PDA

View Full Version : За доверието..

cherinka
10-30-2007, 21:51
Защо, подяволите, едно доверие се печели толкова трудно, с толкова много ядове, грижи и сили..
Как показвате на един човек, че може да ви вярва.. Вярно е, че понякога си идва от вътре, но..

И как след като загубите доверието на някого, какво ви коства и струва и как се опитвате да го възвърнете..!?
Какво притежава човек, на когото може да му се вярва..

Или.. по-скоро - как се печели доверие на човек, който е бил преебаван 300590459834 пъти и още по-трудно става да му се спечели доверието..

ъъЪ.. :x

Blab
10-30-2007, 21:57
Знаеш, че обща рецепта няма.
Ще говоря за себе си - винаги съм открита с хората, споделям, изслушвам, подкрепям... Трудно допускам хора до себе си, но тези, изпитаните знаят, че винаги съм на среща им, че винаги съм истинска и не ще излъжа доверието им.
Силно наивна съм(някои използват определението "романтичка", по-подходящо е "дете", като че ли), предоверявам се... и често страдам от това.Май не съм аз човекът, който да даде съвет... подходящо мнение по темата...

kael
10-30-2007, 21:59
няма да ти давам зъвети щото попринцип съм много добър човек но ... правя един два но огромни гафа и няма оправия ( най лошото е че са неволни ) :? дано нямаш моя късмет

Cool_Bitch
10-30-2007, 21:59
Kogato mn pati si precakvan ti ve4e se boi6 da se doveri6 na nqkogo nezavisimo do kakva stepen,ima6 doverie samo na sebe si.Apak da mu spe4eli6 otnovo doverieto e malko veroqno daje nevazmojno bih kazala. [-(

cherinka
10-30-2007, 22:01
Kogato mn pati si precakvan ti ve4e se boi6 da se doveri6 na nqkogo nezavisimo do kakva stepen,ima6 doverie samo na sebe si.Apak da mu spe4eli6 otnovo doverieto e malko veroqno daje nevazmojno bih kazala. [-(
Няма невъзможни неща!
Има само труднодостижими!

Cool_Bitch
10-30-2007, 22:06
Emi pone pri men e taka nqkoi ne6ta za nevazmojni

anelia_888
10-30-2007, 22:17
Доверието е най-важното нещо във връзките,а и в живота..То се печели адски трудно и с много усилия,но се губи за секунди.. :(
Така е - никой не обича да го мамят,особедно хора,които обичаме.. :smt007 Всеки е бил предаван и може би за това трудно някой може да спечели доверието ни - от страх да не бъдем наранени и предадени :neutral:

kael
10-30-2007, 22:20
да **а имаше една песен "no fear .. destination darkness...." ( the rasmus - no fear )

Cool_Bitch
10-30-2007, 22:29
Saglasna sam s anelia_888

пазя-го-в-тайна
10-30-2007, 22:47
:-o аз не се доверявам на хората, успявам да преценявам на какво са способни те към мен и аз към тях. не изисквам повече от това и няма нито предадени нито прее**ни. или по-просто не доверявай на някой това от което може да пострадаш.

svm1987
10-30-2007, 23:36
За мен не знам защо но не ми е проблем да спечеля доверието на някои,който съм си набелязала.Не е трудно,просто съм себе си и като кажа нещо държа на думата си.Не винаги е така,но искам ли някой да ми вярва,правя всичко възможно за да постигна целта си:)А ако съм го загубила,не се опитвам да си го върна защото сама съм си го направила-значи така съм искала...

hahavteen
10-31-2007, 04:09
Xax ami ne znam :neutral: Men mi se doveriavat niakvi polynepoznati hora i si izlivat dy6ata pred mene bez izob6to da sum gi pitala za ne6to...Iavno imam niakvo takova izlu4vane :grin:
Tova koeto pravia e da izsly6vam horata mn vnimatelno,da zadavam vuprosi i da davama suveti nakraia ili prosto da gi yspokoiavam 4e vsi4ko 6te e nared.Nikoga ne kazvam na nikoi kakvo mi e kazal edi koi si (osven moje bi na sestra mi ma tia zabravia burzo taka 4e... :-D )...De da znam kak se pe4eli doverieto...Pokaji interes kum problemite na 4oveka sre6ty tebe bez da izglejda natrap4ivo i ne govori s nikoi za ne6tata koito ti e spodelil :neutral:

SunSet_GirL
10-31-2007, 04:26
Доверието е нещо относително.То не може да се докосне , не може да се види , но когато го няма всички усещаме липсата му и се стремим към него.Доверието е тясно свързано с любовта.Има ли доверие - има и любов.Понякога човек заслепен от любовта има пълно доверие на друг човек и е склонен да повярва на всичко , което му е казано от "другият" човек , без дори да се замисли , че може да бъде лъган или подведен.Когато това се случи , човек губи доверието в самия себе си и изцяло разчита на "другият" човек.Това е най-лошото което може да ви се случи,и пътят към изграждане на доверие към себе си е най-труден и дълъг.Но веднъж имаш ли пълно доверие в себе си ставаш силен и можеш да претърпиш всички разочарования като си кажеш "Аз съм прав,така трябва да бъде".Никой не е казал , че е лесно , но не и невъзможно. :) :-)

EvilBrunette
10-31-2007, 08:15
Знаеш, че обща рецепта няма.
Ще говоря за себе си - винаги съм открита с хората, споделям, изслушвам, подкрепям... Трудно допускам хора до себе си, но тези, изпитаните знаят, че винаги съм на среща им, че винаги съм истинска и не ще излъжа доверието им.
Силно наивна съм(някои използват определението "романтичка", по-подходящо е "дете", като че ли), предоверявам се... и често страдам от това.Май не съм аз човекът, който да даде съвет... подходящо мнение по темата...
Мдам, и при мен е горе-долу така. Но разликата е, че с мен постоянно споделят и раздавам съвети насам-натам, но с аз почти не споделям... Както и да е.
По темата: Някои беше казал:Ако едно нещо се случи веднъж, не е сигурно, че ще се повтори, но ако се случи 2 пъти 100% ще има 3 път (малко перифразирам). Искам да кажа, че ако прецакаш някого и загубиш доверието му веднъж, трудно може да си го върнеш обратно. И ако случайно ти прости, трябва да си изключително внимателен, защото ако издънката се повтори - няма вече прошка. :?

Gold_Angel
10-31-2007, 08:51
Доверието е най-важното нещо във връзките,а и в живота..То се печели адски трудно и с много усилия,но се губи за секунди.. :(
Така е - никой не обича да го мамят,особедно хора,които обичаме.. :smt007 Всеки е бил предаван и може би за това трудно някой може да спечели доверието ни - от страх да не бъдем наранени и предадени :neutral:

ТАКАА Е ! мн ТРДНО се печели загубено доверие(за жалост)! ти може да искаш да вярваш да дадения човек , но нещо дълдоко в теб казва "ТОЗИ ТЕ ПРЕДАДЕ, НАРАНИ...! НЕ МУ ВЯРВАЙ! ПАК ЩЕ НАПРАВИ ТАКА!!! " :cry: а защо ??? ](*,) .... само времемето може да промени това и случайни , непринудени ситуации , които показват, че може да се има доверие на този човек!!! :?

Presley
11-07-2007, 16:26
От поэицията на човек ,който е бил преебан 98798876876 пъти ще ти кажа ,че е доста трудно да се намери човек,на когото да имаш доверие.Ужасно трудно.

Octofunk
11-07-2007, 16:35
Веднъж някой загуби ли ми доверието, шанса да го върне клони към нулата. Досега не е имало такъв случай...

bungle
11-07-2007, 17:02
Разкрий се напълно пред него. Покажи му се в такава светлина, в каквато той не те е виждал. Де да знам и аз, аз съм от тези , които все гафят... :neutral:

yuyuto
11-07-2007, 17:54
Ами доверието... То се губи много лесно и се печели много трудно... Така си е... Единственият начин да спечелиш нечие доверие е да му докажеш, че го заслужаваш... И не само веднъж... Тва се доказва с течение на много време... И кой е казал, че е лесно? :-|