Влез

View Full Version : Втория мъж на майка ми

Bummer
11-01-2007, 08:36
Позаглавието на темата си личи, че съм дете на разведени родители.Живея тук с майка ми и втория и мъж.Нямам караници с него и общо взето се уважаваме.Обаче напоследък почна едно нещо в него да ме дразни: порти ме на майка ми за всяко мое провинение, когато майка ми нещо ми се кара - дава идеи как да бъда наказан и други подобни гадости.9 години вече живеем с него, а нито един път не ми е казал "Е, Ивайло, ето ти тук някакви пари, да си купиш нещо".Не говоря за пари като за дрехи, а дори 1 лев не ми е дал.Само един път и то на заем (1 лев и нещо) !

Sweet__Dream
11-01-2007, 09:03
Pogovori s maika si za tova.Ne se pritesnqvai.Izqsnete si ne6tata i ot men...UsPeH.. \:D/

maxparty
11-01-2007, 09:24
:? ne sym ekspert, ama sedni i pogovori s maika si na same za tvoite problemi s vtoriq ti bashta aide uspeh ot men \:D/

Bummer
11-01-2007, 09:40
Порбвал съм се да говоря с майка ми, но тя ми казва че съм още малък да обсъждам такива въпроси като втори съпруг/съпруга и т.н. ...

LofYou
11-01-2007, 14:42
Ам нензам какво да ти кажа .. по одбре покажи на маика си че ти е неприятно човека с които живееш вече 9 години да се държи така .. дано те разбере ;-) ;-)

No_Limit
11-02-2007, 14:07
Ами мисля че не е той човека който трябва да ти казва какво да правиш , за парите мисля че щом е женен за майка ти малко или много трябва да помага за нуждите ти . Щом сте семейство не трябва да има делене на парите