View Full Version : постоянно се карам с приятеля ми :S
SwEeT_PriNceSsS
11-01-2007, 13:22
Здравейте, ходя с гаджето ми вече година и два месеца почти...но напоследък не знам кфо ми става просто не мога да се позная.. за най-малкото и му се ядосвам.. за най-малкото и му се сърдя и просто не мога да се спра ... и даже на няколко пъти исках да скасаме, но той се някакси всеки път ме разубеждаваше.. и напоследък взех да се чудя дали наистина искам да съм с него, защото откакто ходим напрао съм забравила приятелите си.. :-k опитвам се и с тях и с него нали... но просто всеки път като излезна с тях и той се цупи и аз нали не излизам.. уча в ново даскало в друг град и се опитвам с тези хора който заедно пътуваме да излизаме, нали да се сприяделяваме, но просто той имам чувството,че не го иска и даже го показва примерно разбрали сме се да излезем нали някаде и той се си измисля някаква причина да ме разубеди .. защото просто ревнува супер многоо..и където ида и той с мен ..даже майка ми забеляза това.. тя ме пита не ме ли дразни това .. преди не ме дразнеше, но вече мисля, че ме дразни и то супер мноооогоооооо... направо ми е писнало от него.. но все пак го обичам.. и просто не знам какво да правя.. ако скъсам с него ще ми е много гадно, но и като съм с него пак ми е гадно и прсото .. даже не знам защо я пиша тази тема, но просто исках да споделя с някого и може би затова...
сори ако има грешки, но просто ме мързи да го проверя.. :neutral:
trittico
11-01-2007, 13:44
ами не знам, може би е нормално, все пак година и нещо не е малко време, би трябвало вече да сте се опознали и не мисля че ще бъде проблем ако споделиш с него , че не ти е приятно да ревнува чак толкова много (при условие че държиш на него) , покажи му че няма за какво да се тревожи и мисля че нещата ще се оправят :wink:
sladko_dete
11-01-2007, 13:47
Щом се замисляш дали искаш да си с него, значи нещата не са много цветущи.Това са ти все пак най - хубавите години, не бива да ги пропиляваш
FunkyFresh
11-01-2007, 13:57
Щом се замисляш дали искаш да си с него, значи нещата не са много цветущи.Това са ти все пак най - хубавите години, не бива да ги пропиляваш
Точно пък и по това което разказваш си личи че е прекалено ревнив и те задушава с "любовта" си според мен ви е минало времето да сте заедно :neutral:
SwEeT_PriNceSsS
11-01-2007, 14:00
Точно пък и по това което разказваш си личи че е прекалено ревнив и те задушава с "любовта" си според мен ви е минало времето да сте заедно :neutral:
и аз тъка мисля.. но просто ме е страх да го оставя...
не че ще ми направи нещо или нещо такова просто за него се притеснявам.. не знам как ще го понесе.. не знам какво ще направи и .. :-k :-#
ами не знам, може би е нормално, все пак година и нещо не е малко време, би трябвало вече да сте се опознали и не мисля че ще бъде проблем ако споделиш с него , че не ти е приятно да ревнува чак толкова много (при условие че държиш на него) , покажи му че няма за какво да се тревожи и мисля че нещата ще се оправят :wink:
И аз съм на същото мнение -по-добре сподели с момчето какво те мъчи отколкото да се чудиш дали да скъсате заради едната ревност ::: \:D/
SwEeT_PriNceSsS
11-01-2007, 14:08
аз много пъти съм му споделяла, че ме дразни това и т.н. и той се вика ще се променя не знам си кфо.. ама пак си е същия...
:-P az sa6to sam se otdale4ila ot fr tata si... ta za mom4eta fr da ne govorime. no 4ak sega osaznah koi sa mi i koi ne sa mi istinski fr :) v kraina smetka.... tva e lubovta.kompromisa....
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
11-01-2007, 21:14
vseki si ima i takifa periodi i nie s moq se karame a sme svet vreme zaedno ...tva shte mine i sichku shte si e kakto predi sedni i si pogovori s nego kaji mu che imash nujda ot malko svoboda
SwEeT_PriNceSsS
11-02-2007, 06:47
благодаря ви за отговорите.. ще поговоря с него пък ще видим какво ще правим.. ;-)