PDA

View Full Version : За обезкомсяването отдолу?

razbito_sarceF
10-31-2007, 18:50
Искам съвет затова как да се обезкосмя отдолу,тоест искам да се епилирам.Досега съм ги махала с самобръсна4ка...и не ми харесва така.Искам да по4на да се епилирам.Ако може да ми кажете някакъв на4ин,който мога да приложа в домашни условия...И да е болезнен понасям някак си.

П.С:Пробвах с епилатор..но някак много се за4ерви и още стои за4ервено,така 4е спрях.Намазах се с крем4е...но още е 4ервено. :(

Моля ви дайте някакъв съвет. :)

Mariolcheto
10-31-2007, 18:55
](*,) Ква е тая глупост с епилатор на путката бе,хора?Вие акъл имате ли?По-добре си вземи депилиращ крем или кола маска поне с нея не става толкова червено и е същия ефекта като епилатора но не боли много.Иначе аз съм с самобръсначката.Лесно и бързо! :-D :grin:

LuCiFersAngeL
10-31-2007, 19:29
Ами едно време и аз си ги махах с епилатор ама сега нямам нито нервите нито времето за това. Сега съм със самобръсначка - дамска с 3 ножчета. Супер е! Много съм доволна. Иначе ти ако искаш да се "скубеш", щом не ти харесва с епилатор пробвай кола маска :-|

scanadal
11-12-2007, 12:03
Малеее,за*би го тоя епилатор и отиди на кола-маска.Лесно е,мне е скъпо,а и не боли чак толкова.А и си струва,после като е едно такова гладичко и приятно. :oops:

rakiQ
11-13-2007, 06:54
на кола маска е опасно на една моя приятелка са и отлепили неква глупост там и са проблеми

аз действам с епилатора насекаде кола маска на краката и на триъгалника но мн внимавам понякога и с пинсета

koalka
11-13-2007, 07:00
Аз от скоро си ги махам с кола-маска и определено е по-добре.Със самобръсначка трябва да се махат по-често, а мен ме мързи честно казано.То аз никога не съм ги махала със самобръсначка, а с депилатор.Но все пак си е досадно.Затова с кола-маска и не мисля за това 20 дни приблизително.Но ходя на козметик, сама нищо не мога да направя. :wink:

Get Nasty
11-13-2007, 09:02
отиди на козметик..най-добре е ! с кола маска ще ти ги махне за нула време..с епилатора коажата ти загрубява и се получават подкожни косъмчета и става кофти.. Аз ти предлагам или козметик ,или кола маска да си направиш сама. :)

jotitu
11-13-2007, 09:50
ох как не ви е неудобно на козметик.. мене мн ме е срам :oops: 8-)

Madness
11-13-2007, 09:52
самобръсначки рлз

shivacheva
11-13-2007, 14:44
ох как не ви е неудобно на козметик.. мене мн ме е срам :oops: 8-)Ми те по цял ден зяпат п***и :D
:D :D :D :D :D :D

koalka
11-13-2007, 17:58
ох как не ви е неудобно на козметик.. мене мн ме е срам :oops: 8-)Ми те по цял ден зяпат п***и :D
Грубо казано, но си е факт.... :-D
Иначе мен от козметичката не ме е срам, с нея сме си в приятелски отношения.

oTPoBHa
11-23-2007, 16:39
на кола маска е опасно на една моя приятелка са и отлепили неква глупост там и са проблеми

аз действам с епилатора насекаде кола маска на краката и на триъгалника но мн внимавам понякога и с пинсета

в момента изглеждам ето така - :shock:
какво са и отлепили? :-# :-#

LuCiFersAngeL
11-23-2007, 17:48

Да, на мен също не ми стана много ясно :smt103 Какво са й отлепили?

siLenT_scReaMs
11-25-2007, 23:44

ами там кожата е много по нежна и съм чувала че ако козметичката е некомпетентна или мн груба може да отлепи някакав горен слой на кожата..всъшност на мен май ми се беше случило нещо подобно..болеше ме известно време ама за 2 3 дена ми мина..онази просто беше доста груба.но има и много мили мацки.просто разпитай напред назад кой къде ходи и иди там :)

oTPoBHa
11-26-2007, 11:48

ами там кожата е много по нежна и съм чувала че ако козметичката е некомпетентна или мн груба може да отлепи някакав горен слой на кожата..всъшност на мен май ми се беше случило нещо подобно..болеше ме известно време ама за 2 3 дена ми мина..онази просто беше доста груба.но има и много мили мацки.просто разпитай напред назад кой къде ходи и иди там :)

ееееепа така е 8-) кой има много косми ше ходи, аз имам доволно малко количество и моа сама да се оправям с тях без да ми отлепват . . .. . . .. . ъхъ 8-) 8-) 8-) 8-)

elichkaaa
12-08-2007, 12:25
Епилатора не е за интимни 4асти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! или самобръзна4ка или кола маска

alexz16
12-08-2007, 18:58
и аз мисля че епилатора не е решение.. мн боли и направо не ми се мисли :-s най-добре е депилатоар :) мажиш се чакаш 5 минути и готово :) а ако бързаш и не ти се занимава с кремчета- бръсначката и тва е \:D/

heely
12-08-2007, 20:18
Кола маска! Не боли чак толкова и за мен е най-добрия вариант.

EniTyYy
12-09-2007, 08:45
ами варианти мн :) аз лично си ги махам с депилатор,кола маска,епилаторче или по по-мързеливата с бръсначката :P зависи кфо ше ми хрумне :neutral: