PDA

View Full Version : аз оставам на сухо..

zaiobaio
11-01-2007, 18:48
здравейте. правим секс с един приятел, всичко е много хубаво, обаче аз от секс не мога да свърша. мога само от френска да свърша. проблема е , че той каза че не обича да лиже . аз му правя свирки но не ми се връща услугата.. не мога да го принудя след като не му е приятно.. обаче по този начин аз оставам на сухо всеки път :(
какво бихте ме посъветвали да правя ? дали да го зарежа макар че ми е хубаво с него..
П.С. не се обичаме, не сме гаджета, просто правим секс.
мерси на всички предварително.

comics
11-01-2007, 19:04
Ееми... сложна работа. :-o Що не ми звъннеш, пък ще видим какво мога да направя за теб :D

Cool_Bitch
11-01-2007, 19:24
Emi 6tom ne te udovletvorqva napalno nameri si nqkoi,koito da te zadovolqva.... :!:

Schnitzer
11-01-2007, 19:46
Мда,намери си приятел които да обича да те лиже.

BMW_MPOWER
11-01-2007, 19:48
здравейте. правим секс с един приятел, всичко е много хубаво, обаче аз от секс не мога да свърша. мога само от френска да свърша. проблема е , че той каза че не обича да лиже . аз му правя свирки но не ми се връща услугата.. не мога да го принудя след като не му е приятно.. обаче по този начин аз оставам на сухо всеки път :(
какво бихте ме посъветвали да правя ? дали да го зарежа макар че ми е хубаво с него..
П.С. не се обичаме, не сме гаджета, просто правим секс.
мерси на всички предварително.

яла при батко ти покажа де е скрит меда

kalpazanka
11-02-2007, 08:14
Намери си още един, който обича да лиже. :-D

koalka
11-02-2007, 08:15
Остави го.Така и така не го обичаш, просто си намери такъв, когото ще иска да те лиже, няма да оставаш "на сухо".

koalka
11-02-2007, 08:15
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=141035