View Full Version : За доверието..
cherinka
10-30-2007, 21:51
Защо, подяволите, едно доверие се печели толкова трудно, с толкова много ядове, грижи и сили..
Как показвате на един човек, че може да ви вярва.. Вярно е, че понякога си идва от вътре, но..
И как след като загубите доверието на някого, какво ви коства и струва и как се опитвате да го възвърнете..!?
Какво притежава човек, на когото може да му се вярва..
Или.. по-скоро - как се печели доверие на човек, който е бил преебаван 300590459834 пъти и още по-трудно става да му се спечели доверието..
ъъЪ.. :x
Знаеш, че обща рецепта няма.
Ще говоря за себе си - винаги съм открита с хората, споделям, изслушвам, подкрепям... Трудно допускам хора до себе си, но тези, изпитаните знаят, че винаги съм на среща им, че винаги съм истинска и не ще излъжа доверието им.
Силно наивна съм(някои използват определението "романтичка", по-подходящо е "дете", като че ли), предоверявам се... и често страдам от това.Май не съм аз човекът, който да даде съвет... подходящо мнение по темата...
няма да ти давам зъвети щото попринцип съм много добър човек но ... правя един два но огромни гафа и няма оправия ( най лошото е че са неволни ) :? дано нямаш моя късмет
Cool_Bitch
10-30-2007, 21:59
Kogato mn pati si precakvan ti ve4e se boi6 da se doveri6 na nqkogo nezavisimo do kakva stepen,ima6 doverie samo na sebe si.Apak da mu spe4eli6 otnovo doverieto e malko veroqno daje nevazmojno bih kazala. [-(
cherinka
10-30-2007, 22:01
Kogato mn pati si precakvan ti ve4e se boi6 da se doveri6 na nqkogo nezavisimo do kakva stepen,ima6 doverie samo na sebe si.Apak da mu spe4eli6 otnovo doverieto e malko veroqno daje nevazmojno bih kazala. [-(
Няма невъзможни неща!
Има само труднодостижими!
Cool_Bitch
10-30-2007, 22:06
Emi pone pri men e taka nqkoi ne6ta za nevazmojni
anelia_888
10-30-2007, 22:17
Доверието е най-важното нещо във връзките,а и в живота..То се печели адски трудно и с много усилия,но се губи за секунди.. :(
Така е - никой не обича да го мамят,особедно хора,които обичаме.. :smt007 Всеки е бил предаван и може би за това трудно някой може да спечели доверието ни - от страх да не бъдем наранени и предадени :neutral:
да **а имаше една песен "no fear .. destination darkness...." ( the rasmus - no fear )
Cool_Bitch
10-30-2007, 22:29
Saglasna sam s anelia_888
пазя-го-в-тайна
10-30-2007, 22:47
:-o аз не се доверявам на хората, успявам да преценявам на какво са способни те към мен и аз към тях. не изисквам повече от това и няма нито предадени нито прее**ни. или по-просто не доверявай на някой това от което може да пострадаш.
За мен не знам защо но не ми е проблем да спечеля доверието на някои,който съм си набелязала.Не е трудно,просто съм себе си и като кажа нещо държа на думата си.Не винаги е така,но искам ли някой да ми вярва,правя всичко възможно за да постигна целта си:)А ако съм го загубила,не се опитвам да си го върна защото сама съм си го направила-значи така съм искала...
hahavteen
10-31-2007, 04:09
Xax ami ne znam :neutral: Men mi se doveriavat niakvi polynepoznati hora i si izlivat dy6ata pred mene bez izob6to da sum gi pitala za ne6to...Iavno imam niakvo takova izlu4vane :grin:
Tova koeto pravia e da izsly6vam horata mn vnimatelno,da zadavam vuprosi i da davama suveti nakraia ili prosto da gi yspokoiavam 4e vsi4ko 6te e nared.Nikoga ne kazvam na nikoi kakvo mi e kazal edi koi si (osven moje bi na sestra mi ma tia zabravia burzo taka 4e... :-D )...De da znam kak se pe4eli doverieto...Pokaji interes kum problemite na 4oveka sre6ty tebe bez da izglejda natrap4ivo i ne govori s nikoi za ne6tata koito ti e spodelil :neutral:
SunSet_GirL
10-31-2007, 04:26
Доверието е нещо относително.То не може да се докосне , не може да се види , но когато го няма всички усещаме липсата му и се стремим към него.Доверието е тясно свързано с любовта.Има ли доверие - има и любов.Понякога човек заслепен от любовта има пълно доверие на друг човек и е склонен да повярва на всичко , което му е казано от "другият" човек , без дори да се замисли , че може да бъде лъган или подведен.Когато това се случи , човек губи доверието в самия себе си и изцяло разчита на "другият" човек.Това е най-лошото което може да ви се случи,и пътят към изграждане на доверие към себе си е най-труден и дълъг.Но веднъж имаш ли пълно доверие в себе си ставаш силен и можеш да претърпиш всички разочарования като си кажеш "Аз съм прав,така трябва да бъде".Никой не е казал , че е лесно , но не и невъзможно. :) :-)
EvilBrunette
10-31-2007, 08:15
Знаеш, че обща рецепта няма.
Ще говоря за себе си - винаги съм открита с хората, споделям, изслушвам, подкрепям... Трудно допускам хора до себе си, но тези, изпитаните знаят, че винаги съм на среща им, че винаги съм истинска и не ще излъжа доверието им.
Силно наивна съм(някои използват определението "романтичка", по-подходящо е "дете", като че ли), предоверявам се... и често страдам от това.Май не съм аз човекът, който да даде съвет... подходящо мнение по темата...
Мдам, и при мен е горе-долу така. Но разликата е, че с мен постоянно споделят и раздавам съвети насам-натам, но с аз почти не споделям... Както и да е.
По темата: Някои беше казал:Ако едно нещо се случи веднъж, не е сигурно, че ще се повтори, но ако се случи 2 пъти 100% ще има 3 път (малко перифразирам). Искам да кажа, че ако прецакаш някого и загубиш доверието му веднъж, трудно може да си го върнеш обратно. И ако случайно ти прости, трябва да си изключително внимателен, защото ако издънката се повтори - няма вече прошка. :?
Gold_Angel
10-31-2007, 08:51
Доверието е най-важното нещо във връзките,а и в живота..То се печели адски трудно и с много усилия,но се губи за секунди.. :(
Така е - никой не обича да го мамят,особедно хора,които обичаме.. :smt007 Всеки е бил предаван и може би за това трудно някой може да спечели доверието ни - от страх да не бъдем наранени и предадени :neutral:
ТАКАА Е ! мн ТРДНО се печели загубено доверие(за жалост)! ти може да искаш да вярваш да дадения човек , но нещо дълдоко в теб казва "ТОЗИ ТЕ ПРЕДАДЕ, НАРАНИ...! НЕ МУ ВЯРВАЙ! ПАК ЩЕ НАПРАВИ ТАКА!!! " :cry: а защо ??? ](*,) .... само времемето може да промени това и случайни , непринудени ситуации , които показват, че може да се има доверие на този човек!!! :?
От поэицията на човек ,който е бил преебан 98798876876 пъти ще ти кажа ,че е доста трудно да се намери човек,на когото да имаш доверие.Ужасно трудно.
Octofunk
11-07-2007, 16:35
Веднъж някой загуби ли ми доверието, шанса да го върне клони към нулата. Досега не е имало такъв случай...
Разкрий се напълно пред него. Покажи му се в такава светлина, в каквато той не те е виждал. Де да знам и аз, аз съм от тези , които все гафят... :neutral:
Ами доверието... То се губи много лесно и се печели много трудно... Така си е... Единственият начин да спечелиш нечие доверие е да му докажеш, че го заслужаваш... И не само веднъж... Тва се доказва с течение на много време... И кой е казал, че е лесно? :-|