View Full Version : Да започвам ли полов живот на 15?
Mi az sum momi4e i sum na 15,iskam da pitam dali na tazi vuzrast e normalno da pravq sex?Znam 4e za da pravi6 sex nqmat zna4enie godinite ami go pravi6 togava kogato si gotov i t.n. no prosto iskam da pitam dali na tazi vuzrast e normalno,6toto az naistina iskam da go napravq no vse o6te me pritesnqvat godinite i zatova pitam. mersi predvaritelno :-k :neutral:
т.7
krem4et0
ReFlEcTiOn
10-31-2007, 14:13
ми...поне за мен границата е 16... 8)
но едва ли ще приемеш мнението на хората от форума и ще се повлияеш от него...та за мен 15 е малко...
сори ако съм те разочаровала
momchence_89
10-31-2007, 14:15
Давай ти си пусни са !!!
Щом ти се иска давай !!!
Тука е претъпкано от такива теми !!!
ми...поне за мен границата е 16... 8)
но едва ли ще приемеш мнението на хората от форума и ще се повлияеш от него...та за мен 15 е малко...
сори ако съм те разочаровала
Ne,ne si me razo4arovala,az ako ne iskah va6eto mnenie nqma6e da pusna vuprosa,mersi za otgovora vse pak,puk i az prosto pitah,nqma lo6o v tova nali? :wink:
ReFlEcTiOn
10-31-2007, 14:22
е да...но...нз..ти си решаваш все пак...ако си сигурна в човека.... =D>
Estestveno 4e vazrastta nqma zna4enie.No vse pak 15 e rano,ti vse o6te ne si se razvila kato jena.Moje6 da iz4aka6 o6te malko,no i da go napravi6 ne e tolkova fatalno:)Samo posle da ne sajalqva6...
koteto_5
10-31-2007, 14:25
spored men si o6te malka iz4akai pone o6te edna godina
е да...но...нз..ти си решаваш все пак...ако си сигурна в човека.... =D>
Emi da ti kaja dosta sum sigurna 6toto hodim ot 1 godina ve4e i toi ne me e pritiskal nikoga no prosto imam edin strah,i az nz ot kvo no prosto kato se stigne do tam i ne6to mi stava i vikam dai 6te iz4akame o6te malko,puk ina4e mn iskam da go napravq,v mn t1po polojenie sum,hem iskam da go napravq, i hem me e strah ot ne6to koeto i az nz kakvo e ](*,) :-k
ReFlEcTiOn
10-31-2007, 14:29
ами значи че трябва да изчакаш докато напално си сигурна че го искаш и няма да съжаляваш...защото после ще е късно вече...
а от болката ли те е страх? или ?
Offff,predvaritelno se izvinqvam na avtorkata,che shte sym malko kritichna,NISHTO LICHNO,prosto takava tema se puska na den po dva pyti...?! Hora,nishto ne vi kostva da potyrsite i da prochetete kakvo pishe v prednata tema.Nqkak si moje da ste sigurni,che za 1-2 dena ne se meni mnenie,syzdavano s godini.
Po temata:Mila,vijdam,che iskash nasheto mnenie.Okay.Az shte ti kaja svoeto,no ne po tazi tema.Spored men temata ti e bezsmislena(ne go priemai kato obida),zashtoto ne mislq,che na 15 godini e normalno da vzemash pod takova vnimanie mnenieto na syvsem nepoznati hora i osobenno za neshto tolkova vajno,kato tova da zapochnesh ili ne da vodish polov jivot!Na mnenie sym,che tova reshenie trqbva da byde izcqlo i samo tvoe,nito na segashnoto ti gadje ili bydeshtoto,nito na roditelite ti,oshte po-malko na nas.Vijdam,che razbirash,che tuk ne tochno godinite igraqt,a dosta drugi neshta,koeto e silno polojitelno,prosto mislq,che trqbva da dyrjish mnogo poveche na svoeto mnenie i vyzpriqtiq,vmesto da vzimash pod vnimanie chujdite.
A ako oshte te interesuva konkretnoto chislo,az mislq,che 15-16 godishna vyzrast e normalno.I plius tova,ne mislq,che samo tvoqta vyzrast e vajna,a i vyzrastta na choveka do teb,zashtoto ako nedai si boje stane neshto,ako choveka do teb e malko po-golqm ili pone misli kato takyv,bihte mogli da se spravite po-lesno sys syzdalata se situaciq!
ами значи че трябва да изчакаш докато напално си сигурна че го искаш и няма да съжаляваш...защото после ще е късно вече...
Mi i ot bolkata me e strah i ot tva 4e sexa e ne6to novo za men i prosto ne moga da se prestra6a da opitam,kato vidq nqkoq na 13 ili 14 koqt go e pravila i se 4udq na ak1la kak se e osmelila i ne q li e bilo strah,oba4e ne mi se iska da sum kato tqh da puska na vseki po golqm batko koito vidi,imam 4uvstvoto 4e dori i o6te edna godina da mine pak 6te me e strah ot ne6to i nqma da moga da se prestra6a da go napravq,a vse nqkoga 6te trqbva da stane tova :(
Ruskia1936
10-31-2007, 14:37
davai 4edo davai tq magistralata e svobodna 6ibai se gospod e s tebe... P.S mi az otkade da znam we kat te sarbi tam dolo hodi se po4eshi... kak da ti pomognem kato ne te poznavame na 15 si mislq 4e imash dostata4o sivo ve6testvo da preceni6 sama...
Щом си недорасла да вземеш решение дали да правиш секс,значи си и недорасла да го правиш,още повече щом се чувстваш несигурна и те е страх.На 15 не е нормално да водиш полов живот!И някои 13 годишни го правят,но това не значи,че е редно!Не се води по чуждите действия.
Violenza
10-31-2007, 14:41
Независимо на колко си, питаш ли, не си готова. Защото ако си готова, то няма да се чувстваш малка. Е, значи ти не си готова.
Ruskia1936
10-31-2007, 14:41
davai 4edo davai tq magistralata e svobodna 6ibai se gospod e s tebe... P.S mi az otkade da znam we kat te sarbi tam dolo hodi se po4eshi... kak da ti pomognem kato ne te poznavame na 15 si mislq 4e imash dostata4o sivo ve6testvo da preceni6 sama...su6to taka, kakto ti kazaha po gore shtom nemojesh da preceni dali iskash da go pravish ... qvno ne si gotova .. :P :?
Mi i ot bolkata me e strah i ot tva 4e sexa e ne6to novo za men i prosto ne moga da se prestra6a da opitam,kato vidq nqkoq na 13 ili 14 koqt go e pravila i se 4udq na ak1la kak se e osmelila i ne q li e bilo strah,oba4e ne mi se iska da sum kato tqh da puska na vseki po golqm batko koito vidi,imam 4uvstvoto 4e dori i o6te edna godina da mine pak 6te me e strah ot ne6to i nqma da moga da se prestra6a da go napravq,a vse nqkoga 6te trqbva da stane tova :(
Izvinqvai,ama taka kato te slusham imam chuvstvoto,che kak li ne go pravish po zadyljenie,zashtoto veche trqbva i zaradi ideqta,che vse nqkoga shte ti "se naloji" da go napravish.Vqrno e,che bez tova cql jivot nqma da minesh. ;) Vse nqkoi den shte se sluchi,no ako si mislish,che e neshto strashno,mnogo greshish :) Sexa e neshto strahotno,prekrasno,neopisuemo,prosto sym obezdumena,stiga chovek da e predpazliv i da vnimava ;) Taka che ne se naprqgai izlishno da go zaplanuvash vyv vremeto,a prosto se otdai na momenta i kogato nqkoq vecher gledate film u vas ili u gadjeto ti i na nqkoq romantichna scena toi te gushne i celune i ti usetish,che sega e momenta-Deistvai! Samo tova bih mogla da ti kaja az i da ti pojelaq uspeh,kogato i da go napravish da ti e mnogo qko ;)
Независимо на колко си, питаш ли, не си готова. Защото ако си готова, то няма да се чувстваш малка. Е, значи ти не си готова.
ama ne me razbirate,az sum sigurna v 4oveka iskam da go napravq no prosto iskah da pitam za godinite,dali e normalno,i da vi kaja ot tova koeto sum vidqla do sega ot mn po malki ot men koito go pravqt na po 13,na 15 mi se struva ve4e suvsem normalno,prosto iskah da pitam.i ne si mislete 4e podkrepqm tezi na 13 koito go praqt tolkova rano prosto gi dadoh za primer
Izvinqvai,ama taka kato te slusham imam chuvstvoto,che kak li ne go pravish po zadyljenie,zashtoto veche trqbva i zaradi ideqta,che vse nqkoga shte ti "se naloji" da go napravish.Vqrno e,che bez tova cql jivot nqma da minesh. ;) Vse nqkoi den shte se sluchi,no ako si mislish,che e neshto strashno,mnogo greshish :) Sexa e neshto strahotno,prekrasno,neopisuemo,prosto sym obezdumena,stiga chovek da e predpazliv i da vnimava ;) Taka che ne se naprqgai izlishno da go zaplanuvash vyv vremeto,a prosto se otdai na momenta i kogato nqkoq vecher gledate film u vas ili u gadjeto ti i na nqkoq romantichna scena toi te gushne i celune i ti usetish,che sega e momenta-Deistvai! Samo tova bih mogla da ti kaja az i da ti pojelaq uspeh,kogato i da go napravish da ti e mnogo qko ;)
Mersi mn za podkrepata i 6te te poslu6am i 6te se postaraq da ne mu mislq tolkova,pak mersi za tova 4e si napravi truda da mi dade6 suvet :-$ :)
DoomShadow
10-31-2007, 14:50
za mene pod 16 si e jiva glupost. po temata: 6tom te e strax i ne6to,kakvoto i da e to, te spira, zna4i ne si gotova. moje da iska6 no predi glagola "iskam", pone az postavqm glagola "trqbva"
Kras4eto_lp
10-31-2007, 14:51
Ако се чувстваш готова защо не :P
Ami kato ti se pravi seks nameri si nqkoi na koito ne dyrjish mnogo i davai... Spored men pyrviq pyt e po dobre da go napravish s nqkoi koito ne obichash... Tova e moe mnenie... :grin: :grin: :grin:
Violenza
10-31-2007, 14:52
ama ne me razbirate,az sum sigurna v 4oveka iskam da go napravq no prosto iskah da pitam za godinite,dali e normalno,i da vi kaja ot tova koeto sum vidqla do sega ot mn po malki ot men koito go pravqt na po 13,na 15 mi se struva ve4e suvsem normalno,prosto iskah da pitam.i ne si mislete 4e podkrepqm tezi na 13 koito go praqt tolkova rano prosto gi dadoh za primer
Е щом си сигурна в човека защо питаш?
Ако наистина го искаш, направи го.
MakeMeLaugh
10-31-2007, 15:30
По-апетитна, сладка, вкусна и повече кеф ще изпиташ както ти, така и партньора ти, ако го направиш поне на 16-17 ;) =;
Vij ,az po dumite ti ,koito si napisala tuk i malko po-gore si izvajdam izvoda,4e ti o6te ne si naistina gotova!6tom o6te ima6 nqkakvi strahove...!Ti moje da gi iska6 ,no ne si gotova!I e normalno kogato i da po4ne6 da ti e stranno i skonfuzno,za6toto vse pak nikoga ne si go prvila predi,no iz4akai o6te malko dokato ti se zatvurdi jelanieto i kogato ni6to nqma da te spira pod formata na strah!Togava otno6enieto ti 6te e mnogo po-razli4no ot sega!Ne se pritesnqvai za vsi4ko si ima vreme ne e nujno da burza6 za nikade!IMA vreme! :wink:
NightSky
10-31-2007, 15:31
Щом искаш мнението на другите, значи не си готова. Изчакай още, сама ще разбереш кога е дошъл момента. Също е много важно кой ще ти е първия...
BMW_MPOWER
10-31-2007, 15:38
ако ти се прави - прави. ако те е страх чакай.
Mersi mn za podkrepata i 6te te poslu6am i 6te se postaraq da ne mu mislq tolkova,pak mersi za tova 4e si napravi truda da mi dade6 suvet :-$ :)
Za nishto :P Vse pak tova e celta na foruma,da si pomagame dokolkoto mojem :) Taka che oshte vednyj uspeh i po-malko misli,poveche chuvstvai i deistvai :)
ThankYouVeryMuch
10-31-2007, 15:58
Момиче, ти още си дете. Нали ти видях профила в ахато от подписа. Пък и всъщност си на 14, даже ги нямаш тези 15. Ако искаш съвета ни по-добре въобще не прави секс. Реално погледнато значи не ти се иска наистина. Веднъж отворят ли те край с детството. Поживей си малко още детските години... Изчакай поне наистина да станеш 15 в крайна сметка. :-D
Само се погледни, погледни и твоите връсници, нали наистина не смяташ, че всички те правят вече секс ?
Sweet__baby
10-31-2007, 16:05
Може и да изчакаш поне 1 - 2 или 3 години. Но ако мислиш, че си срещнала точното момче, с което да го направиш и си сигурна в него....действай. Но все пак ти казвам - на 15 още се развиваш....поне стани на 17 и тогава.... :)
Момиче, ти още си дете. Нали ти видях профила в ахато от подписа. Пък и всъщност си на 14, даже ги нямаш тези 15. Ако искаш съвета ни по-добре въобще не прави секс. Реално погледнато значи не ти се иска наистина. Веднъж отворят ли те край с детството. Поживей си малко още детските години... Изчакай поне наистина да станеш 15 в крайна сметка. :-D
Само се погледни, погледни и твоите връсници, нали наистина не смяташ, че всички те правят вече секс ?
Ami za neq ne znam kakvo misli po tozi vypros,no az si mislq,che mai povecheto na tazi vyzrast se chulastrqt i to tochno v tova e problema,che e moderno... ](*,) #-o
swords1010
10-31-2007, 19:17
Все още не си готова за да си задаваш подобрен въпрос. Направи го тогава когато си сигурна, че наистина си готова! :wink:
ReFlEcTiOn
10-31-2007, 19:32
ама ти и 15 нямаш навършени...ти си на 14 и говориш за тея дето се ебат на 13 ...мислиш ли че има някаква разлика...та ти още си играеш с куклите дето му се вика...бахти...на къде отива света....е кво някои ти казаха че не бърка и ако искаш да го направиш...е наеба ли се? :lol: :lol: :lol:
Darkl1ng
10-31-2007, 20:14
Сега бих ти казала, че ти е рано, но тъй като аз съм го направила на 14 ще е малко глупаво... зависи до каква степен си вярваш :)
moje da iz4aka6 malko,no kato gledam"mladejite" kakvo pravqt...i vse pak ti si re6ava6.ako si namerila 4oveka s kogoto iska6 da go napravi6 OK...no ako ne moje da te iz4aka zna4i ne e toi i po-dobre nedei.mislq 4e granicata e pone 16 godini vse pak :wink: :::
Щом си пуснала тема за това,недей.Ако се чувстваше готова нямаше да искаш мнението на хора,които не познаваш.
ама ти и 15 нямаш навършени...ти си на 14 и говориш за тея дето се ебат на 13 ...мислиш ли че има някаква разлика...та ти още си играеш с куклите дето му се вика...бахти...на къде отива света....е кво някои ти казаха че не бърка и ако искаш да го направиш...е наеба ли се? :lol: :lol: :lol:
ok,6tom ste gledali profila mi i ste vidqli 4e nqqm o6te 15 pone vidqhte li 4e sled o6te 20 dena 6i gi praq tezi 15 god. ne kazvam 4e sled o6te 20 dena 6te sum po porastnala i ve4e 6te trugna da se eba ili ne6to podobno prosto iskah da vi kaja 4e sq nqma golqma razlika dali sum gi navur6ila tezi 15 god. za6toto dori kogato gi navur6a edva li purvoto ne6to koeto napravq 6te e da se naeba kakto nqkoi go kazaha.a na tezi koito sa mi kazali 4e ako sum sigurna nqma lo6o da go napravq ne sum kazla 4e 6te gi poslu6am i 6te pravq to4no tova koeto mi kajat,prosto iskam nqkolko suveta tova e,znam 4e e za pove4eto e glupavo da se zadavat takiva vuprosi v takiva forumi no nali za tova sa napraveni,edinstvenoto koeto iskam sa suveti,vseki ponqkoga ima nujda ot malko podkrepa :wink:
rihannka
11-01-2007, 12:33
ми според мен щом си сигурна в мом4ето и ти се иска да го направиш с него...направи го..и аз мисля 4е тря да имаш поне 16..въпреки 4е аз бях на 15 като го направих..теи4е не е много уместно дето го казах тва..по темата не се страхувай щом мом4ето те оби4а ще бъде нежно внимателно .не се страхувай от това ..секи е минал по този път и никой не е умрял от болката
щом още питаш - не, не си готова...
ако наистина ти се иска нямаше да разпитваш наляво-надясно дали си малка още :wink:
Schnitzer
11-01-2007, 12:52
Авторката-искаш да кажеш че ще се повлиаеш от мнението на некво депресирано емо тука?Я не се излагаи ми прави това което ти смяташ за нормално. 8)
sasha_90
11-01-2007, 14:48
Твоят въпрос"На 15 нормално ли е да правя секс" означава,че още не си готова.Когато станеш готова няма да питаш такова нещо разни непознати,а ще си наясно дали е редно или не.
only_hope_f
11-01-2007, 15:15
според мен трябва да изчакаш поне още една година, но ако си намерила човека който мн те привлича и го харесваш давай!
MrAvKa_BazUkaR
11-01-2007, 17:07
SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX
davai mila dokato si mlada i seki bi ta poiskal 4e kat ostareesh i sa sduhash samo dyrti dedovci 6a ti namigat :-D
don't stop the music
11-01-2007, 17:14
хъх да изчака още една година.. и що? ква точно ше е разликата не ми е ясно... единственото е, че кат кажеш, че си се изчукал за 1-ви път на 16, звучи по-добре, ако кажеш същото за когато си бил на 15... щом ти се е*е, е*и се, ма гледай да е с някой дето знае кво прави и няма да разкаже после на целия свят и да съжаляваш.. тъ.. щом ти се прави секс, бъди сигурна, че ще издържиш макс 4-5 месеца без да го направиш... после толква щи се е*е че няма ти дреме с кой и акъла щи дойде кат е свършен факт... :wink: