View Full Version : луда ли съм ???
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 10:18
zdraveite..... toku shto osuznah che ima neshto mnogo stranno v men.... puskam temata v lubov zashtoto tova koeto shte vi razkaja e svurzano s gajeto mi... zna4i predi godina toi se zapozna s edno momi4e ot negovoto u4ili6te uj mnogo pe4ena mnogo sladka i t.n.... edna nosht ne znam kakvo mi stana no sunuvah neshto svurzano s tqh dvamata..... obadih mu se zashtoto se subudih razplakana i na sutrinta toi doide v nas i kogato mu razkazah toi mi se izsmq i mi kaza spokoino tova e samo sun... samo sun ?!?!?! ne znam zashto sunuvah tochno neq no sledobedta bqhme vuv tqh i toi otide ottatuk i az poglednah logovete im v mirc... samo sun .... :cry: kak puk ne... ta beshe negovoto сладурче лл :cry: преди това имахме проблем с едно друго момиче, само че след като вече беше станал гафа аз сънувах и нея... преди десетина дни сънъвах че сме скарани и както не ми говори се обажда на една наша позната и започват да си говорят... и за този сън му разказах и тои пак ми каза нещо подобно не помня точно какво... и ето че от около седмица това момиче излиза със наси ние започнахме да се караме много повече... и то предимно заради нея дори и да не е главната причина тя.. до вчера не ревнувах просто се борех за място под слънцето защото докато ние сме скарани и не ми обелва дума с нея си лафят доста приятелкси... но вчера тя започна да се заяжда с него и аз покрай нея.. и тои се разсърди. аз есттествено започнах да му се извинявам а тои каза че не се приема.. доста време му се молих но без ефект.. когато тя го попита на нея ли се сърди за нещо той каза НЕ .. и приключиха разговора !!! бях потресена... аз 10 мин тичах по него и му се извинявах без ефект а на нея дори и без извинение и се размина... е вече започвам да ревнувам не отричам !!! та въпроса ми е следния : нормално ли е като сънувам нещо то да се сбъдва почти по същия начин ??? нямах нищо против нея много е стабилна, но тои.... като че ли я харесва.... преди да я сънувам не сме излизали с нея и не знам от къде ми е дошло на акъла и то докато спя.. а ето че се оказа вярно !!!!!!! луда ли съм ??? 8-[
не си луда бе спокойно аз също мога да предскавам по сънищата и често санищата ми се сбъдват, също така много често преди да стане нещо аз казвам че то ще се случи и така и става.Това е дарба мен ми е по наследство от леля ми ;) а ти може само да се радваш за това ;)
thedutchess
10-30-2007, 10:32
не си луда бе спокойно аз също мога да предскавам по сънищата и често санищата ми се сбъдват, също така много често преди да стане нещо аз казвам че то ще се случи и така и става.Това е дарба мен ми е по наследство от леля ми ;) а ти може само да се радваш за това ;)
Тва е мн яко според мене. А по темета - Не си луда, мацка и nestle ти го обясни! Само спокс!
NightSky
10-30-2007, 10:33
Не си луда :)
I spored men suni6tata ozna4avat ne6to v pove4eto slu4ai!Ta moje pone da ne mu gi razkazva6,a da deistve6 po-taini4ko ,za da ne se karate tolkova!KOlkoto i da ti se iska toi da ti kaje,4e e siguren,4e ne izpitva ni6to kum neq ponqkoga tova ne stava,zatova ne mu kazvai kakvo si sanuvala i ne pokazvai,4e go revnuva6 tolkova! [-o<
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 10:36
ами в такъв случай мойта дарба е ужасна , сбъдват ми се само гадни сънища :cry:
Ne e ujasna!Pogledni ot dobrata mu strana!Tova e na4in da se predpazi6 ot lo6oto! ;-)
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 10:40
Ne e ujasna!Pogledni ot dobrata mu strana!Tova e na4in da se predpazi6 ot lo6oto! ;-)
и как може да стане това ? да му забраня да се вижда с някоя ? леле дупе да ми яко ако опитам само... :roll:
и как може да стане това ? да му забраня да се вижда с някоя ? леле дупе да ми яко ако опитам само... :roll:
Ami ne ne moje6 da zabrani6 na nqkoi da se vijda s nqkoi!Vse pak jiveem v svobonda strana!Vseki ima pravo da se vijda s koito si iska!Imah predvid,4e tezi suni6ta mojebi te podgotvqt za tova ,koeto 6te ti se slu4i!Moje da ti pomognat kato te nakarat da svikne6 s misulta,4e toi haersva neq ili puk moje da ti pomognat da nameri6 na4in da zapazi6 lubovta mu!No revnostta ne e na4ina!Prosto pogovorete kato normalni hora,izqsnete si vsi4ko i go nakarai da govori za neq!Zabeleji kak govori za neq,bez da si vkarva6 paranoi i si napravi izvod! :::
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 10:53
засега по нищо не съм му показала че вече ревнувам... а за нея сме говорили много даже и снощи се опитах да подхвана темата... тя не е негов тип... и на мен не ми харесва на външен вид... та казах му че мен изобщо не ме кефи като момиче облича се гадно и се гримира не както и отива като че ли... или просто прекалява не мога да преценя.. той ме отряза и ми каза че външния вид няма значение предпочита някоя по грозна с която може да си говори както с нея отколкото някоя хубавица дето е куха.... общо зето дори не ме подкрепи за облеклото .. в смисъл тя е от тия свлечените както ги нарича тои и много ги мрази а тя сякаш е нещо по специално... в момента не ога да направя нищо ,просто ше го оставя да прави каквото иска и като му мине ше си проличи не искам да се карам с мацката или да се праим на непознати заради него щото е много печена наистина, а пък и с него не искам да се карам щото съм търпяла и много по големи магарии така че.. офф не знам :neutral:
beboslava
10-30-2007, 11:26
Ей, спокойно със сигурност не си луда,много често сънищата се сбъдват.На мен също ми се е случвало-сънувах че един човек е починал и на сутринта ми казаха,че наистина е така :( А и също става така,защото ти мислиш за това момче и затова го сънуваш толкова.А относно онова момиче и аз съм имала подобен проблем и мога да ти кажа да не се караш с нея,но да ги държиш под око-за всеки случай :!: И може би ще е добре той да види че ревнуваш за да се позамисли малко. Успех от мен \:D/
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 11:41
mersi na beboslava obache veche se oburkvam... ako pokaja che revnuvam prosto she buda ovikana s dumite " pak mrunkash za nai malkoto" ... tova go slusham postoqnno naposleduk.. a toi naistina obrushta poveche vnimanie na sichki ostanali ... chuvstvam se othvurlena :cry:
prettyIdeath
10-30-2007, 12:01
Ами права си да ревнуваш.Аз пазя приятела си и от най-добрите си приятелки , въпреки че нито те нито приятела ми ще направят нещо...
А за това дали си луда-Не мисля..
На много хора им се случва... Дори майка ми постоянно сънува разни простотии ..като ги каже-и се смеем,а после ... ](*,)
GregoryHouse
10-30-2007, 12:29
Сега да обясня малко...значи сънищата ни биват "излъчвани" от нашето подъзнание...Посъзнанието ни съдържа всичките ни страхове и останали глупости както и още мн неща но да се спрем на страховете...човешия ум може да се досети за хилядии възможни ситуаций...и човешкото въображение може да ги възпоизведе доста...реалистично...така че идеята ми е следната...страхуваме се че гаджето ще ни изневери на подсъзнателно ниво...после си лягаме и сънуваме това от което сме се страхували и то пък по някаква случайност се случи...и воала вече сме гадатели...общо взето не си луда случва се на всеки човек...нито си врачка...ъх как исках по просто да го обясня...
С 2 думи сънят е израз на страховете ни. Не на бъдещето.
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 12:40
Сега да обясня малко...значи сънищата ни биват "излъчвани" от нашето подъзнание...Посъзнанието ни съдържа всичките ни страхове и останали глупости както и още мн неща но да се спрем на страховете...човешия ум може да се досети за хилядии възможни ситуаций...и човешкото въображение може да ги възпоизведе доста...реалистично...така че идеята ми е следната...страхуваме се че гаджето ще ни изневери на подсъзнателно ниво...после си лягаме и сънуваме това от което сме се страхували и то пък по някаква случайност се случи...и воала вече сме гадатели...общо взето не си луда случва се на всеки човек...нито си врачка...ъх как исках по просто да го обясня...
С 2 думи сънят е израз на страховете ни. Не на бъдещето.
znam che ne sum vrachka no mersi vse pak... prosto sum adski oburkana :cry: i taq vecher sigurno she doide mackata i prosto veche ne znam s koi kak da se durja..... :cry: :cry: :cry:
случва се на всеки човек...
Мдам... Не си луда, спокс, и на мен ми се е случвало... Тва е нещо като дежаву. А относно случилото се - понякога е по-трудно да простиш на някого, който обичаш, защото те е страх да не ти причини същото отново, и в същото време е много по-лесно да простиш на някого, за когото знаеш, че каквото и да каже и да направи, не може да те нарани... Понякога едни и същи думи казани от двама различни човека придобиват различно значение. Примерно, ако най-добрият ти приятел ти каже "Ти си лъжкиня.", а ти не си, ще ти е много по-обидно от колкото, ако същото нещо ти го каже някой мухльо, за който не ти дреме какво му е мнението. Може и при гаджето ти да е така. :-k
Тва не значи, че няма чувства към теб, спокс. :)
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 12:58
znam che ima chuvstva , no kato che li posledno vreme ne mu e izobshto do men.... predi bqh purvata pri koqto idva sled uchilishte ili sutrin a sega kato izleze minava da vikne nqkoi priqtel, vzemat i taq macka i eventualno moje i da se zasechem ako ne e zabravil che si e promenil plana.... :? daje kato se razberem neshto toi se vijda s edno mom4e i s vuprosnata macka i az pak sum posledna.. a dori i da ne sum posledna ne sum purviq 4ovek za koito se seshta kakto beshe predi i tova me plashi :cry: :smt007
Philosopher
10-30-2007, 13:58
Значи сънищата са интерпретация на нашите мисли, изживявания и страхове. Общо взето на нашите чувства. Но има хора, които чрез сънищата предсказват (предчувстват) бъдещи събития. За някои това може да изглежда като много "готино" но пък за други това може да е тежко бреме. Зависи от човека и неговите възприятия. И за да те успокоя ще ти кажа, че е нормално момчето да не е постоянно с теб, все пак ако връзката е по-дълга малко или много си омръзвате и е нужно да оставате разделени един от друг за повечко време за да се занимавате с любимите си хобита или пък да излизате с приятели. Приеми тези сънища като Божи дар, не ги мисли за нещо лошо. Аз също имам такива способности, също така и много развито шесто чувство, макар и да не се вслушвам в него, поради естеството на моите виждания и самия ми характер.
Знам,че когато сънуваш нещо и след известно време се случи същтата случка му се вика "deja vu"(дежа ву)-сънят ти се сбъдва.
Мн пъти ми се е случвало и е мн странно.. :neutral: :neutral:
И не-не си луда,маи приятелят ти нещо не е в ред..Как можеш да допуснеш друго момиче до него???Аз бих я пребила,а пък ако момчето ми се държи така както твоито с теб-шута му е в кърпа вързан.. =;
DEJA VU мила !!НЕ си луда!!Прочети темата DEJA VU във всичко тийн накуп!!Та съжелявам за гаджето ти но той определено има няква цел:
1Единия варянт е да те изпитва,а ти си знаеш защо!! :wink:
2Да харесва оная другата!!
3Просто незнам!! :-)
Незнам питай го защо така се държи и се опитай да поговорите!Разкажи му как се чустваш какво мислиш,но първо му докажи всячески че го обичаш и го попитай дали той изпитва същото защтото ако отговорът е не няма смисъл от разговори!!Или другото което следва е да идеш при него целуни го (по устата)и ако не ти отвърне премини към разговора!!УСПЕХ!!!
Сънищата ти са просто предчуствия и то лоши... Не ти завиждам щом приятеля ти има толкова много "женски" приятелки. Определено не си луда! Аз бих реагирала много по-зле от теб, така че те поздравявам!
Единствения съвет, който мога да ти дам е Говори с него! Кажи му: "Слушай, пич, аз адски много те ревнувам! Ревнувам те, защото те обичам! Ревнувам те, но не защото не вярвам на теб, а защото не вярвам на приятелките ти!(Жените сме опасни, всички го знаем) Ревнувам те, защото имам право да те ревнувам!"
Ако това неподейства и той продължи, да те лъже и да върти номера зад гърба ти. Замисли се дали наистина те заслужава!
Успех, миличка :wink:
Не си луда, но не е казано, че сънищата ще ти се сбъднат.Но не е нормално да й вика сладурче, гадно е спрямо теб!
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 19:21
DEJA VU мила !!НЕ си луда!!Прочети темата DEJA VU във всичко тийн накуп!!Та съжелявам за гаджето ти но той определено има няква цел:
1Единия варянт е да те изпитва,а ти си знаеш защо!! :wink:
2Да харесва оная другата!!
3Просто незнам!! :-)
Незнам питай го защо така се държи и се опитай да поговорите!Разкажи му как се чустваш какво мислиш,но първо му докажи всячески че го обичаш и го попитай дали той изпитва същото защтото ако отговорът е не няма смисъл от разговори!!Или другото което следва е да идеш при него целуни го (по устата)и ако не ти отвърне премини към разговора!!УСПЕХ!!!
hmm.... loshtoto e che ne se seshtam nito edna prichina da me izpitva :cry:
Може би си се притеснявала от нея и преди това,макар че не сте излизали,факта че гаджето си е намерил "дружка" в даскало е достатъчен че да те разстрои,дори да не си го признаваш.Разтроила си се...Сънувала си!Сбъднало се... Съдба... Слкучайност... Не вярвам да си врачка,щото просто не съм суеверна и не вярвам в такива неща..Било е само 2 пъти нали?Голяма работа нищо ти няма... Ти мисли са как да върнеш гаджето,а не дали си врачка \:D/
sLaDkA_GrEsHkA
10-30-2007, 19:48
tva se opitvam da napravq.. iska mi se prosto da mu kaja kak se chuvstvam a ne moga :cry: she kaje che si vuobrazqvam, 4e tq e pe4ena, 4e mu e samo priqtelka i 4e mrunkam za nai malkoto.... i she buda ovikana :cry:
Относно сънищата ти... психолозите са доказали, че ако нещо те притеснява, дори и на подсъзнателно ниво, чрез сънищата си се опитваш да намериш решение за самия проблем... а най - вероятно нещата от сънищата ти са се случили защото по една или друга причина си го придизвикала с нещо или е просто съвпадение...а гаджето ти...ема май не бива повече да ти е гадже...
anelia_888
10-30-2007, 22:54
Не мила - не си луда..И на мен ми се е случвало..Не веднъж!Кофти е - знам,но мога да ти пожелая успех! :-)
sLaDkA_GrEsHkA
10-31-2007, 09:43
hora neshtata stanaha po zle... kazah mu kvo mi e i toi kaza che she izliza s koito i kogato si poiska che ne mi e rob ovika me .. i az go zarqzah :cry: i toi kaza 4e ne go int