View Full Version : Как реагираха вашите?
Mariolcheto
10-31-2007, 19:14
Бе седя си аз и дъвча дъвка 8) и ми стана доста интересно :-D да ви попитам как реагираха вашите като разбраха че водите полов живот? :razz:
Nadelina
10-31-2007, 19:16
Maika mi reva cqla vecher ...
ReFlEcTiOn
10-31-2007, 19:19
ууууууоооу :shock: мойта незнае все още...и дано скоро неразбере
Syvsem normalno.Oshte predi da zapochna da vodq polov jivot sme imali nqkolko razgovora s maika,v koito mi e kazvala,che znae,che ako iskam da go napravq ne moje da me spre i che prosto iska da go napravq,kogato se pochustvam gotova i kogato go poiskam,a ne nqkoi da me nakara i taka.V posledstvie,pyrvite dva pyti,kogato sme ostavali sami s priqtelq mi,mi davashe vseki pyt po edin prezervativ i mi se usmihvashe i kazvashe "I umnata" i tova e. A otnosno tatko,sig sym,che i toi znae,no dosega ne sme otvarqli temata,che da mu chuq mnenieto :P
experiment_m
10-31-2007, 19:20
Баща ми каза - "Гледай там да не направиш някоя глупост, пазете се", а майка ми нищо. Като цяло си го приеха за нещо съвсем нормално до колкото се сещам. :-({|=
Напълно нормално 8)
Запали една цигара-дръпна веднъж..втори път..после ме целуна по челото и ми вика "ох на мама багабонтина....та тя вече секс ми прави.." -при което аз се почувствах като 10 годишно момиченце..
А си мислех,че ще ме спука от бои,но уви..жива съм хаха
babygirl1
10-31-2007, 19:27
нашите незнаят и се надявам да не научат скоро че не ми са мисли как ще реагират #-o майка ми ме е питала няколко пъти ама аз упорито отричам :-)
Hell0_Kitty
10-31-2007, 19:30
ууууууоооу :shock: мойта незнае все още...и дано скоро неразбереММммм странно.... според мен няма нищо лошо в това да рабере майка ти ,това си е нещо съвсем нормално... аз все още не водя полов живот но сме си говорили с майка по тази тема и сме си наясно... нормално е да е притеснена ..все пак за сигурността.... има и още да пиша ама ме мързи... както имаше една тема тук "Мързи ли въ?" хахах :D Уф спирам 4е почвам да плямпам излишно ...хаха БаЙ :-$
Lorelaicho
10-31-2007, 19:30
Em tatko vinagi mi povtarq edno i syshto "Umnata i gledai da ne stana dqdo" :D :razz:
SmurkamDoZori
10-31-2007, 19:38
после няма да ти ги гледам аз 8-)
Insatiable
10-31-2007, 19:50
Все още не знаят... или поне се правят, че не знаят, но нищо не са споменавали по тая тема :-D
naMy4Ho_KoTe
10-31-2007, 19:52
Бабата изтърси "Ами да, време ти беше".
malka_sladuranka
10-31-2007, 19:53
Аз на 20 години станах още не съм им казала.
Е, те разбира се се сещат. Ама не сме говорили особено по тези въпроси. :oops:
Unrealche
10-31-2007, 19:56
ami vse o6te neznaqt , no sym sigurna 4e maika 6te me razbere (kogato se usmelq da i kaja de :P )
bulgarche
10-31-2007, 19:57
Ми...нищо особено. Даже не знам кога точно са го разбрали или кога са се досетили. Все едно е нищо, защото то наистина...к'во толкова е, освен нещо което...всеки прави, особено на тази възраст ;)
GameMaster
10-31-2007, 20:25
Ne znam kak 6te reagirat na6ite ..no se setih edna slu4ka...Zan4i edna moq s1u4eni4ka go be6e napravila s1s gadjeto si na skoro i be6e kazala posle na maika si :lol: Sled tova ...............maika i be6e q nakazala za 2 sedmici ....... Precenete za kakvo stava duma???Tay 4e ..............vikam da ne kazvate na va6ite nai-dobre ;) ........
Nadelina
10-31-2007, 20:34
ууууууоооу :shock: мойта незнае все още...и дано скоро неразбереММммм странно.... според мен няма нищо лошо в това да рабере майка ти ,това си е нещо съвсем нормално... аз все още не водя полов живот но сме си говорили с майка по тази тема и сме си наясно... нормално е да е притеснена ..все пак за сигурността.... има и още да пиша ама ме мързи... както имаше една тема тук "Мързи ли въ?" хахах :D Уф спирам 4е почвам да плямпам излишно ...хаха БаЙ :-$
Ne tolkova za tova che pravq sex... a zashtoto go praveh s chovek koito ne mi gadje... ama tova si bqha neini si ubejdenia.. i predrasydyci... Az ne syjalqvam che bqh s nego :)
не сме коментирали никога...изкоментираха само, че им е рано за баба и дядо, когато бях на 15 и заминах най-внезапно на РД на бест френда, с когото си мислеха, че ходя, в друг град на гости :D
na6te ni6to ne kazaha prosto me gledaha mn neodobritelno
my_sexy_lover
10-31-2007, 20:50
oh mi nashte neznaqt 8-) i se nadqvam da ne razberat skoro :)
CuteBaby
10-31-2007, 20:50
Ами майка ми мисля,че знае ама се прави,че не знае :D А баща ми сигурно даже и не предполага-за него все още съм малкото му момиченце
Ами, майка ми се досети, `щото ми намери един презерватив, а и ме попита веднъж и аз нямаше къде да се измъкна. :-D
Иначе ми е казала да внимаваме, само това.
Че аз съм на 20 години, как да реагират. Бъзикат се от време на време, понякога майка ми напомня, че още е млада за баба..и толкоз. Обсъждаме какви марки презервативи харесваме :-D
Homunuculus
10-31-2007, 21:35
Мойте нищо не казаха,защото аз си живея отделно от тях още от 18 годишен ,ама беше интересно реакцията на майката на приятелката ми :) В началото когато никой не подозираше ,че ще има нещо сериозно ,веднъж майка и ни хвана по погрешка в тях ;) От тогава почнала да разправя как не и се става баба щото аз просто бях някакъв с бръсната глава(беше лято и адска жега :D ) с къси гащи ,потник и джапанки :oops: ..ама сега след като сме заедно повече от три години мисля ,че се поуспокои,но в началото като ме видеше имаше поглед тип "Моляте не искам да ставам баба 8-)
Както и да е ;) Аз много си я обичкам моята принцеса :smt007 :smt008
Mi6lenceto
10-31-2007, 21:39
Mii na6te ne sym im kazvala, no sym ubedena 4e se dose6tat.... :D :D :D
BMW_MPOWER
10-31-2007, 22:04
да ви попитам как реагираха вашите като разбраха че водите полов живот?
ми как, като бели хора - отдавна ги отбих де и не се интересуват пък и съм на години и такива въпроси им мина времето. А когато му беше време те не разпитваха
Нащи са 100% убедени че съм още девствена,нищо никога не сме говорили по тази тема и майка ми се държи все едно съм мнооого далеч от мисълта за секс :D
fuckface
10-31-2007, 23:57
Не са разбрали...
FelisDirus
11-01-2007, 00:59
майка ми не ми продума 1 месец
Belfegor
11-01-2007, 03:35
майка ми не ми продума 1 месец
Това трябва да е било отвратително, но родителите са си родители те си знаят :evil: :evil: :evil:
А по темата още не съм го правил , адски съм немодерен :D 8-) 8-) 8-) 8-)
sentient_
11-01-2007, 06:01
Ми не бях казвала на баща ми че водя полов живот, но когато разбра че съм бременна сигурно се е досетил хаха :D
Не сме обсъждали въпроса :)
KimBerLy1912
11-01-2007, 08:04
Ми не бях казвала на баща ми че водя полов живот, но когато разбра че съм бременна сигурно се е досетил хаха :D
Бременна :shock: Обаче ти доколкото си спомням беше на 20+ години...тъй че...честито :-)
А по темата-наще не знаят и се надявам скоро да НЕ узнаят :?
krem4et0
11-01-2007, 09:40
Че аз съм на 20 години, как да реагират. Бъзикат се от време на време, понякога майка ми напомня, че още е млада за баба..и толкоз. Обсъждаме какви марки презервативи харесваме :-D
На 22 съм и не говоря свободно с майка ми за това. С баща ми никога не сме засягали темата секс и знам, че той никога няма да я засегне....
А иначе като реши майката нещо да ме съветва, то излиза като вица-дъще, хайде да поговорим за секс. Добре ,мамо, какво искаш да знаеш? Иначе тя ме хвана натясно и ме излъга, за да изкопчи от мен. Реагира си добре, но натякванията за презервативи са ми в повечко.........
stra6no_sexy
11-01-2007, 09:47
Не сме говорили по тази тема и дано скоро да не научат,че водя полов живот...незнам просто как ще реагират и не смея да си призная
nelka_hubavelka
11-01-2007, 09:51
maika razbra po jenskata si intusiciq-i reagira savsem normalno-posavetva me kato jena i kato maika vs mesec se pritesnqva ako mi zakasnee :wink: a tatko-mi ne sam mu kazvala ama mai se dose6ta vse pak sam s moq 4ovek ve4e godina i 4 meseca-to si e napalno noramlno :smt008
Creative
11-01-2007, 09:52
спокоино ши са оправите :grin: :razz: :D
lunnoto_momi4e
11-01-2007, 10:00
Ми майка ми знае и рева около половин час,ама го преживя де 8) и сеа всеки път като ми закъснее започва"Ама да не си бременна?",а тя идеално знае че абсолютно всеки път използвам презерватив :-D
Котарана
11-01-2007, 10:34
Ами никак не реагираха понеже никога не сме говорили за секс.Нито съм имала желание да им казвам нещо някога, пък и то вече няма за кога да говорим за секс :P По-добре да не разбират нищо за преди , че ще им стане лошо.
normalno tova vse pak e moe re6eni i osven tova jivota si e moi i az 6te re6a kakvo da napravq s nego,
hahavteen
11-01-2007, 11:14
Ami tia maika mi sama se doseti 4e ve4e iskam da spia s priatelia si i naro4no zamina zaedno s vtoria mi ba6ta za edna ve4er izvun grada za da ni osvobodiat teren :-D Na drygata sytrin se obadi da vidi dali si4ko e ok i tova be6e 8) Ina4e da reve,da mi se surdi,da ne mi govori tva be6e kogato si probih pupa predi 2 semdici :D
mams oshte jivee s iliuziqta , che sym devstvena , ne che ne sme si govorili za sex i t.n , naprotiv obryshta mi golqmo vnimanie na tezi neshta , no spored mene oshte ne e gotova da go chue i chakam momenta ... to veche 2 godini shte stanat otkakto chakam momenta, ama :D
inache sega kakto moito momche e ot dr grad e mirqsala i ne me podpitva taka kakto predi (dubre , che ne zn , che sme se vid :-P :-P :-P :-P )
ii poneje mene moq me e uchil bez boi i bez advokat nishto da ne si kazvam i si traikam :-P inache negovoto mame redovno ni byzika ,DA VNIMAVAME DA STANAT BLIZNACI :-P :-P :-P ima meraci jenata :-P no nie reshihme sled 10tina god jivot i zdrave da i gi izpylnim :-P roditeli , kakvo da gi praish
DiVa_SaMoDiVa
11-01-2007, 11:36
Аааа мойта мама го прие като една съвременна майка и даже си мисля че се радва,че познава момчето.Все пак съм на 17 и е нормално да не се тръшка,че вече не съм девствена :P Виж ако бях на 14г тогава вече нз :-D А колкото до тате, той още не знае (поне аз така си мисля), ама сигурно подозира де :)
Мойта о6те не знае но според мен се досе6та се пак съм с моето мом4е ве4е година и половина
DiVa_SaMoDiVa
11-01-2007, 11:39
Ami tia maika mi sama se doseti 4e ve4e iskam da spia s priatelia si i naro4no zamina zaedno s vtoria mi ba6ta za edna ve4er izvun grada za da ni osvobodiat teren :-D Na drygata sytrin se obadi da vidi dali si4ko e ok i tova be6e 8) Ina4e da reve,da mi se surdi,da ne mi govori tva be6e kogato si probih pupa predi 2 semdici :D
хаха а мойта ме убеждава 1 седмица да не си пробивам пъпа и накрая сама ми даде парите :-| и даже веднага след като се прибрах ми вика " Вдигай блузата да видя" :D
mimi_nz1990
11-01-2007, 15:02
ne sum im kazvala vse o6te no tatko podozira 4e ve4e vodq polov jivot i si me bazika ot vreme na vreme maika mislq 4e nie6to neznae ili pone se pravi 4e neznae
MaRiNkA_16
11-01-2007, 18:31
ami az sum razgovarqla s maika mi mn na taq tema i edin slun4ev den otivam i vikam mamo trqbva d ti kaja ne6ty ama hem me e strah hem malko tupo mi stava sq i vzeha da mi sa pulnqt o4ite i tq vika kaji de kvo e stanalo i az vikam mi pravih sex naskoro i re6ih da ti kaja mislq 4e e po dobre da znae6 i tq mn dobre go prie vodihme dosta dulug razgovor za vsi4ko i taka....a ba6ta mi s nego ne razgovarqm puk kamoli da obsujdam sexyalniq si jivot :d
MiSs CaLifOrNia'S mAN
11-01-2007, 21:44
Съвсем нормално
xax na6te ne znaqt i dano da ne razbirat :grin: :grin: :grin: amh vse si mislq 4e maika mi podozira,ta imam si priqtel ot godinq i ne6to a tq jenata da ne e glupava,q :oops:
malkata_marti
11-02-2007, 08:17
mi maikami i stana stranno raspraa mi: mame koga be6a mani4ka i ti4a6e po dvora a koga mame po4na da vodi6 polov jivot kolko barzo minava vreneto! posle me pregarna i me vika mame davai samo s kaput 4e.... xaxaxaxa i se hili nekva xaxa :) smi mno dobre reagira ! a puk ba6tata mai neznae ili se prai :) 8) xaxax
Wrathchild
11-02-2007, 08:33
Хаха спомням си само, че намеквах на баба ми, че го правим с приятеля ми, ама тя съвсем се убеди, че не се шегувам след като ми намери презервативите и ни чу един път като минаваше покрай стаята ми... :oops:
Нищо не каза прие си го напълно нормално, аз я подготвях от доста време с намеци и разговори.
Майка ми като й казах първо реши, че не говоря сериозно и много яко я гавря. Ама като разбра, че аз най-сериозно й говоря... еми не й беше много приятно, ама нормално го прие. Сега даже си пускаме лафове по темата.
blahblahblah
11-02-2007, 08:58
Много лесно ви се е разминало, браво, радвам се! :)
LuCiFersAngeL
11-02-2007, 09:42
Ами с майка ми доста сме говорили на тема секс.. тя все да съветва, да дава акъл, "че да не стане белята" :wink: Но още не съм й казала, че водя полов живот (въпреки, че знае, че с момчето ми сме заедно повече от година), а и не мисля да й казвам. Тя сигурно подозира, защото доста пъти като излизам ми е погмятала неща от сорта на "И умната като сте двамата" или "Да се пазите да не направите някоя глупост", но по официални сведения нищо не знае. Баща ми 100%... той може да ми подари някое Барби за РД-то :lol:
CVETELLINA
11-02-2007, 10:26
Ми нормално реагираха (майка ми де)баща ми незнае уж или се прави,че незнае,но както и да е :) Попринцип според мен е нещо нормално на 16 год. да се води полов живот,а и при положение,че имам сериозен фр. :wink: Единственото,което са ми казвали и моите и неговите родители е било да внимаваме (:
macka123
11-02-2007, 14:47
Ми те си знаят вече защото от почти година ходя с приятеля ми ама не сме засягали темата.Само майка ми от време на време ми казва "И умната" Или "И да внимавате!"
мойте родители още не знаят и се надявам да не разберат а пък ако ме питат аз ще отпичам до край
eXtRaoRdinaRy
11-02-2007, 21:03
Не сме говорили по тази тема, но всеки път ми казва "И да внимаваш какво правиш" , " Мисли с главата си" и т.н.
Досеща се жената. :-)
Доста сме говорили с майка ми по темата... Когато и казах (а това стана седмица, след като го направих за първи път), реагира според очакванията, т.е. добре. Няколко дни ме гледаше странно... :lol: И сега, преди да изляза, все ми повтаря "И умната, внимавайте какво правите", дори понякога пита дали имам презервативи :-| Майка ми е ПИЧ! :P
Баща миииии.... не знам...макар че с него почти не сме засягали темата, сигурно се досеща, имайки предвид, че с приятеля ми го запознах месец, след като тръгнахме :roll:
punkrock
11-02-2007, 22:18
Абе те си мислят, че още не съм имала гадже :D
С нашите попринцип не си говоря на тая тема, щото са си доста странни и не знам как ще реагират. Тъй че най-добре да си мълча и тва е :smt001
ами още не съм имала контакт, но до колкото гипознавам наще.. майка ми първо така ще ми се развика, че съм направила грешката на живота си, че ще ме разплаче, после и аз ще и се развикам, че от нея трябва да очаквм подкрепа.. на края ще е малко разочарована, но ще седне и ще поговори с мен.. По принцип сме говорили много за секс и всъщност тя май си мисли, че съм го правила, защото имаше няколко скандала.. пък бабата е убедена че съм го правила защото ни свари с един фр в нас, с който просто се боричкахме, но беше на изгасена лампа и смъкнати щори, защото се готвехме да гледаме филм. Та въпросния фр беше върху мене и ме гъделичкаше, а аз пищях :D и бабата само влезна и вика "НА ОТВОРЕНА ВРАТА И СВЕТНАТА ЛАМПА!!!" и си излезна без да затвори :razz: А и съседките като мина покрай тях със същия фр се чуват разговори от сорта на "Това е момчето дето ти говорех! Той преди беше много възпитан! Запозна се с нея и се развали! Сега ходят в тях, всалят щорите и се чуват писъци.." и такива ми ти работи :oops:
А за баща ми.. мисля, че няма да ми говори и да ме гледа в очите доста дълго време.. Ще е много разочарован! Другия вариянт е всичко това + 1-2 здрави плесника :-s
Ммм мама реагира нормално като й казах, че вече правя секс, но не одобри момчето, с което го правя...а тати...само ми каза "Брейй мн голяма си станала" (с голяма доза ирония) и тай..сега с мама си обсъждаме такива неща, ама с тати не говорим много по темата :?
bloodranger
11-02-2007, 23:41
:razz: :razz: :razz: :razz:
Ne znam kak 6te reagirat na6ite ..no se setih edna slu4ka...Zan4i edna moq s1u4eni4ka go be6e napravila s1s gadjeto si na skoro i be6e kazala posle na maika si :lol: Sled tova ...............maika i be6e q nakazala za 2 sedmici ....... Precenete za kakvo stava duma???Tay 4e ..............vikam da ne kazvate na va6ite nai-dobre ;) ........
Pff tova ne e ni6to moqta maika 3 meseca ne iskashe da me vijda izob6to 3 meseca ne mi govori a sega kato izlqza primerno i me nqma cql den kazva 4e sum se darjala ne kato momi4e a kato da ne kazvala kakvo .. [-X
CrazyBear
11-03-2007, 14:39
Ba6tata razbra kat ni sga6ti s priqtelq mi v nas, ne ni vidq no nervni4e6e pred vratata dokat se obleka i mu otvorq :razz: mu stana qsno za6to mi trqbva tolko vreme da mu otvorq!
Reagira 6to gode dobre ne mi se e karal prosto mi kaza 4e mu e priteneno da ne stane gaf,i 4e trqbva mn da se pazq... :-D
A mama e o6te "malka" da razbira smisal...moje da podozira no mislq 4e ne znae...tq e po4nala da vodi polov jivot na 15-16 mislq 4e na 16 ili 17 e napravila parviq si abort iii e rodila mn mlada na 18...
zatva ne iskam da i kazvam mn 6te se pritesnqva da ne stane kato pri neq... :cry:
Kras4eto_lp
11-03-2007, 15:10
Още не знаят наще :P
ShokoladkaTa
11-03-2007, 17:02
Нашите със сигурност предп0лагат че го правим но не са п0вдигали въпроса ... имат доверие на приятеля ми и мн се разбират с него,особено майка ми :P
Спомням си как когато бях още 3 клас или 4 ;-) баща ми даде една книжка колкото библията дебела за всички теми за секса и половият живот!Каза ми да я чета по една страничка на ден! И ако не разбера нещо да го питам и ми даде едно кондомче :shock: аз седа гледам тоз балон в наилон :lol: и си викам тоя ще мре ! 8-) Ма се оказа че до сега всичко което е писало в книгата е така и нямам никви проблеми!Наште знаят че водя полов живот щот с тях се виждаме само като се редим за банята да си мием очите и зъбките :-| През цялото време съм вън с приятели и приятелки! :twisted: Приемат го нормално!Мъжете от нашият род са романтици и хора които носят дънките си без колани понеже се губи много време да се стегне ..... :D :D