PDA

View Full Version : Притеснение но има ли защо?

MartiSSima
11-02-2007, 09:40
Правих секс всичко отшумя, дойде си ми нормално но реших и тест да си направя защото се съмнявах за някой неща, на следващия месец пак беше всичко нормално дойде ми...иии сега се притеснявам защото...и аз незнам....защото корема ми е подут и ям повече...а наскоро претърпях катастрофа правиха ми всякакви иследвания и се оказа че трябва да спра цигарите, кафето и т.н та въпросите ми са два: първо ако е имало нещо щели са лекарите да го хванат с иследванията и второ възможно ли е при спираето на цигарите да се получава така!Благодаря много и все пак очаквам сериозни отговори

LuCiFersAngeL
11-02-2007, 09:47
Аз съм чувала, че като спреш цигарите те хваща един "вълчи глад", а и щом си претърпяла катастрофа може и от стрес да е така. Иначе предполагам, че лекарите са ти правили пълни изследвания и смята, че ако си бременна са щели да го видят и да ти кажат :neutral: А ако наистина се притесняваш, направи един тест и ще ти олекне. Предполагам, че нищо ти няма. Успех :wink:

FelisDirus
11-02-2007, 10:02
Да, щяха да разберат във сигурностл

FieRy_GirL
11-02-2007, 10:03
ot li4en opit znam 4e katy spre6 cigarite napylnqva6 i postoqnno qde6.na men sy6to mi se naduva6e korema katy sprqh da pu6a taka 4e ne se pritesnqvai nqma za kakvo.

MakeMeLaugh
11-02-2007, 10:11
Кат ходих на БЧК, бяха казали, че след като претърпиш катастрофа и си имал/а травми, поне месец-два след това е добре да се направят пълни изслевания. Защото понякога, на черния дроб беше, но не съм 100% се проявява травмата (която е опасна) след време, но не се вижда веднага след инцидента понеже не е видима външнолно и не й се обръща внимание.
Ама това е рядко. Но аз ако съм, на твое място бих пуснал едни изследвания, все пак е било катастрофа (особено ако е имало травми)

DevilWish
11-02-2007, 10:13
ot li4en opit znam 4e katy spre6 cigarite napylnqva6 i postoqnno qde6.na men sy6to mi se naduva6e korema katy sprqh da pu6a taka 4e ne se pritesnqvai nqma za kakvo.
I az taka mislq

MartiSSima
11-02-2007, 10:30
Аз докато бях в болницата ми направиха всички изследвания и на скенер минах и на рентген, кръв и т.н и нищо н излезна.За това си мисля че ако съм бременна (в което всички се съмняват) е щяло да излезне...Да не говорим че и от самият стрес при катастрофата най много аборт да стане...така си мисля.
А и всички тук са много мили и мисля че няма да ме подведете за това се обърнах към вас!

heely
11-02-2007, 10:39
Няма никаква възможност да си бременна!Щом ти е дошло и то два пъти и си изживяла всичко това...Да не говорим че са ти били направени изследвания и ако имаше нещо щяха да разберат.Така че не се притесняваи повече :)

svm1987
11-02-2007, 10:47
Nqma kak da si bremenn i to sled izsledvaniq.A dokato predi cigarite ti ubivaha apetita to sega kato ne pu6i6 izpitva6 glad postoqnno i estestveno napalnqva6 i to ne samo stomaha predpolagam:)

MartiSSima
11-02-2007, 10:48
heely, мерси много,успя да ме успокоиш! Просто много щеше да ми дойде...още съм с комоцио във вторник ме изписаха и ако бях бременна просто ... :grin: (HUG) за всички който ме подкрепиха мерси наистина!...

swords1010
11-02-2007, 11:58
Ако имаше нещо, със сигурност би разбрала. Просто апетита ти е повишен от спирането на цигарите. :wink:

Lorelei
11-02-2007, 13:13
Ако имаше нещо, със сигурност би разбрала. Просто апетита ти е повишен от спирането на цигарите. :wink:

Podkrepqm :P

_BoSSy_
11-02-2007, 13:26
Спреш ли цигарите,ти се отваря апетита,а за корема-ако се храниш нередовно и нездравословно е нормално да ти е подут( и аз бях така преди време).И 100% ти давам,че ако ти имаше нещо при изследванията щеше да ти отчете-не се притесняваи.
Просто си направи добър хранителен режим :):)

MoHuTo
11-02-2007, 13:26
Всичко се дължи на това, че си спряла цигарите според мен, не си бременна, нали два пъти ти е дошло, не се притеснявай :)

aniezina
11-02-2007, 13:32
Сама отговаряш на въпросите си :wink: наистина лекарите щяха да открият ако имаше нещо, въпреки че и ти самата щеше да го откриеш с оглед мерките които казваш че си предприела, още повече че наистина при спиране на цигарите може да има такива ефкти-глад, напълняван, отусналост и прочие. Спокойно, няма за акво да се тревожиш освен за фигурата си-спортувай, движи се :smt001

Ico_
11-02-2007, 14:03
heely, мерси много,успя да ме успокоиш! Просто много щеше да ми дойде...още съм с комоцио във вторник ме изписаха и ако бях бременна просто ... :grin: (HUG) за всички който ме подкрепиха мерси наистина!...
Е как така пък реши, че си бременна?..не стига, че ти е дошло един път...тест си правила(без нужда), после втори път, а пак имаш съмнения...не си преглеждай матката, а главичката...и вземи прочети нещо по тези въпроси

macka123
11-02-2007, 15:01
LuCiFer`s AngeL - съвсем съм съгласна с нея!

MartiSSima
11-02-2007, 17:54
Ico_ - Брат ми като станеш жена ми се обади. За всяко едно момиче м/у 15 и 19 години бремеността е най големия ужас и всяка втора тема във форумите е бременна ли съм?!...Просто исках да попитам а Ицо чувал ли си за цветна бременност ПРИМЕРНО...за това попитах а и хората тук са много добрички и ми дават нормални отговори не като теб...едва ли не ще ми скочиш...
На всички останали благодаря за отговорите...някой ми писа да спортувам ще кажа само че сегашното полужение ми го забранява...Лекарите след катастрофата в петък ми забраниха да спортувам и да се натоварвам физически както и психически...да не говорим че все още нося в себе си един вид спомените от миналия петък и....гадно е ... Гарантирам че след като се опрарвя почвам активно да спортувам!И пак казвам БЛАГОДАРЯ на всички който ми дадоха саветчета и подкрепа!Мерси супер сте!