo stanal na pratniora ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
1000% nqma da uspee :o
drugo si e "myjkiqt polov organ"
puk sama 6te te boli dooosta pove4e, i nqma da si tolkova vyzbudena
1000% nqma da uspee :o
drugo si e "myjkiqt polov organ"
puk sama 6te te boli dooosta pove4e, i nqma da si tolkova vyzbudena
tq nqkyde da kazva , che iska da e vyzbudena ?!?!? iska da se "otpushi" kakto sega e mn mUdernU ...
ne se pritesnqvai na men za pyrvi pyt mi be6e v kola ne e stra6no nqma mn kryv vsi4ko 6te e ok prosto toi da e po vnimatelen samo deto e mn neudobno ama nqma tova zna4enie i uspeh 6te se stpavite :grin: :grin:
korabokroshenec
10-31-2007, 21:47
aZ si imam pritel ako ne si pro4ela !!!vuprosa e 4e nemoje v nas nemoje i v tqh i 6tot sym devstvan i ako ima krav 6e naprava sigurno kolata na gaz !бившата ми умря от загуба на кръв така :-# :-&
ledena_kralica
11-27-2007, 10:02
Prestanete s tva modernoto!!! [-( Ludi li ste?Rabotite se pravqt za kef,ne za modernoto!!!Kat e moderno da sum cqlata v piursinci,v igli i tatusi da ne bi sum?Kat e moderno da si kurva dali sum? :booooomb: Mi vlezte v polojenie ebasi...Taka se e slu4ilo...Mila do dqkva stepen 6te e po-dobre za teb taka...Edno e nqkoi da burni4ka bez da znae kakvo yse6ta6 drugo e ti sama da precenqva6...Budi naqsno 4e boli ama 6te go prejivee6...Yspeh :-)
DaniFilth
11-27-2007, 11:44
ami kvo zimash edna krastavica ot magazina i davai :-D
the_doll
11-27-2007, 11:46
Оле това да се отвориш сама е най-голямата тъпотия дет можеш да я направиш!!!!!!!!!!!!! Ти луда ли си бе?????/