View Full Version : Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
HouseLoveR.COM
10-31-2007, 09:25
..., а защо не #-o
интересен въпрос...в крайна сметка така или иначе трябва да го направи за да не е девствена :-D Да, бих!
choco dick
10-31-2007, 09:32
тя ви предлага бе момчета :-) вижте какви сте тъпи :-$
То с девствени е по-яко бе,поне си сигурен че няма да хванеш някоя болест!
Cool_Bitch
10-31-2007, 11:08
Momi4e sam :D Ami za6to trqbva da gi delite na otvoreni i devstveni.Vseki ima parvi pat,taka 4e az ne vijdam ni6to lo6o v tva da spi6 s devstvena.... :grin:
Не подбирам 3 водки и съм безсмъртен... е за всяко правило си има изключение ... ако е ужасница пропускам :grin: :grin: :grin: :grin:
най - много си падам по девствените :D
swords1010
10-31-2007, 11:27
Интересн въпрос, ами ако никой не искаше да спи с девствено момиче, всички щяха да са девствени! А нека попитам автора/ката: Какво значение има дали момичето е девствено или не? Вече и това ли е определящ фактор в търсенето на подходящ партньор? :wink:
hamilcar
10-31-2007, 12:00
Бих го направил с такова момиче.
MakeMeLaugh
10-31-2007, 12:08
Твърдо ДА!
Че то няма по-голям кеф от това да отвориш приятелката си :!:
:mrgreen:
[quote="ubuntu"]Не подбирам 3 водки и съм безсмъртен... е за всяко правило си има изключение ... ако е ужасница пропускам :grin: :grin: :grin: :grin:
ако е ужасник пропускам :D :D :D
zabludenata
10-31-2007, 12:27
Интересн въпрос, ами ако никой не искаше да спи с девствено момиче, всички щяха да са девствени! А нека попитам автора/ката: Какво значение има дали момичето е девствено или не? Вече и това ли е определящ фактор в търсенето на подходящ партньор? :wink:
А може би автора/ката просто иска да разбере предпочитанията ви. Ей така като почнете да ми се правите на големите многознайковци... Всеки е различен бе... аз имам например 1 приятел, който обожава девственици и друг, които ги отбягва, защото го е страх да не я повреди нещо.... Незнам не ви ли омръзва да насирате всяка тема :roll: Просто казвате "да" или "не", не е нужно да философствате!
А може би автора/ката просто иска да разбере предпочитанията ви. Ей така като почнете да ми се правите на големите многознайковци... Всеки е различен бе... аз имам например 1 приятел, който обожава девственици и друг, които ги отбягва, защото го е страх да не я повреди нещо.... Незнам не ви ли омръзва да насирате всяка тема :roll: Просто казвате "да" или "не", не е нужно да философствате!
Изпреварила си ме.... Точно това шях да цитирам и аз... баси злетата има тука ](*,) ](*,) ](*,)
krem4et0
10-31-2007, 12:35
Изпреварила си ме.... Точно това шях да цитирам и аз... баси злетата има тука ](*,) ](*,) ](*,)
По-полека с обидите към модератор!
Ruskia1936
10-31-2007, 14:25
ti kak mislish ? nali znae6 kuco kioravo sakato shto ima dupka e zlato.. pravi si sama izvodi... takmo kat e devstvena sha e po tqsno .. OMFG PWNED OWNED
Естествено, иска ли питане!?
Ruskia1936
10-31-2007, 14:55
Естествено, иска ли питане!?
li4i ti 4e si pi4 8) :smt006
Kras4eto_lp
10-31-2007, 15:00
Ами автора да поясни какво точно има предвид под тоя въпрос...според мен не е зададен като хората :-P
По-полека с обидите към модератор!
И кво като е модератор? Да не би да е нещо повече??? ](*,)
blahblahblah
10-31-2007, 19:33
Аз искам с девствено момиче!
swords1010
10-31-2007, 22:04
Във връзка с всичките коментари относно моя пост, ще кажа, че въпросът ми прозвуча точно по такъв начин, сякаш девствеността е определящ фактор при избора на партньор! Какво, ако намериш момиче, което да ти допадне да не би да я зарежеш защото е девствена? Или пък никога няма да правиш секс с нея, точно заради това? Съжалявам, но ми се струва глупаво! Във връзка с коментара на radito: не, като съм модератор не съм нещо повече от теб, но изказах мнението си възпитано, без да си позволя да използвам обидни думи и изрази! :wink:
korabokroshenec
10-31-2007, 22:25
бих го направил само ако не трябва да я чакам 5 години да ми стане готова...
Belfegor
11-01-2007, 03:48
Разбира се че бих . това чест! А също така и бомба със закъснител :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Разбира се че бих . това чест! А също така и бомба със закъснител :booooomb: :booooomb: :booooomb:
ъъъ уау :-D
Във връзка с всичките коментари относно моя пост, ще кажа, че въпросът ми прозвуча точно по такъв начин, сякаш девствеността е определящ фактор при избора на партньор! Какво, ако намериш момиче, което да ти допадне да не би да я зарежеш защото е девствена? Или пък никога няма да правиш секс с нея, точно заради това? Съжалявам, но ми се струва глупаво! Във връзка с коментара на radito: не, като съм модератор не съм нещо повече от теб, но изказах мнението си възпитано, без да си позволя да използвам обидни думи и изрази! :wink:
Подкрепям те! А и какви са тези, които няма да искат? Ако харесват момичето това не би трябвало да пречи. Преди като са се женели всички девствени, какво им е станало?
набор 91 - супер. както съм казвал и преди за свирката възраст няма...
Creative
11-01-2007, 09:56
ми да :smt001
MaRiNkA_16
11-01-2007, 18:41
..., а защо не #-o
i az tva pitam...
Raderfort
11-01-2007, 19:03
:) da. ve4e s1m go pravil s priqtelkata mi(i az bqh devstven) :smt008 :smt007
Schnitzer
11-01-2007, 19:56
Аз лично не бих предпочел никога не-девствена пред девствена. :booooomb:
otvarq4anadevici
11-01-2007, 20:58
ne 6te i dam edna krastavica i togava
my_sexy_lover
11-01-2007, 23:25
Моя приятел беше девствен както и аз де ;-) Но аз се радвам че му бях първата :smt008
malkata_marti
11-02-2007, 08:13
za kakvo traa taka da gi delite nzm kav e problema edno mom4e da spi s detstveno momi4ea :) :?: :!: 8-)
Razbirase 4e bih:) to tova e nai sladkoto i milo ne6to da si s devstvena:) da znae6 4e 6te si q parviq:) da viijda6 pritenenieto v o4ite i ot neznanieto ox super e:) mmmm pak i tq nqma mn mn da zabeleji ako ne se predstavi6 dobre v legloto:)
Ест ако си яобичам няма значение дали е девсвена или нее ;) ;-)
LuCiFersAngeL
11-02-2007, 10:01
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :shock:
Това направо ме разплака от смях!
Извинявай, но ако никое момче не иска да спи с девственица, то би следвало всички момичета на света да са девствени и човешката раса да бъде заличена от лицето на Земята! Все някои, все някога ти е първия. Пък и доколкото знам повечето момчета се кефят да са с девствени момичета :smt006
Като цяло - не..
Защото съм спал само с момичета по големи от мен поне с 3-4 години .. и как да ви кажа, супер е, защото хем не свършваш бързо и всичко ти е някак си .. перфектно...
Докато ако е с някоя по малка (нали ще е по-тясна)хем ще свърша бързо, хем .. следователно няма да ми е много хубаво..
Бих спал с девствена единствено от страната на това, че ще помни, че съм и първия ;) но не знам и как точно да постъпя, защото не съм отварял, но все пак не мисля, че е и трудно..
macka123
11-02-2007, 14:53
Аз съм питала гаджето ми и той ми каза че с девствена дори е мн яко щото е по тясна ама нз...
Schnitzer
11-02-2007, 14:59
Като цяло - не..
Защото съм спал само с момичета по големи от мен поне с 3-4 години .. и как да ви кажа, супер е, защото хем не свършваш бързо и всичко ти е някак си .. перфектно...
Докато ако е с някоя по малка (нали ще е по-тясна)хем ще свърша бързо, хем .. следователно няма да ми е много хубаво..
Бих спал с девствена единствено от страната на това, че ще помни, че съм и първия ;) но не знам и как точно да постъпя, защото не съм отварял, но все пак не мисля, че е и трудно.. :D :D :D :D :D :D Голем си ебач бе.Очакваш от едно момиче да те накара да не свършиш бързо?Ти ако сам не можеш да стискаш...
Ti f ili m si... zashtoto ako si momcheee lelelele da ti imam razsyjdeniqta ta povecheto momcheta (do kolkoto sym chuvala ot priqteli) predpochitat devstvenite vse pak te sa po tqsni i udovolstvieto bi trqbvalo da e po golqmo :? :? :?