PDA

View Full Version : Странни звуци!!!

netipichna
11-01-2007, 09:56
Моя пеоблем е малко смешен, но все пак за мен е проблем :D Така, когато правим секс с приятеля ми и се издават странни звуци от мен, или по точно от там доло :oops: Когато съм най-вече отгоре, но и от доло пак се получава. Забелязала съм, че когато забързаме темпото и той го извади изведнъж и аз реша да се преместя или просто да мръдна се чуват странни звуци от мен все едно като, че ли пръцкам :oops:, но не е така те идват от влагалището. И когато се получи това ми става тъпо и неудобно, а приятеля ми се смее :D Кажете на вас случвало ли ви се е такова нещо, и ако е така кажете как го педотвратявате или незнам :oops: наистина много ми е тъпо :( :oops: :oops: :D едновременно и смешно :D :D :D

swords1010
11-01-2007, 10:02
Спокойно, така се получава защото във влагалището влиза въздух.

Barbie
11-01-2007, 10:02
Просто влиза въздух във влагалището, който после очевидно трябва да излезе. В началото ми ставаше много смешно като се случваше така, сега ми прави все по-малко впечатление. В крайна сметка се случва рядко. Най-добрият вариант е просто да не обръщате внимание. :)

krem4et0
11-01-2007, 10:08
Случва се и е смешно. Но не му обръщам внимание........

naMy4Ho_KoTe
11-01-2007, 10:13
Да, нормално е. Получава се по принцип при пози, при които дупето е над раменете (кучешката например). Ако толкова те притесняват, прави упражненията на Кегел и ще ти се случва по-рядко.

rihannka
11-01-2007, 10:37
м да и на мен ми се е слу4вало тва..ама ве4е не ми прави впе4етление пък и се слу4ва мн рядко..а когато стане с приятеля ми се смеем :D

vaniLL
11-01-2007, 11:35
i na nas ni se sluchvalo , kogato vleze vyzduh v teb :) ne se pritesnqvai :) plius tova nie se zalivame ott smqh dvamata i spored mene e hubavo ,, che mojemd se smeem dori po vreme na sex ;-) ne go rpiemai navytre i se zabavlqvai :-)

so_sexy_92
11-01-2007, 13:21
slu4va se yrviq pyt kogato stana taka az mn se smutih i moq mi obqsni 4e e normalno kaza mu za6to se polu4ava i taka...posle kogato stava6e taka sme sa razmazvali ot smqh ama sa ne go use6tame.. :D

Schnitzer
11-01-2007, 13:25
И на мен ми се е случвало няколко пъти. 8)

hahavteen
11-01-2007, 13:31
Да, нормално е. Получава се по принцип при пози, при които дупето е над раменете (кучешката например). Ако толкова те притесняват, прави упражненията на Кегел и ще ти се случва по-рядко.

Sega kato se zamislia az si gi pravia redovno i mi se e sly4valo samo edin edinstven put da se poly4i tva s izlizaneto na vuzdyh...Mai verno imat efekt 8)