View Full Version : Как да върна интереса му към мен? :(
MARAETETETETTETETE
11-01-2007, 21:33
Здравейте на всички.
Значи, страшно много искам да бъда с един човек, ноо.. някак си вече не се интересува толкова много от мен както преди. Преди постоянно ме търсеше, постоянно ми говореше, че иска да е с мен, а аз му се дърпах несъзнателно, може би заради някакъв страх, че няма да оправдая очакванията му от мен. :(
Както и да е.. тръгнахме за известно време, скъсахме.. и сега чат-пат се виждаме, но само като приятели, а аз не желая да е така, но той явно да. И сега се чудя как бих могла отново да му възвърна желанието да бъде с мен.. нз.. мисля, че то си идва от вътре, но съм упорита коза и си мисля, че някак си с нещо бих могла да направя, това което мисля за необходимо.
Казвала съм му, че искам да съм с него, но той минава само с едното "Сега - НЕ!" ..
Да не би да ми пречи това, че той знае, че го желая, и за това да не иска да е с мен, защото друго си е да си извоюваш сам твоето си момиче...
Моля ви, не ме съветвайте да го оставя и, че времето ще покаже, защото дълбоко в себе си зная, че има някаква възможност да постигна всичко това, макар и трудно.
За информация, аз съм на 17г. а пича е на 20г. :)
Мерси на всички отзовали се. :-)
serenity3
11-01-2007, 21:38
a be ima i drugi mom4eta be krasavice :razz: 8-) :-D :D
NightSky
11-01-2007, 21:46
Наистина, има и други момчета. Все пак ти го познаваш, опитай се някак да привлечеш вниманието му, било то с дрехи, с поведение и пр.
~CaLiCo~ *PepS* :P
11-01-2007, 22:15
Здравейте на всички.
Значи, страшно много искам да бъда с един човек, ноо.. някак си вече не се интересува толкова много от мен както преди. Преди постоянно ме търсеше, постоянно ми говореше, че иска да е с мен, а аз му се дърпах несъзнателно, може би заради някакъв страх, че няма да оправдая очакванията му от мен. :(
Както и да е.. тръгнахме за известно време, скъсахме.. и сега чат-пат се виждаме, но само като приятели, а аз не желая да е така, но той явно да. И сега се чудя как бих могла отново да му възвърна желанието да бъде с мен.. нз.. мисля, че то си идва от вътре, но съм упорита коза и си мисля, че някак си с нещо бих могла да направя, това което мисля за необходимо.
Казвала съм му, че искам да съм с него, но той минава само с едното "Сега - НЕ!" ..
Да не би да ми пречи това, че той знае, че го желая, и за това да не иска да е с мен, защото друго си е да си извоюваш сам твоето си момиче...
Моля ви, не ме съветвайте да го оставя и, че времето ще покаже, защото дълбоко в себе си зная, че има някаква възможност да постигна всичко това, макар и трудно.
За информация, аз съм на 17г. а пича е на 20г. :)
Мерси на всички отзовали се. :-)
оооооо яяяя :Д излез на улицата и се огледай,народ колкот' щеш! 8-)
sasha_90
11-02-2007, 07:54
Не се опитвай да му привлечеш вниманието,няма да успееш.От опит знам,че едно момче ако не те желае,не можеш да му привлечеш вниманието с нищо,било то с къса пола или нещо друго.Огледай се,момчета колкото ти душа иска.
sandra_21
11-02-2007, 07:59
Не трябва да се опитваш да му привлечеш вниманието не си заслужава !щом е загубил интерес към теб едвали ще го върнеш :?
По добре намери някой който заслужава вниманието ти \:D/
Не мисля, че нещо можеш да направиш, особено, ако това е станало на скоро. :wink: Просто остави нещата така и се примири.Не ставай нахална.
dark_angel_7813
11-06-2007, 09:23
Nz kakvo da kaja moje bi zashtoto i az sam v po4ti sa6toto polojenie i mi e tolkova obarkano 4e nemoji da bade po zle samo 4e pri men mom4eto mi beshe predlojilo no az mu kazah da ne izbarzvame i toi mi dade 1/2 sedmici i to4no kogato imah otgovor zabelqzah 4e ve4e e izgubil interesa si kam men i sq mi e super gadno 6toto to4no predi nqkolko dena razbrah kolko mn go haresvam no ne sam mn sigorna dali moga da go nakaram da mi obarne vnimanie :( :( :( ](*,) nai dobre se opitai da pogovori6 za tova s nego :)
Не мисля, че нещо можеш да направиш, особено, ако това е станало на скоро. :wink: Просто остави нещата така и се примири.Не ставай нахална.
На същото мнение съм..
Мхм звънни му на тел-а и го накарай да се срещнете някъде за да се изясните :) . Незнам какво друго може да направиш ако вече не те харесва и не ще да бъде с теб ще ти го каже.... Както казаха другите "Глей колко народ има свестни момчета.." Айде успех ;-) .
Dr.Hause
11-06-2007, 09:40
Ми ти като си дърпала само пича няма цял живот да те гони.... :(
wow macka ... tfa e kato moita istoriq bre;]] ii az sam na 17 i haresfah mn edin batko.hodihme malko,razdelihme se,toi kazvashe che iska pak da e s men... posle ne iskashe da sme zaedno.... i az se chudih na akyla mu:D e ...ii az si znam che toi me haresfa oshte de ... ama nikoi ne prai pyrvata krachka... a i veche ne mi puka tolkova za nego :) prosto se chudq kakfo stana ... ama i az nz : ) bih te posavetvala da go zabravish ... trudno e ama ne e nevazmojno :wink:
to e qsny za kfo e izgubil interes kam teb...ti postoqnno si mu si se darpala kak nqma...ot si4ky mom4etata mn mrazqt da gi otblaskvat....i toi sa e opitval vidql e 4e nqma stane ni6ty...i e minal kam sldva6tot momi4e...a tfa 4e ti kasno si se setila 4e ima6 interes ne moe ni6ty da se napravi....ili si mu intersna ili ne si... :wink:
sexy_momi4e
11-06-2007, 17:50
не мисля,че ще можеш да върнеш интереса му към теб вече,щом е казал-не СЕГА,просто го остави сам да реши дали да бъде с теб или не
veee q se stegni toq "pi4" qvno ne go int ot teb vij sq az privli4am vnimanieto na nejniq pol kato se praq na nedostupen no za da privli4e6 vnimanieto na nqkoi muj poneje toi na 20 kakto kazva6 sa nujni neimoverni usiliq da go gu6ka6 da mu pokazva6 4e go jelae6 v kraina smetka na mom4eto 6e mu stane gadno i 6e re6i 4e e sbyrkal... 6e se varne pri teb maa q ne me slu6ai govorq palni gluposti... :D :neutral:
съблечи се гола, ще има интерес за около 30 мин, ако е много печен може и за час... за повече се съмнявам 8-)
някой по-горе каза ,че момчетата най-много мразят да ги отблъскват - напълно съм съгласен.Гордостта ни е над всичко и не знаеш какви егоистични копелета може да сме понякога...дори мен като ме отрязаха и после същата се присети за мен най-нахално...идеше ми да я фрасна!
Бъди себе си не се опитвай да се харесаш на никой ,пък да става каквото ще.