Влез

View Full Version : Зазяпване!

macka123
11-02-2007, 13:44
Според вас нормално ли е приятелят ви да се зазяпва по - други момичета.В смисъл само да се зазяпва , защото моят мн обича да предизвиква ревността ми и го прави нарочно , но искам да знам дали и при други го има това???? (Да си имам словореда)

sasha_90
11-02-2007, 13:51
Всяко момче/мъж гледа други момичета/жени.Не можеш да го забраниш и на твоя приятел.

macka123
11-02-2007, 13:53
ООО аз нямам нищо против.Нека си гледа.Просто исках да знам дали всички са така! :)

_BoSSy_
11-02-2007, 13:57
Да-напълно нормално е-тва им е в природата.....
Мн е дразнещо,но не може да им вържем очите.Няма момче което дори таиничко да не подлежда в някоя друга..
8)

No_Limit
11-02-2007, 14:10
Очи пълни , ръце празни :D

Leksi23
11-02-2007, 14:14
:D Аз лично се дразня, но нищо не казвам, ама и на него не му е кеф, когато зяпам други момчета (е аз го правя на инат :-P [-o< )

No_Limit
11-02-2007, 14:16
Бе той и моя зяпа ама го шляпвам зад вратлето :D

sexy_momi4e
11-02-2007, 14:16
и аз мисля,че е нормално

miloto_girl_4e
11-02-2007, 14:17
Всеки се заглежда по другите ...
Напълно нормално и безобидно нещо е според мен :)
Аз даже повече се заглеждам по момичета, за да видя как е конкуренцията :D :D

koalka
11-02-2007, 17:43
Сега на всички ще прозвучи смешно и безумно, но никога не ми се е случвало да го хвана да се заглежда по някое друго момиче...

white_chik
11-02-2007, 18:30
Да си гиворим серизно.Кой понякога не се заглежда встрани.И аз го правя,доста по-често от пирятеля ми,но смятам,че това е проблем

mii4eto
11-02-2007, 18:37
myjete vinagi se zaziapvat gledat drugite jeni. vse pak e normalno...kogato neto privle4e pogleda ti... :grin: :grin: :grin:

lukrecia
11-02-2007, 18:38
Като говорим за Зазяпване...защо само за мъжете да говорим.Ами и ние момичетата може да се заглеждаме!!!А иначе всичко в границите си...едно е за се загледа понякога,но съм виждала някои момчета,които са смешни във чупките на врата си....понякога ](*,) ](*,) ](*,)

flirt4y
11-02-2007, 18:44
Ами това е нормално момчетата да се зазяпват по други момичетата освен гаджето.Само дето си е най-хубаво да си гледаш тфойто си момиче :-)
пък като погледа ти хване някое момиче не моиж напраиш нищо.

Seducti0n
11-02-2007, 18:54
Не се притиснявай толкова много,а просто се постави на негово място.Това,че ти си с него и се обичате,не означава,че той не може да се възхити от някое красиво момиче.

Ако е само зяпането не мисля,че имаш реално основание да го ревнуваш. :wink:

BeboP
11-02-2007, 19:00
Мисля, че е нормално. И аз го правя, пък и както някой се изрази - оглеждам конкуренцията ;) Не му правя проблем за това, не си насаждам разни психарии...

Котарана
11-02-2007, 19:13
Дам нормално е. Моят постоянно се заглежда по всяко момиче, което мине покрай нас и го базика :) Знам, че 90 % го прави, за да ме издразни, затова вече съм му свикнала.Двамата ги обсъждаме понякога и мн се смеем :)

fashiongirl
11-02-2007, 19:16
По-добре да го прави пред теб,отколкото зад гърба ти да си показва рокцата

MiMcHeToOo
11-02-2007, 19:17
Сега на всички ще прозвучи смешно и безумно, но никога не ми се е случвало да го хвана да се заглежда по някое друго момиче...

Изобщо не е смешно и безумно, не си единствена.. ;)

ЕPu
11-02-2007, 19:36
е кво толкова му е ненормалното...
аз нямам приятел, така, че не мога да кажа от личен опит..
ама като гледам другите ми авери..много често го правят..и то нарочно само и само за да дразнят другия :wink:

MoHuTo
11-02-2007, 22:48
Всеки се заглежда по другите ...
Напълно нормално и безобидно нещо е според мен :)
Аз даже повече се заглеждам по момичета, за да видя как е конкуренцията :D :D
И аз така правя :P

bloodranger
11-03-2007, 00:06
Всяко момче/мъж гледа други момичета/жени.Не можеш да го забраниш и на твоя приятел.
а всяко моми4е е кон с капаци и си гледа в краката нали :-x :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-03-2007, 06:51
Аз също не съм го виждала да се заглежда по други момичета, дори когато сме били у негов приятел, той му е показвал снимки на някоя мацка и е изразявал възхищението си от нейния външен вид, приятелят ми е казвал, че не е лоша, после се е обръщал към мен, целувал ме е по бузата и е споменавал, че до него има още по-хубаво момиче :smt008 Това е едно от нещата, които ценя дяволски много в него.
Иначе мнението ми е, че е до някаква степен нормално момчетата да се заглеждат... но само когато връзката вече не е нещо сериозно, с наистина дълбоки чувства между двамата. Според мен момичетата са същите. Но по лично мое мнение най-долното нещо, когато имаш връзка с някого, е въобще да мислиш за други. Щом си се събрал с този някой, значи носиш отговорност към него, а и той ти има доверие, какво толкова ще гледаш по чуждото, да го... :-x

girl_in_black
11-03-2007, 07:05

Аз също не съм

Ice_Queen_
11-03-2007, 07:12
Обръщам внимание.НЕ ,определено не се заглежда.Както и аз .Е,ако е някоя суперрррррр яка мадама и 2мата ще се обърнем ест. или някой мн як/и в пряк и преносен смисъл имам в предвид/ .
Една приятелка ми разказваше как гаджето й се заглеждал по мадами.От което тя му се скарала,а той и отговорил :
- Това че съм си поръчал , не значи че не мога да прегледам менюто.

Тук аз се засмях и после го разказах на приятеля ми.Той отговори следното :
- Човек обикновенно гледа менюто ,за да си избере нещо допълнително..или..да смени поръчката ;)

е не ,счупих се да се хиля! :lol: :lol: :lol: :razz: :D

^Sam90^
11-03-2007, 07:42
Не е смешно, напротив - похвално е. Знае как да се заглежда, без да го видиш :D

-> Нормално е да се заглежда, но не е нормално да го прави нарочно.

ПП: След "по" се пише "-" само когато формира сравнителна форма.

mechtaq_za_teb
11-03-2007, 07:59
И моят се заглежда,но аз не се дразня...нали и аз се заглеждам ;)

sasha_90
11-03-2007, 08:00
а всяко моми4е е кон с капаци и си гледа в краката нали :-x :?
Не,разбира се ,но авторката пита за приятеля си.Къде в поста си съм казала,че момичетата не се заглеждат?!Никъде! :)

H8_mE
11-03-2007, 08:09
Аз преди много се дразнех от това нещо! #-o Но вече не се дразня толкова много просто и аз поглеждам обекта на погледа му и се уверявам ,че не струва колкото аз! :? И това е!Понякога и аз се опитвам да поглеждам нарочно,но не става просто не съм таква! :-D Или оставам незабелязана! :twisted:

Wrathchild
11-03-2007, 08:14
Нормално е ако има хубаво момиче да я загледа.
Но има погледи и погледи. Едно е да я погледне като 'ей виж тая ква е готина', друго е да му потекат лигите в поглед 'мале ако ми паднееееш...'
Всеки мъж го прави, пък и всяка жена. Ако загледа някоя и аз я заглеждам, все пак и аз бих могла да преценя дали е хубава...
Пък и това, че се заглежда (при това много рядко, май близките месеци не е ставало 0.о) ми напомня на един виц...
2 приятелки си говорят
- Не мога да повярвам как равнодушно гледаш как мъжът ти се заглежда по жените.
- Ами и моето куче лае по колите, но не значи, че ако ги догони ще седне да ги кара.
Та работата същата...

ZAROSLAVA_babYyYY
11-03-2007, 08:55
и на мен ми се е случвало, но обикновено го срагвам и той са осъзнава и спира :twisted:

jessika87
11-03-2007, 12:29
pri majete perifernoto zrenie ne e taka razvito kato pri jenite,za tova kato viadiat hubava jena-momi4e obra6tat glavata si sled neia . :D Ne se drazni po4ni i ti da se zaglejda6,nali znae6 pogovorkata: Ne pravi na drugite tova,koeto ne iska6 da ti napraviat sled vreme :D

GregoryHouse
11-03-2007, 12:37
За хиляден път в отговарям на такава тема...да загелждам се и го правя така че и тя да види че се заглеждам...ревността и да предизвикам...и най вече да се накефя :grin: :grin: :grin: Даже най често има и коментари относно загледаната...

П.п: Няма човек който да не го направи...едни го прикриват други не...

yuyuto
11-03-2007, 12:38
Ми май-май всички се зазяпват, ама това не е кой знае колко голямо престъпление все пак... Други може да си гледа колкото ще, важното е мен да си ме гледа (и не само гледа :D ) най-много :wink: ...

babity
11-03-2007, 21:59
Всъщност въпросът ти е леко реторичен... Всеки един се заглежда! Бифшият ми много обичаше да ме дразни така. В началото ужасно много се дразнех и всяко едно "зазяпване" свършваше с ужасни скандали и викове, и по центъра сме си крещяли и сме се били. По природа съм ужасно ревнива и тези неща ужасно ме дразнят. Обаче с времето видях, че ми прави "ревизийки", в смисъл тва беше неговия начин да разбере, че се интересувам от него...НО... един ден той се "зазяпа" и аз се обърнах, още преди да беше казал квото и да е викам: "мноо здрава мацка, бих и разпорила гъза". Оттогава взехме да си обсъждаме така мацките заедно и той много се дразнеше, ама нямаше кво да каже... :evil: :evil: :evil: :evil:

linka92
11-03-2007, 22:06
Очи пълни,ръце празни!Не напразно го е казал народа.Вече като премине на фаза "действие" идва моментът за сериозни "размисли и страсти" 8)

iiirish
11-04-2007, 05:28
един мъж никога не "зяпа" нарочно! то просто си му идва от вътре! за толкова време съм успяла да разбера едно: напълно верни и честни мъже няма! всичко е въпрос до късмет и до лично възприятие

Tempestjuji
11-04-2007, 05:33
миииииииииии....... де да знам..не съм го виждала да се заглежда..поне не докато е с мен..само няколко пъти и то нарочно...ма от нарочни работи не ревнувам :?
А, друг е въпроса какво прави докато не съм на близо...ма не ми пречи, нали не знам :D :D :D

alkobalko
11-04-2007, 06:34
Дори и да ги поглежда не го прави с жцел да ме дразни.

BWald0rf
11-04-2007, 09:05
Е кфо толко .. Нали само гледа?? И сто процента не го прави за да те дразни .. ;)

galina_3
11-04-2007, 09:13
be da si gleda nali hodi s tebe :wink:

BiTa_SmEtaNka
11-04-2007, 20:16
до колкото помня веднъж съм заси4ала гадже да зяпа друга.. тя бе6е по-грозна от мен .. но с огромно деколте ...нормално е...мъже..ко да ги прай6..

Josefinne
11-04-2007, 20:20
Ми то и аз зяпам... по други жени :)

assd
11-04-2007, 20:22
и кво, забранено ли е? ще гледа, ако има и възможност ще пипа 100% 8-)

naMy4Ho_KoTe
11-04-2007, 20:26
Моят не го прави, поне не в мое присъствие, за което съм му благодарна. Нормално е да зяпа, все пак и аз зяпам. Но щом твоят приятел го прави за да предизвика ревността ти значи се чувства пренебрегнат, несигурен и с кофти самочувствие. От тук насетне ти решаваш какво да правиш - ако имаш твърде силни чувства към него, можеш да се постараеш да изваяш силен характер и нормално самочувствие от него. Ако пък не ти се занимава - му теглиш майната.

LitTlE_BeBsIiI
11-05-2007, 18:31
Според вас нормално ли е приятелят ви да се зазяпва по - други момичета.В смисъл само да се зазяпва , защото моят мн обича да предизвиква ревността ми и го прави нарочно , но искам да знам дали и при други го има това???? (Да си имам словореда)
Absiyliytno vsqko mom4e go pravi i e nap1lno normalno dori mnogo da si te obi4a.

vodolei4e_m
11-05-2007, 19:52
:D Аз лично се дразня, но нищо не казвам, ама и на него не му е кеф, когато зяпам други момчета (е аз го правя на инат :-P [-o< )
s biv6ata mi priqtelka sqka6 i dvamata si praehme na puk
az tu se zazqpvam - tq mi govori az ne ebavam :lol: :oops: , tq kat se useti i nqkoi pat, "auu toq kva gotina bluzka ima, kvi hubavi o4i/pri4eska, kolko e seksi "... i t.n.
:-x mn obi4a6e da me iznervq..., ama vsi4ko be6e v granicite na normalnoto, kato nqma intriga ne e interesno :smt008

Ch0c0la73
11-05-2007, 20:39
momi4eta zaglejdame drugi pak kamoli mom4etata :-D se pak ... :oops: hah