View Full Version : Моля ви дайте ми съвет
hel1os_sis
11-01-2007, 16:44
s pr mi bqxme dosta piinali.otidoxme u tqx i pravixme sex.zapo4naxme da pravim i oralna lybov,toi si svali kaputa v koito ve4e se be6e izpraznil,i sled tova pak vleze v men no tozi pat bez prezervativ.sega 4akam da mi doide no tova 4akane me ubivaa.triabva li da se pritesnivam mislia 4e sled kato sam mu go lapala edva li e ostanalo sperma-grubo kazano tova e vaprosa mi???dai te mi savet
Едвали има от кво да се притесняваш......но....СЕ ПАК...сичко е възможно...
Zavisi kak si go lapala 6toto moje da e ostanalo i posle...no veroqtnostta e malka.Ne se pritesnqvai.Iz4akai pone 2 sedmici sled datata,na koqto trqbva da ti doide.Posle ve4e moje da se pritesnqva6...
don't stop the music
11-01-2007, 17:21
никой не мое ти каже със сигурност... така че чакай да ти дойде, ако ти закъснее (ти си прецени колко да чакаш в зависимост от тва колко ти е редовен) - тест... [-o<
Ами за в бъдеще се старай да се уверяваш, че си го изчистила добре. Все пак като си тръгнала да правиш нещо - ще го правиш както трябва...
Вероятността е малка да е станало нещо, особено, ако е бил в теб за малко време.Изчакай да ти дойде или си направи тест след една седмица.
Kras4eto_lp
11-01-2007, 20:35
Недей да се притесняваш едва ли е станало нещо :P
Penis_S_Kubinka
11-02-2007, 19:52
Като се научиш да правиш свирки моето момиче, тогава ще си сигурна че няма да те лигави малак суполивко :lol:
DIVINE_TIME
11-02-2007, 20:27
Вероятността е малка да е станало нещо, особено, ако е бил в теб за малко време.Изчакай да ти дойде или си направи тест след една седмица.
+1
mi i spred mene nqma , ama ... napravi si test i malko pove4e si pomisli drugiq pyt kakvo mu pozvolqva6 da pravi :?
hel1os_sis
11-03-2007, 06:07
ei "Penis_S_Kubinka Новак" aide molia te zadraj si mnenieto za nqkoi dr kato teb.iskam mnenia ot priatni i u4tivi xora.ne me poznava6 i ne mi govori kvo moga i nemoga. :)
swords1010
11-03-2007, 06:24
Вероятността да е станало нещо е малка. За да си сигурна, направи си тест. :wink:
Няма нищо страшно !!!Спермата не случайно се "изхвърля" !!!Скоростта й е нужна за да достигне до матката и да я пробие!А щом сте правили анален секс или орален :-o не запомних... няма място за тревога!В дупето щом е било веднага когато си отишла да се къпеш е отишло в канала ! :P Спокойно не си давай парите за тестове! :wink: но все пак ..... не ми се става настойник :D