Влез

View Full Version : Анален секс

Desi_90
10-29-2007, 20:58
Здрасти на всички.Потърсих тема за това ама не намерих така че да попитам.Преди около час правих с гаджето ми анален секс.Правила съм го доста пъти,обаче този път се получи още в началото гаф.При самото вкарване ...се напишках.Никога не ми се беше случвало подобно нещо , в смисъл че ми се е случвало изцапване да има по члена му,ама да се напикая никога.Според вас на какво се дължи това и мислите ли че е нормално.Мерси на всички предварително за мненията.

naMy4Ho_KoTe
10-29-2007, 21:01
Просто е успял да притисне пикочния ти мехур, или ти си легнала в кофти позиция. На мен не ми се е случвало, въпреки че се надявам да се случи (ще е много еротично и срамно), но определено не е повод да се притесняваш. На всеки се случват такива неща :) Важното е да ги приемаш с насмешка :)

GameMaster
10-29-2007, 21:05
AX ..........kakva gadost :shock: :-&

naMy4Ho_KoTe
10-29-2007, 21:07
AX ..........kakva gadost :shock: :-&

Я млъквай. :?

Palav_Sharan
10-29-2007, 22:31
Просто е успял да притисне пикочния ти мехур, или ти си легнала в кофти позиция. На мен не ми се е случвало, въпреки че се надявам да се случи (ще е много еротично и срамно), но определено не е повод да се притесняваш. На всеки се случват такива неща :) Важното е да ги приемаш с насмешка :)

::: :smt007 :smt007 :smt007
Флубих са

Palav_Sharan
10-29-2007, 22:52
Моляяя???? #-o

какво се молиш [-X
девойчето е много право :) =;

bloodranger
10-29-2007, 22:59
[quote="naMy4Ho_KoTe"]На мен не ми се е случвало, въпреки че се надявам да се случи (ще е много еротично и срамно)quote]
Йай кви неща си пожелаваш Йай :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :smt006 :razz:

hahavteen
10-30-2007, 03:56
Spoko ne se pritesniavai.Moje da se sly4i takova ne6to.Predpolagam 4e e bilo malko a ne si opikala cialoto leglo puk i taka da e 4ar6afite se perat v kraina smetka taka 4e ne se kosi 8) Nadiavam se priatelia ti da e pi4 i da e priel ne6tata spokoino i da ne te e nakaral da se po4ystva6 o6te po-gadno :wink:

На мен не ми се е случвало, въпреки че се надявам да се случи (ще е много еротично и срамно), но определено не е повод да се притесняваш.

Moia ve4e biv6 priatel mn iska6e da mi se "sly4i" ma taka i ne yspiah da se otpysna 4ak dotam :oops: 8-)

naMy4Ho_KoTe
10-30-2007, 08:03
Spoko ne se pritesniavai.Moje da se sly4i takova ne6to.Predpolagam 4e e bilo malko a ne si opikala cialoto leglo puk i taka da e 4ar6afite se perat v kraina smetka taka 4e ne se kosi 8) Nadiavam se priatelia ti da e pi4 i da e priel ne6tata spokoino i da ne te e nakaral da se po4ystva6 o6te po-gadno :wink:

На мен не ми се е случвало, въпреки че се надявам да се случи (ще е много еротично и срамно), но определено не е повод да се притесняваш.

Moia ve4e biv6 priatel mn iska6e da mi se "sly4i" ma taka i ne yspiah da se otpysna 4ak dotam :oops: 8-)

Нашата идея е да ме завърже и да прикрепи вибратор тип клитор-стимулатор. Когато свърша ако стимулацията продължи адски много ми се допишква, та идеята е да ме остави така и да гледа колко безпомощна съм :oops:

hahavteen
10-30-2007, 08:09
Нашата идея е да ме завърже и да прикрепи вибратор тип клитор-стимулатор. Когато свърша ако стимулацията продължи адски много ми се допишква, та идеята е да ме остави така и да гледа колко безпомощна съм :oops:

Mda to4no za tva ti kazvam 4e ne mojeh da se otpysna dostatu4no i da go vuzpriema...Ako mi naprave6e takova ne6to 6tiah sigyrno da se razreva i da po4na da vikam sestra mi na pomo6t :-s 8-)

naMy4Ho_KoTe
10-30-2007, 08:10

Mda to4no za tva ti kazvam 4e ne mojeh da se otpysna dostatu4no i da go vuzpriema...Ako mi naprave6e takova ne6to 6tiah sigyrno da se razreva i da po4na da vikam sestra mi na pomo6t :-s 8-)

Няма нищо по-приятно от това да ме унижава докато не се разрева и после да ме хвали какво героинче съм била и да ме гушка и дундурка 8-)

monsej
10-30-2007, 11:59
С предното ми гадже не правихме секс в дупето, защото така и не можа да се отпусне. Пробвахме с лубриканти, кремове, не става. Но със сегашно е супер. В началото малко я боли, но след като проникне целия вече остава само удоволствието. И докато отпред, след като не върша 1-2 мин след нея, просто свършвам с ръка, казва че отзад може да се чука с часове, дори да е свършила. Не се пазим. После един душ и това е. За да не смятате, че търся само моето удоволствие, ще ви кажа, че още в началото като разбрах, че има някаква болка, аз също пробвах. Без възбуда натиках един вибратор 15-17 см. в дупето си. Без да съм възбуден естествено и само с малко крем. Чуството не е приятно особено в началото, но после свикваш. Гаджето ми не може с този вибратор. Повече боляло било по-кофти. А инъче редовно си свършва. Особено, ако и галя едновременно с това клитора.javascript:emoticon(':-)')

krem4et0
10-30-2007, 12:02

Няма нищо по-приятно от това да ме унижава докато не се разрева и после да ме хвали какво героинче съм била и да ме гушка и дундурка 8-)
:shock:
След многократен оргазъм клитора така ме боли..............не ми се пишка, а просто всяко докосване е болезнено. не съдя никой, но................много си извратена дори за моето въображение.

bebok
10-30-2007, 17:17
ne mi se e sly4valo podobno ne6to i dano ne mi se sly4va ......

Schnitzer
10-30-2007, 17:21

Няма нищо по-приятно от това да ме унижава докато не се разрева и после да ме хвали какво героинче съм била и да ме гушка и дундурка 8-) :D :D :D :D :D :D

vaniLL
10-30-2007, 21:11
malko pochvate da me razubejdavate da go davam duppeto :twisted:

10-30-2007, 21:19
Моляяя???? #-o

какво се молиш [-X
девойчето е много право :) =;

Права е да . Знам , защото ми се е случвало нещо подобно :-| :oops:

SmurkamDoZori
10-30-2007, 21:21
извращение :smt007

Ruskia1936
10-30-2007, 22:41
QBAAA ISROSssSSSSSiiii to4no taka napikavaite se kat malkite deca :D
mani mani tva s piknqta nqma da e mnogo priqtno ama tva s "ocapvaneto" :shock: P.S izmii si guza drugia pat predi seks i se ispikai .... (savet)

naMy4Ho_KoTe
10-31-2007, 05:57
QBAAA ISROSssSSSSSiiii to4no taka napikavaite se kat malkite deca :D
mani mani tva s piknqta nqma da e mnogo priqtno ama tva s "ocapvaneto" :shock: P.S izmii si guza drugia pat predi seks i se ispikai .... (savet)

Поредното уникално и "компетентно" мнение по въпроса... Като не знаеш за какво иде реч - мълчи си. Просто съвет.

naMy4Ho_KoTe
10-31-2007, 06:24
Моляяя???? #-o

пак ли се завърна бе гад

http://www.learntoquestion.com/seevak/groups/2004/sites/zana/images/turkishflag.jpg

Хаххахахаха, злобно е, ама кефи! :D :D :D

Ruskia1936
10-31-2007, 15:04
znam znam si4ko znam az sam profesor vu4kov ^^
e kvo mislsih 4e na nqkoe mom4e shte mu e priqtno da mu se "ocapa" onaq rabota ... :twisted: :cry:

Lorelei
10-31-2007, 16:00

Tomsi i mene :P

A po temata:Predpolagam,che toq pich ne e reagiral kofte,ami dori naprotiv :) Mislq,che na vsichki se sluchvat takiva kofte situacii,taka che spoks :P

BMW_MPOWER
10-31-2007, 16:20

davai si go, na priatelkata mi i e mnogo gotino, vse pak vnimavai na koi go davash

vaniLL
10-31-2007, 17:10

davai si go, na priatelkata mi i e mnogo gotino, vse pak vnimavai na koi go davash

che kak nqma da vnimavam , to da ne e obshtestveno , obeshtala sym mu az na moq drugiq pyt , che mi se iska dosta :oops: haresa mi s1 prystche i shte go dam :) :) :) :)

BMW_MPOWER
10-31-2007, 22:11

che kak nqma da vnimavam , to da ne e obshtestveno , obeshtala sym mu az na moq drugiq pyt , che mi se iska dosta :oops: haresa mi s1 prystche i shte go dam :) :) :) :)

а тъй. успех

vaniLL
11-01-2007, 11:51

а тъй. успех
merism , toi moq vnematelen , tei cche ochakvam s netyrpenie :P da mi go seftosa

Schnitzer
11-01-2007, 12:14

а тъй. успех
merism , toi moq vnematelen , tei cche ochakvam s netyrpenie :P da mi go seftosaВнимааи да не ревеш и ти кат милена-плс :D :D :D :D :D :D

vaniLL
11-01-2007, 12:25

а тъй. успех
merism , toi moq vnematelen , tei cche ochakvam s netyrpenie :P da mi go seftosaВнимааи да не ревеш и ти кат милена-плс :D :D :D :D :D :D

haide haide , tui che na tebe moi da ne ti davat da ***** otzade , za ko da revvam :P

didi06
11-01-2007, 13:07
mi neznam prosto si se otpusnala i taka e stanalo! :!:

didi06
11-01-2007, 13:09
mi neznam prosto si se otpusnala i taka e stanalo! :!:

vaniLL
11-01-2007, 13:11

а тъй. успех

I koga sam revala be?

dam , kako samo go ebavate momicheto ??? mechtateli , samo s mechtite shte si ostanete .....

Schnitzer
11-01-2007, 13:15

а тъй. успех

haide haide , tui che na tebe moi da ne ti davat da ***** otzade , za ko da revvam :PКога реши че не ми дават? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Шта ебат един път одзад и голяма работа стана. :razz: :-s :-s

vaniLL
11-01-2007, 13:19

а тъй. успех

haide haide , tui che na tebe moi da ne ti davat da ***** otzade , za ko da revvam :PКога реши че не ми дават? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Шта ебат един път одзад и голяма работа стана. :razz: :-s :-s

dadada 49305283-6254 golemi rauti stanah , dubre che ...
mi po izkazvaniqta ti taka reshih i po deckiq nachin po koito razsyjdavash : da reva ... typite vi sluhove v toq forum za momicheto kakvo bilo prailo na kuponq , mi ako go e pravila s nqki nekadyrnik , deto si gleda negoviq kef , normalno da reve ...

Schnitzer
11-01-2007, 13:22
Я съм мислил по децки а ти си много "умна" како. :grin: Ми да не съм я накарал аз да му са нагъзва на тоя.Дразниш. :booooomb:

vaniLL
11-01-2007, 13:25
Я съм мислил по децки а ти си много "умна" како. :grin: Ми да не съм я накарал аз да му са нагъзва на тоя.Дразниш. :booooomb: am ne ne se imam za kaka , no ne smqtam , che e normalno taka da se podigravash na momicheto . mi da ne si q karal , am prodyljavash da razduhvash taq istoriq i tova drazni :?

Schnitzer
11-01-2007, 13:27
Не съм споменал за никва история до колкото помня. :razz:

vaniLL
11-01-2007, 13:31
ok , togava ne vijdam smisyl da prodyljavame da sporim ;-)

Schnitzer
11-01-2007, 13:34
ok , togava ne vijdam smisyl da prodyljavame da sporim ;-) \:D/