View Full Version : Секс с бившо гадже??
mademoiselle_de_Soleil
10-31-2007, 21:32
Какво мислите по въпроса - да правиш секс с бившия, спазвайки правилото "просто добри приятели, които правят секс". В смисъл не ходите, вече не сте влюбени, но просто го правите? Какво ви е мнението?
zvezdi4ka_su
10-31-2007, 21:36
Ami stiga da nqma iznevqra ot ne4iq starna ili nqkoi po nqkak1v na4in da biva naranqvan..mai ne vijdam ni6to ni6to ni6to lo6ooooo :smt003
danI_boY
10-31-2007, 21:40
Не е лошо ..... приятели с привилегии 8)
vul4e_v_ko6ara
10-31-2007, 21:44
Да, и аз мисля като zvezdi4ka_su :) Стига хората да нямат връзка с други хора, това нещо е забавление, разтоварване, а в някои случаи и единствен изход от дълга, изморителна и задушаваща връзка. Аз за себе си обаче не мога да си представя да сме така с моята приятелка . Май на теория е едно, но на практика.... не знам... дано не ми се налага да разбирам. :roll:
S_T_E_V_E
10-31-2007, 21:52
Аз мисля, че това е много хубаво нещо. Няма какво да му се мисли. \:D/
BMW_MPOWER
10-31-2007, 21:59
Секс с бившо гадже??
Не. Квот било било. Като сме се разделили да хваща пътя.
naMy4Ho_KoTe
10-31-2007, 22:02
Стига да не съм сериозно обвързана - не е проблем. С един ходихме 7 месеца и после 1 месец се праскахме. След това си намерих приятел и спряхме :)
HouseLoveR.COM
10-31-2007, 22:08
и според мен нищо лошо няма но е рядко срещано :neutral: и все пак за да се пожелае подобно нещо неможе да няма съвсем никакви чувства \:D/
bulgarche
10-31-2007, 22:15
Случвало ми се е да ходя с момиче няколко месеца, след което се разделяме и да правим секс за първи и последен път половин година след това :) Пък приятел за секс си е най-оферта, стига да не си обвързан и...и да :)
BMW_MPOWER
10-31-2007, 22:15
за какво да правиш секс с някого, на когото вече му е отсвирена игарата? свършиха ли се нормалните хора, че човек да изпада до бивши желания
naMy4Ho_KoTe
10-31-2007, 22:27
за какво да правиш секс с някого, на когото вече му е отсвирена игарата? свършиха ли се нормалните хора, че човек да изпада до бивши желания
Има хора, които ако имат връзка се изпокарват. Но когато сведат нещата до хубаво приятелство и страхотен секс, всичко е ок.
BMW_MPOWER
10-31-2007, 22:31
Има хора, които ако имат връзка се изпокарват. Но когато сведат нещата до хубаво приятелство и страхотен секс, всичко е ок.
1:1000
DivoTo_KoTe
10-31-2007, 22:35
М аз не бих,просто защото с почти всичките ми бивши не сме в добри отношения.
Имах една приятелка,която скъсаха с гаджето и,ама по някога на вили вили правят "приятелски" секс :roll:
fuckface
10-31-2007, 23:59
Няма нищо лошо в тва според мене...
6tom vi e hubavo - za6to da ne si dostavite tova udovolstvie!ako nikoi nqma da strada ot tova vs e ok =;
Ami pri uslovie 4e sam go pravila vednaj i sam go povtorila,zna4i mi e haresalo.O6te edin pat dori i sled vreme kakvo tolkova.Nqma da e ne6to novo:)
хехех както казаха някой хора,ако и двете страни не са обвързани значи сичко е ок :wink:
BeautifulWorld
11-01-2007, 05:23
Бях много навита да го направя, но когато ми се отдаде възможност, вече бях с друг и не исках да изневерявам. Бих го направила, защото колкото по-дълго съм с един човек, толкова по-хубав е секса - вече си знаем на кой какво му харесва, отпускаме се да пробваме нови неща... Така че секса с бившия най-вероятно ще е страхотен, точно както беше преди да се разделим!
Бях много навита да го направя, но когато ми се отдаде възможност, вече бях с друг и не исках да изневерявам. Бих го направила, защото колкото по-дълго съм с един човек, толкова по-хубав е секса - вече си знаем на кой какво му харесва, отпускаме се да пробваме нови неща... Така че секса с бившия най-вероятно ще е страхотен, точно както беше преди да се разделим!
бе щом си имаш гадже не пробвай,ако искаш да си останеш само с едното е...е !!! :!: :D
samo ako togava ne hodq s drug :)
rihannka
11-01-2007, 06:55
и аз мисля 4е няма нищо лошо..който иска да го прави \:D/
Аз съм за приятелския секс с бившо гадже :grin:
Unrealche
11-01-2007, 07:32
nqma ni6to lo6o v tova (osven ako nqkoi ot dvamata priqteli ne e obvyrzan)
mademoiselle_de_Soleil
11-01-2007, 08:43
:smt006 epa extra, na4i 6e liusneme po edno dvoino da padnat zadrujkite i te taka .... :P
mmm , ako segashniq mi e bivsh ... mmm moje bi bih :P ako nqmam priqtel v momenta , de