View Full Version : не мога да намеря отговора
странно, през последните дни се блъсках за да разбера защо света е против мен , защо взема това което наи-много обичам. но в един момент просто спрях и погледнах навън, видях че няма за какво да се измъчвам просто живота е скапан и просто трябва да го живееем, немога да разбре само защо когато намерим любовта винаги се намира някои да развали всичко, просто да прецака нещата. защо просто не може да обичаме и да бъдем обичани, защо трябва винаги да има болка???
Sweet__Dream
11-01-2007, 11:09
Za jalost v jivota nikoga e nqmalo i nqma i da ima idealni ne6ta,4ustva...vuob6te vsi4ko.Idiliqta na koqto vsqko jivo su6testvo se nadqva ne su6testvuva.Ostava ni edinstveno i samo da se opitvame neprekusnato da se borim za tova,koeto obi4ame.Nikoi nqma da ni go podnese na tepsiq zatova trqbva nie sami da si go vzemem :smt007 \:D/ :smt007
sasha_90
11-01-2007, 11:10
Защото живота е една голяма болка...
kindergarden
11-01-2007, 11:24
Живота на никой не е идеален,всеки има проблеми.Трябва да се опитваме да мислим оптимистично и да вярваме,че всичко ще се оправи (макар и това да не стане,защото винаги ще възникне нов проблем).Все пак има и хубави моменти в живота,които трябва да се изживеят и да си спомняме за тях,и да продължаваме напред.
Sladur4encetoo
11-01-2007, 11:24
Ми какво да ти кажа :neutral: Никой не остава девствен,живота пре****а всички
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-01-2007, 11:29
Именно болката ни кара да се чувстваме живи.
flowerlina
11-01-2007, 14:29
Именно болката ни кара да се чувстваме живи.
Съгласна съм
Phenomenon
11-01-2007, 15:13
Ще ти дам 2 любими цитата да си помислиш върху тях..
'Само 2 неща в живота са сигурни - болката и промяната'
'Да живееш не значи да съществуваш,да живееш значи постоянно да се усъвършенстваш'
Дано схванеш кво имам предвид..
Защото трябва да сме прецакани :booooomb:
sapphirr
11-01-2007, 15:18
такъв е,защото ние сме го устроили така.колкото и да се питаш защо е такъв,отговор няма да намериш.нито ще си първата,нито последната,а и никой все още не е намерил отговора.това просто е факт,който колкото по-лесно приемш,толкова по-малко главоболия ще ти създава.
kakto kazva klasniqt..... jivota e edna dulga ogurlica ot beli i 4erni top4eta...... est 4ernite sa pove4e.... nasiteni sa s bolka. no si struva da se jiveee zaradi belite.... makar i malko ,te sa smisala na jivota :)
sega samo da ne stane6 emo? [-X
DisciplineAndOrder
11-01-2007, 15:34
Живота не е гаден :? Той е такъв,какъвто си го направиш!Пък и точно една 15 годишна девойка да го каже е...смешно!Света свършва ли се със това,че някой си лигльо те е зарязал или те лъже?Колко изстрадали хора има,със големи проблеми,самотни,без дом и храна,и пак не се оплакват?!Пък и да се оплакват,поне има защо!
Да, има много моменти, в които наистина боли, ама какво?Дай сега да се самосъжаляваме и да не се усмихваме, когато има защо...
GregoryHouse
11-01-2007, 17:23
Ъъъ живота е кучка...просто се научи да я чукаш...всичко си има добрите и лошите страни това всички го знаем живота не прави изключение...
Vsiako ne6to v sveta si ima svoiata protivopolojnost ;) 6tastieto i bolata za 4ast ot tozi sviat. Vse pak...kakvo e jivota bez bolka? Ili pyk bez 6tastie? Viarno, bolkata moje i pove4e da e, no vse pak...triabva da se naslajdavame i na nai-malkite momenti 6tastie, dokato mojem...za6toto ina4e moje da stane kysno i da gi izpusnem. Da gi pogylne krygovrata jivot, da gi otneme ot nas i togava nastypva istinskata bolka. i vse pak v prirodata na 4oveka e da se bori sre6tu bolkata i da prodyljava napred. Zatova kogato nastypi tejyk moment v jivota ni, vinagi triabva da gledame napred i da o4akvame 6tastieto da doide i da zaeme miasto v syrceto ni. A i vse pak...vsi4ko v tozi jivto se slu4va sled na6ite deistvia... Abe s dve dumi...bolkata i 6tastieto sa kato angela i diavola-ve4na borba, v koiato nikoga niama pobeditel ;)