PDA

View Full Version : класната ми се обади

jeni_to
11-02-2007, 07:44
dnes klasnata mi se obadi da mi kaje 4e trqbva da i donesa belejnika i da mi kaje 4e ako do 12 ne i donese edna moq fr-ka deklaraciq za stipendiq tq nqma da zima toq mesec
kaza 4e ot 1 mes ne sme hodili nma daskalo i 4e sme karali presz prostoto a te sta4kuvaha kade da hoda na daskalo oniq den otidahme oba4e sedqhme samo za 2 4asa i vika 4e 6tqla da iska maika mi i maikata na moita fr da otidat v daskaloto
oba4e nqma doma6niq mi telefon i nqma kak da se obadi u nas
kajete mi kvo da praq ako nqkak si se obadi na maika mi i kak da se opravdaq pred maika mi :evil:

Cool_Bitch
11-02-2007, 08:07
Ami obqsnqva6 si vsi4ko kakto e bilo.

Seducti0n
11-02-2007, 08:38
Обяснаваш и положението,както ти казаха вече.Не си само ти единствена,която не влиза в дадени часова,пък и по време на стачката,те едва ли са така ползотворни.Просто всичко е много изнервено даскалото полупразно и безлюдно,а ти примерно има да биеш 1 час път за да стигнеш,някак сси... [-(

Надявам се майка ти да разбере мотивите,които са те накарали да не влизаш във въпросните часове и да се разминеш без много караници.Айде,успех. :)

FunkyFresh
11-02-2007, 18:52
Ami obqsnqva6 si vsi4ko kakto e bilo.
\:D/ ако и кажеш истината дори и да ти се скара ше е по добре от колкото да криеш и накрая сичко да се разбере :-|