Влез

View Full Version : Мама си има друг :(

Puhkavata_beti
11-01-2007, 16:23
Zdraveite na vsi4ki :)
Znam 4e mnogo tineidjari kato men imat tozi problem vka6ti no prosto iskam da spodelq s nqkoi tova koeto men me trevoji :cry:
I taka...dneska dokato se pribirah sre6tnah maika si koqto govore6e po tela.Pozaslu6ah se malko i 4uh 4e govori dosta tiho i nekvi takiva mili dumi4ki...Kato svar6i s razgovora q popitah s kogo e govorila i tq mi otgovori "s gadjeto"...Parvo ne povqrvah i i kazah 4e ne6to se bazika no tq mi razkaza 4e hodila s edin maj ve4e blizo godina :shock: Poprincip s neq vsi4ko si spodelqme no nedoumqvam za6to mi go kazva 4ak sega :cry: Vqrno vka6ti s ba6ta mi ne se razbirat ot dosta dalgo vreme za6toto ba6ta mi ima navika da pie i da se pribira po no6tite i dosta 4esto sam stavala svidetel na skandalite im :cry: No v krai na smetka se radvam za maika mi za6toto tova koeto e iztarpqla do sega hi4 ne e malko :cry: Tova e moqta istoriq blagodarq na tezi koito mi obarnaha malko vnimanie :)

***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
11-01-2007, 17:25
Не знам какво да ти кажа,след като не искаш съвет...Е,"излушах" те...Хубаво щом се радваш,само дано баща ти да не разбере,щото като разказваш,че се понапива и е по скандалите... :smt075
Айде,bb от мен,успех!

Leksi23
11-01-2007, 20:29
Емий хубаво, щом се радваш за майка си :) , но не е ли по-добре да се раздели с баща ти, за да не търпите това повече? :-o
Тя си знае :roll:
Успех и от мен! \:D/

JuLieTa^
11-01-2007, 20:48
Не че съм нещо коравосърдечна,но каква е ползата от тази тема!Разбрахме историята ти,която наистина е много тъжна.Според мен майка ти трябва да вземе решение дали иска да е с този човек!Успехче!Дано се оправят проблемите Ви! \:D/

?love_haTe!
11-02-2007, 07:12
Наистина гадно..
Аз донякъде разбирам майка ти,нормално е
след като баща ти е такъв,но поне да се раздели
с баща ти,защото така не е хубаво.
В никакъв случай не клюкай майка си на бащата,защото
ако си пийне може да има война във вас :wink:

BlueAvalanche
11-02-2007, 07:30
И баща ми си има приятелка, която не е майка ми и какво - забавлява си се човека, много важно

Presley
11-02-2007, 09:26
По-добре е родителите ти да се раэделут.Эащо не поговориш с майка ти эа това :?: Щом не се раэбират,няма смисъл да живеят эаедно.Може би го правят само эаради теб.Но до колокото рабэрах ,това не е по-добре эа теб,эащото само иэлишно те эатормоэяват със скандалите си..Ако майка ти има въэможност да се иэдържа,по0добре да се раэделят.

HePeAJIeH
11-02-2007, 09:56
Щом са така нещата навий ги развод! Ако мойта майка така постъпи директно издирвам тоя шибаняк зимам бухалката на един авер и отиав да го трепя :evil:

Puhkavata_beti
11-02-2007, 10:03
По-добре е родителите ти да се раэделут.Эащо не поговориш с майка ти эа това :?: Щом не се раэбират,няма смисъл да живеят эаедно.Може би го правят само эаради теб.Но до колокото рабэрах ,това не е по-добре эа теб,эащото само иэлишно те эатормоэяват със скандалите си..Ако майка ти има въэможност да се иэдържа,по0добре да се раэделят.
Ne e tolkova lesno...Vse pak az obi4am ba6ta si i ne iskam da se razdelqt za6toto ako go napravqt az otivam da jiveq s maika si ...a mejdodrugoto zabravih da spomena 4e priqtelq na maika mi sa6to e jenen i ima sin na moita vazrast :cry: Tq mi kaza v4era 4e sled kato stana palnoletna i si ustroq jivota 6te se razdeli s ba6ta mi :cry:

Presley
11-02-2007, 10:10
Ne e tolkova lesno...Vse pak az obi4am ba6ta si i ne iskam da se razdelqt za6toto ako go napravqt az otivam da jiveq s maika si ...a mejdodrugoto zabravih da spomena 4e priqtelq na maika mi sa6to e jenen i ima sin na moita vazrast :cry: Tq mi kaza v4era 4e sled kato stana palnoletna i si ustroq jivota 6te se razdeli s ba6ta mi :cry:
Както каэах в една друга тема,против съм таэи практика родителите да са эаедно само эаради децата си.Просто е глупаво.Продължавам да твърдя ,че е по-добре да се раэделят.Баща ти в случая е глупак (с иэвинение).Эамисли се эа него..
Ако родителите ти се раэделят,това няма да ти попречи да се иэучиш и т.н.Може да живееш при майка си отново,но да виждаш баща си ,или пък обатното.Баща ти ще ти дава иэдръжка,майка ти също ще допринася.Но като цяло положението ще бъде доста по-добро и няма да има скрити кирливи риэи.Съветвам те отново-поговори с майка си эатова,эащото найстина е по-добре да се раэделят.
... :wink:

Wrathchild
11-02-2007, 10:49
Права си е жената, заслужава и тя мъж, който да я прави щастлива.
Само не разбирам защо с баща ти не се разведат.
Между другото ми е много странно това, че искаш да са заедно. Малко е егоистично да не искаш да живеят един по-щастлив живот. Приятно ли ти е да знаеш, че баща ти се напива, карат се и се бият? Наистина ли искаш така да живееш?

lukrecia
11-02-2007, 13:04
Да но приятелят на майка ти също е женен.Дали той иска да напусне жена си????То и това също е въпроса..... :lol: :lol:

nastyangel
11-02-2007, 16:36

E явно майка ти наистина е много загрижена за теб и иска ти да си добре преди всичко, но не бъди такъв егоист :? . Животът и без тва е толкова кратък, нека да бъде щастлива дали с този или друг мъж :( . Пък колкото до теб ... да не се разделяш с баща си за винаги, ти пак ще си го виждаш и няма да те обичо по-малко.

айде късмет мацка \:D/

DevilWish
11-02-2007, 17:38
Cпоред мен и майка ти заслужава малко уважение ;) не виждам от какво се смущаваш щом така е по-щастлива ;) Явно ,че баща ти не й дава достатъчно ;)

bqsna_teenagerka
11-08-2007, 19:55
наистина ако баща ти разбере май майка ти не я чака нищо добро!
въпреки че той може и да знае за тази връзка но да не му пука. казваш че е пияница. защо още живее с вас?