Влез

View Full Version : Като по-голяма !!!!!!

barbie__girl
11-01-2007, 22:09
Zdraveite imam mnogo vajen vapros! Taka na 15 sam no iskam da izglejdam po-golqma v smisal naprimer liiceto mi da e kato na 17 godi6na nz ne iskam da izglejdam na 15.ima mnogo momi4eta na 15 kadeto izglejdat mnogo po-qko v smisal kato po-golemi :( dano me razbrahte :P
blagodarq na vsi4ko :) :twisted: :twisted:

mokka
11-01-2007, 22:12
ne shvanah za6to tolkova iska6 da izglejda6 po golqma???kolkoto do tova,to si e ot izlu4vaneto ne mislq 4e moje da se postogne s grim :oops: :oops: :oops:

serenity3
11-01-2007, 22:25
Momi4e i 60 godi6nata mi baba iska da :twisted: izglejda kato na 45 ama... :shock:

barbie__girl
11-01-2007, 22:43
Радвай се на детската си физиономия...
Още малко ще си я имаш...
Няма начин да изглеждаш като "по-голяма", защото с възрастта чертите на лицето се променят от само себе си, и започваш да изглеждаш по различен начин,с различно излъчване-съответно като по-голяма.
Не е ли парадоксално, че аз се кича със шарени фибички и блузки с шарени животни, и се мажа с розов грим, за да изглеждам като хлапенце, а ти се чудиш как да изглеждаш на моите години... пфф, прави е бил говека, разни хора, разни филми... :)

da ama kak moite say4eni4ki primerno izglejdat kato po-golemi izrusqvat se primerno nz :S help me blagodarq ti mnogo kakto i na dr 4e se otzovaha :twisted:

Seducti0n
11-01-2007, 22:46
Аз също съм на 15 и до преди време,много ми се искаше да изглеждам по-голяма,а сега,като си давам сметка,е супер тъпа цел,това да се стремиш да изглеждаш на повече годинки,визуално. :?

Повечете момичета,слагат ненужно количество грим по лицето си,други обуват високи токчета,при положение,че въобще не са наясно как се ходи с подобни обувки.И като се замислиш за какво-за да си по-интересна и може би по-търсена сред момчетата.

Моя съвет към теб е да се помъчиш вътрешно да си голяма,зряло и отговорно момиче,а не няккава нагласена и същевременно празноглава,забъркваща се в каши,от които после няма измъкване.

Бъди себе си. :wink:

Cool_Bitch
11-01-2007, 22:49
Boje horata pitat kak da se podmladqvat ti pak iska6 da izglejda6 po-golqma.E nemoa da ve razbera.Za kvo ti e da izglejda6 "po-golqma"?

Jamalska
11-02-2007, 06:33
Леле тоя в мойто даскало 10кл например сичките изглеждат на по 25...толко гримирани,наконтени...смееш но е

rali4ka91
11-02-2007, 08:19
Аз пък много мразя като ми дават 18-19 години и като кажа че съм на 16 и всички да ме гледат със отворена уста.Радвай се че изглеждаш на възраста си.Хич не е приятно като те питат в магазин "Колко трудов стаж имате?"(Като ходих с приятеля ми за телефон на лизинг, продавача ме попита колко трудов стаж имам и на постоянен договор ли съм,тъй като приятеля ми още нямаше постоянен и не можеше да си вземе телфон, та евентуално на мое име да е договора......) ](*,)
П.С. Въобще не слагам много грим и не съм изрусена

LuCiFersAngeL
11-02-2007, 08:40
Толкова ли не можеш да се приемеш такава, каквато си. Радвай се на детството си докато още го имаш :arrow: Това ми каза майка ми като бях по-малка. После цял живот ще си жена. Няма за къде да бързаш. Пък и не мисля, че трябва всички да изглеждат еднакво, а и я се замисли на тези твои приятелки сега като са на 15, ако има дават 20 години, като станат на 20-25 колко ще им дават... 40? Не си мисли, че ако на 15 си като 20-годишна след 10 години ще изглеждаш по същия начин [-X

?love_haTe!
11-02-2007, 08:46
Я не се излагай!
Още за много кратко време ще си с децка муцунка..
после до края на живота си ще изглеждаш като голяма.
Глупаво е да се мъчиш да приличаш на своите съученички,
да се правиш на по-голяма...просто бъди себе си. :wink:
Адски тъпо е,когато видя някоя от моите съученички,която
се е направила на 39 годишна,наконтена лелка..то тежък грим и
глупости.Изчакай още малко и чертите на лицето ти ще се променят.
За всичко си има време :wink:

puppy
11-02-2007, 08:54
Аз предполагам, че ще ходи някъде, където не пускат ако нямаш 18(аз в такива случаи се опитвам да изглеждам по-голяма и успявам:)) Но ако искаш да изглеждаш така постоянно няма смисъл, ще е смешно ако си личи как само се ПРАВИШ на голяма, а не си, все пак ето някои варианти:
1.Ако си ниска токчетата не са излишни.
2.Сложи грим, но много лек, че да не стане смешно(все пак не знам лицето ти прекалено детско ли изглежда)
3.Не се хили с глас, не врякай, не тичай, бъди сериозна и може и на 30-годишна да заприличаш :smt045
4.Движи се с по-големи (това помага!)
5.Направи си фалшива лична карта.
Толкова измислих ;) Успех!

CuRly_Doll
11-02-2007, 10:20
Пробвай с черен молив,руж.....пудра...не знам...при мен се получава само с черен молив :wink: [/i]

Reed
11-02-2007, 16:18
da ama kak moite say4eni4ki primerno izglejdat kato po-golemi izrusqvat se primerno nz
И ти трябва непременно да изглеждаш като тях?

The_Demon_Girl
11-02-2007, 16:34
Сега искаш да изглеждаш по голяма, а след 2/3 години ще искаш да изглеждаш по малка :wink: ....Ако причината за това са твойте връснички и това 4е те изглеждат по големи...това не трябва да те притеснява ни най-малко...даже напротив....Според мен няма нужда да приличаш на някой....а просто бъди себеси! Има достатъчно други хора.... :wink:

hungry_vampire_f
11-02-2007, 16:37
Точно щот` си фенка на Парис Хилтън нема да ти кажа :-P

Violenza
11-02-2007, 16:40
Няма как да изглеждаш по-голяма, просто защото чертите ти са детски. Ако сложиш повечко грим ще бъде смешно, бъди сигурна.
Това си е индивидуално.. Аз също съм на 15, но далеч нямам детски черти, повечето пъти ми дават 17-18 :shock: от класа ми има момичета, които не можеш да им дадеш и 6 клас... детско тяло, детско лице... с времето т'ва ще се промени. Няма как сама да го направиш.

lilit_666
11-02-2007, 16:52
Дай сним4ица и ще пробвам да помогна.Без да те видя просто няма как

Slave4You
11-02-2007, 18:27
Това си е до чертите не лицето;) Има е 25 годишни които изглеждат като на 15. Зависи от излъчването. Гримът може донякъде да не направи по-голяма но ... не особено;)