Влез

View Full Version : Секс със човек от различна зодия

Dr.Hause
11-02-2007, 13:47
По повод тази статия

Ерогенните зони и зодиите
Изпрати на приятел
Козирог
Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда,ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И жените, и мъжете реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. Има козирози, при които мишниците също са място за сексулано удоволствие.

Водолей
Прасци и глезени. Всяка поза, при която се докосват,предизвиква желания. Галете ги с дланта, с движение нагоре, вършете това нежно, без да се замислите. Предпочитана поза за водолея е право положение - жената си увива прасеца около коляното на мъжа и заключва глезена и стъпалото си около прасеца на водолея. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие. Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване.

Риба
Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст, като се почне от глезена с кръгово движение на пръстите надолу към пръстите. Ако триете пръстите му (на мъжа риба) между вашите или леко ги хапете, ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си.

Овен
Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един овен(мъж) сексуално удоволствие, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Неговият темперамент иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Предпочита доминиращата позиция и няма да се спре пред садизъм. Звуците го възбуждат допълнително.

Телец
Гърлото и вратът. Започнете с леки докосвания с пръсти и милувки в основата на главата, като притискате шията. Преминете към целувки по шията и скоро ще докарате телеца до възбуда. Възможностите за случайно докосване от този вид за безкрайни.Докато вързвате примерно вратовръзката на мъжа телец, може да погалите шията му. Ще бъдете изненадани от бързата реакция. На брега на морето една любезна ръка ърху шията на жената ще изпрати съобщение към мозъка й. Зоната на шията и врата трябва да бъде начална. Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще възбудят телеца. Но не забравяйте, че телецът обича нещата бавно и леко, така че владейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента.

Близнаци
Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Жените реагират на целуване на ръка, мъжете обичат да им смучат пръстите бавно, един по един. Прекарвакте пръстите си по дланта им. Случайното докосване на върховете н пръстите може да отправи тръпки на удоволствие в гръбнака им. Целуването на ръцете от вътрешната страна е специално третиране.

Рак
Един от най-големите двигатели и за мъжа, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най- чувствителната област от тялото са гърдите и двта пола регират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие. Един трик за жените, които правят любов с мъж рак: прекарайте ръката си леко по гърдите му като едва докосвате кожата. ако продължите да го правите, той ще пощурее.

Лъв
Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и ако сте в банята, може да ви покани във ваната:)

Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства. Чувствени тръпки може да се получат и при докосване на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девата обича да усеща струята на водата, насочена в тази област.Когато сте в леглото, използвайте лек кръгов масаж около пъпа, завършете масажа, като сложите езика в пъпа и продължавате със същото кръгово движение. Ще получите по- бърз резултат, отколкото се надявате.

Везни
Долната част на гърба и задникът са чувствителните области на везната. На обществени места танцувайки или даже разхождайки се заедно, сложете пръстите си в долната част на гърба, при по- интимно положение , сложете дланите си върху задника и с кръгови движения се придвижвайте към гърба. На всички везни задникът е високо ерогенна зона.Жената везна обича тази част да бъде разтривана, потупвана или даже игриво пляскана и се възбужда от такова внимание. Обича само такива любовни пози, в които участва задникът й. И двата пола везни реагират на интервенции в тази област - удари с ръка, камшик или пръчица.

Скорпион
В леглото винаги гледа да получи повече , отколкото сте се спазарили предварително.Има многоактивно еротично въображение.За него няма бариери.Всяко кътче трябва да произведе максимално количесрво удоволствие.Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват.

Стрелец
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона пък е близо до генеталите - леко приближаване с език до коляното до основата на крака ще му достави удоволствие.

Не забравяйте обаче , че всеки човек си е различен. Зодиите просто са начин да се обедини по- голяма група от хори със сходни желания и характери. Най-важното е да се стремите към разнообразие, опитвайте винаги нови неща с партньора си, независимо окаква зодия е. Говорете за желанията си, защото най-хубаво е и двамата да изпитате голямо удоволствие. Успех и приятно прекарване :-)

Какви са впечетленията ви от хората различна зодия от вашата как според вас се държи човек от някоя зодия в леглото...аз лично съм скорпион и съм роден на 6 Ноември и съм много страстен 8)

No_Limit
11-02-2007, 13:49
Аз съм близнаци и с мене няма скука

Tempestjuji
11-02-2007, 14:03
ами..дрън,дрън 8)

_BoSSy_
11-02-2007, 14:09
Аз съм Риба(22.02),а бебето е Водолей(13.02)..
"Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване"-тва е вярно до някъде..

Иначе и двамата се вписваме мн добре.Голямо удоволствие е секса с него.. :smt007 Бившия ми беше Скорпион(!!нищо лично към автора!!) и рядко ми е правил хубаво...на пръсти мога да ги преброя моментите.
То си е до човек,опит.. :smt003 :D

Dr.Hause
11-02-2007, 14:13
"Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване"-тва е вярно до някъде..

Иначе и двамата се вписваме мн добре.Голямо удоволствие е секса с него.. :smt007 Бившия ми беше Скорпион(!!нищо лично към автора!!) и рядко ми е правил хубаво...на пръсти мога да ги преброя моментите.

споредн мен водолеите са повече хора на "романтиката" (лично мнение говоря според това за последното ми гадже беше водолей) а до рибите още не съм пробвал :)

comics
11-02-2007, 14:21
ами..дрън,дрън 8)
+1

macka123
11-02-2007, 14:31
Ми ние сме 1 зодия но сме доста различни.Аз обичам нетрадиционните места докато той си държи на кревата.Хаха .всеки отступва де.Иначе е мн страстен , както и аз!!!! (Козирози)

ubuntu
11-02-2007, 14:43
ами..дрън,дрън 8)
+1 :grin: :grin: :grin: :grin: :smt006 :smt006 :smt006 :-P
+123456789 :grin:

PurplrGirl
11-02-2007, 14:58
не вярвам в астрологията

naMy4Ho_KoTe
11-02-2007, 16:20
Мразя да ми ближат коляното :/ Ама за сметка на това обожавам по косата и по гърба да ме галят, наистина замърквам като котка :D

Lorelei
11-02-2007, 16:24
Ima dosta vqrno v tova,koeto prochetoh :P Principno nie i dvamata sme Ovni,obache vse pak mislq,che dosta dobre si pasvame v legloto :smt008 :smt007

bebok
11-02-2007, 16:30
hmmmm..... ima ne6to vqrno.... (az sum luv4e toi e oven) :)

ReFlEcTiOn
11-02-2007, 17:10
АЗ Съм дева ама не е вярно това за пъпа.... :-o
а за овена да :) :-)

Nadelina
11-02-2007, 18:11
Gadjeto mi e bliznaci i sym zabelqzala che v napisanoto ima neshto vqrno... Az sym skorpion xixi.. ima li nujda ot komentar? :P :oops:

heely
11-02-2007, 18:23
ами..дрън,дрън 8)
+1 :grin: :grin: :grin: :grin: :smt006 :smt006 :smt006 :-P
+123456789 :grin:
+1

slavito007
11-02-2007, 18:23
Ем аз съм скорпион , ама тука "леко" преувеличават.
Нищо лошо няма да искам от всяко ъгълче да произлезе удоволствие на макс , ама чак пък толкоз да искам :?

so_sexy_92
11-02-2007, 18:44
az sam vezna i obi4kam da me pipa po dupeto...toi e telec i se vludqva kogato go celuvam po 6ita...:D

momchence_89
11-02-2007, 20:02
hem ima hem nqma neshto vqrno :D

Az sam Telec :smt006

eXtRaoRdinaRy
11-02-2007, 21:18
Аз съм
Рак:
Един от най-големите двигатели и за мъжа, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най- чувствителната област от тялото са гърдите и двта пола регират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие.

Не бих казала, че най-чувствителната ми област са гърдите.Даже въобще не обичам каквото и да било стимулиране на гърдите! I hate!

Мъжленцето е
Лъв:
Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и ако сте в банята, може да ви покани във ваната:)

Не бих казала, че гърбът е особено чувствителен!

Пълни глупости според мен! :-$

Pliushi
11-02-2007, 21:54
Az sym si ribka i ima dosta vqrni neshta za men ... inache koteto e bliznaci i ot chasti napisanite neshta sa realni no pyk drugi ne sa syvsem na mqsto ;]]]

koalka
11-02-2007, 22:08
Това не е вярно, пълни глупости.

punkrock
11-02-2007, 22:12
Еее тва е просто върха на измишльотината :smt006

DevilWish
11-02-2007, 22:19
Ми за мен /скорпион/ е така :? 8)

Levane
11-02-2007, 22:30
Ако мислиш че ще четем сички сичките ти писания жестоко се лъжеш :P

Eli>>>
11-02-2007, 23:13
Лъв

:D

bloodranger
11-02-2007, 23:43
Секи 4ожек си е за себе си не може да се съди по зодиите 8)

White^magic
11-03-2007, 08:12
Това вече го бях чела някъде,но пък темичката е хубава \:D/ Аз съм Телец (08.05) и мойто чудо също е Телец (30.04)...това,което е написано е абсолютно вярно,до последната думичка,незнам как ги познават тея неща,но наистина са верни :smt001 Той винаги знае къде точно да пипне и как,така че се чувствам перфектно с него,а отностно секса е... :grin: За другите зодии нищо не мога да кажа поради простата причина,че все с Телци се хващам...незнам как става,ама явно рогати се превличат от рогати :D

Dr.Hause
11-03-2007, 18:51
Ем аз съм скорпион , ама тука "леко" преувеличават.
Нищо лошо няма да искам от всяко ъгълче да произлезе удоволствие на макс , ама чак пък толкоз да искам :?

ми незнам на мен гаджето винаги ми се оплаква как може толкоз много секс да правима ма наистина по много стигали сме до 3 часа...мога много да издържам и това за всяко кътче пък за мене е абсолютно вярно...освен това да кажа за овните едно старо гадже и с нея направо подивявахме в леглото няма да ги забравя тези моментизащото правихме наистина животински секс :grin:

nofi
11-03-2007, 20:40
Ми за мен /скорпион/ е така :? 8)
+1

Dark_Angel_F
11-03-2007, 21:10
Добре де аз съм овен... Защо няма нищо за жената овен ?!

GregoryHouse
11-03-2007, 21:21
Абсолютна глупост...как може нещо на 100хиляди светлинни години да влия на човек...о боже господи...та тази свелина когато е била излъчена е нямало човешка раса още...

minava6t 4i4ko :)
11-03-2007, 23:44
Абсолютна глупост...как може нещо на 100хиляди светлинни години да влия на човек...о боже господи...та тази свелина когато е била излъчена е нямало човешка раса още...

:shock: :cry: a az tolkova mnogo vqrvah na zodiite...4e kat sym telec ne sym li 4ovek..ama ne e vqrno 4e vrata , 6iqta e nai-kef.., nai mi e harno koga mi pravqt sonati na papalyugata :oops: :P \:D/ =;

Levane
11-03-2007, 23:54
Секи 4ожек си е за себе си не може да се съди по зодиите 8)
Ама можем да съдим по правописа :grin:

Ha4eTeH
11-04-2007, 06:58
Незнаех че водолейте имат таквиа привилегий!

Dr.Hause
11-04-2007, 09:42
Абе в доста от нещата (според мен ) са вярни :)

vodka_f
11-04-2007, 09:54
ми има нещо вярно,но в минимални количества и тва са човешки проучвания никой не е казал,че се влияем от нещо космическо примерно 8)

Dr.Hause
11-04-2007, 10:00
ми има нещо вярно,но в минимални количества и тва са човешки проучвания никой не е казал,че се влияем от нещо космическо примерно 8)

права си но и някои хора не прочитат това накрая на статията...

Не забравяйте обаче , че всеки човек си е различен. Зодиите просто са начин да се обедини по- голяма група от хори със сходни желания и характери. Най-важното е да се стремите към разнообразие, опитвайте винаги нови неща с партньора си, независимо окаква зодия е. Говорете за желанията си, защото най-хубаво е и двамата да изпитате голямо удоволствие. Успех и приятно прекарване :-)

FaHrEnHeit
11-04-2007, 10:15
Не знаех, че краката ми ще ме накарат да полудея :D е хубаво е човек да научи нещо ново :-|

MaRiNkA_16
11-04-2007, 12:35

az sum vodolei a priqtelq mi ribi-nqma ni6ty vqrno dori i 1 izre4enie v tova koeto pi6e6e

MaRiNkA_16
11-04-2007, 12:36
ами..дрън,дрън 8)
+1
+1

PerFect_GirL
11-04-2007, 15:46
Mdaaaa ima neshto vqrno :D (az sbm lbv toi e skorpion)

my_sexy_lover
11-04-2007, 17:09
Аз сам водолей пак той е овен и секса е супер .... :grin:

LitTlE_BeBsIiI
11-04-2007, 19:32
Ами аз съм лъв а моя приятел везни и не съм забелязвала да откача от кеф като му пипам задника или долната част на гърба,нито пък аз бих се възбудила от докосвания по гръбначния стълб. 8-) 8)

PiNk_GiRl
11-04-2007, 19:55
Това вече го бях чела някъде,но пък темичката е хубава \:D/ Аз съм Телец (08.05) и мойто чудо също е Телец (30.04)...това,което е написано е абсолютно вярно,до последната думичка,незнам как ги познават тея неща,но наистина са верни :smt001 Той винаги знае къде точно да пипне и как,така че се чувствам перфектно с него,а отностно секса е... :grin: За другите зодии нищо не мога да кажа поради простата причина,че все с Телци се хващам...незнам как става,ама явно рогати се превличат от рогати :D

i az sam Telec i sam rodena na 08.05 :D ama za mene sa6to e vqrno :-)

Bubeto_f
11-04-2007, 20:08
Стрелец
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст.

Абсолютно вярно за мен!И също обаявам целувки по врата и ушите =P~

Glezanka
11-04-2007, 21:20
Аз съм Лъв , и той е Лъв ... полудявам когато гали нежно гърба ми в областа на гръбнака,точно написаното е вярно ... но не мисля че по принцип има значение кой каква зодия е ;)

Presley
11-04-2007, 22:27
Аэ съм коэирог.
Най-много си пасвам с блиэнаци...мм.. :D
А в написаното в онаэи статия не намирам много вярни неща..

amatorium
02-06-2008, 16:05
Skorpion sum. Shte ostavq drugite da otsudqt ... 8)

sweet_sorcerer
02-06-2008, 16:22
Аз съм водолей и, чесно казано, нищо от това не се отнася до мен..... :?

suunlight
02-06-2008, 16:25
Дева съм ( бтв: малко деви има тука като гледам ..) и приятеля ми е Дева .. и от това написаното нищо вярно не откривам ..

Както казаха
.. дрън, дрън !

Virgin
02-06-2008, 16:26
Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства.

М-мър-р-р :-) :grin: :P 8)

amatorium
02-06-2008, 21:42
]
Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства.

М-мър-р-р :-) :grin: :P 8)

Mmm deva :)

padnal_angel
02-06-2008, 21:48
i az sum deva i sum mnogo vpe4atlena ot kozirog i skorpion...osobeno skorpionite naistina sa mnogo strastni i da go kaja taka : neustoimi :))) i naistina gledat da izvlekat maks udovolstvie ot vsiakude da ne govorim za udovolstvieto koeto ti dostaviat ......... :P

hooliganka89
02-06-2008, 21:54
Аз съм зодия стрелец и тука пише,че жените стреци обичат да си играят с косите им.Преди няколко месеца написах един хвърчащ договор на който пише приятелят ми до края на живота си да си играе с косата ми вечер преди да заспим,ама на последък нещо не си играе и това хич не ми харесва :?

amatorium
02-07-2008, 08:52
i az sum deva i sum mnogo vpe4atlena ot kozirog i skorpion...osobeno skorpionite naistina sa mnogo strastni i da go kaja taka : neustoimi :))) i naistina gledat da izvlekat maks udovolstvie ot vsiakude da ne govorim za udovolstvieto koeto ti dostaviat ......... :P

Ti go kaza 8)

v3nDe77a
02-07-2008, 09:12
аз мисля че зодиите нямат никво значение..... :) :)

sh3_1s_7h3_0n3
02-07-2008, 09:26
о0 да, скорпионите са изключително страстни! :)

аз съм козирог, но не смятам, че прегъвката зад коляното ми е ерогенна зона. Ако някой ме целуне там, по-скоро ще се засмея, защото имам гъдел нейде там. :)
Но иначе т'ва за пъпа си е напълно вярно. :oops:
А и написаното за мъжете козирог е вярно също (май). :)

princesa_viki
02-07-2008, 11:01
До известна степен има вярни неща,но не мисля,че най-важното е зодията :)

MakeMeLaugh
02-07-2008, 11:26
Аз съм козирог и давам всичко от себе си когато поискам :Р
Написаното е вярно, дам :) + още неща :))

Някой от тука няма ли риби бе :)
Рибите и те не си поплюват.

А тия скорпиони не съм ги тествал ма толкова ги хвалите, че чак ми стана интересно 8-)

Sevt
02-07-2008, 11:45
Аз пък никога не съм го правил с момиче, което е моята зодия....а най ми е било яко със девички и скорпионки.....

koalka
02-07-2008, 13:06
На мен лично корема не ми е ерогенна зона, ама въобще.Така че това не се отнася за мен. 8)
Пък и не зависи от зодията какъв ще е дадения човек в леглото, поне според мен.

LadyDy
02-07-2008, 13:24
Аз съм овен, а той е рибка.... :-D :-P

princesa_viki
02-07-2008, 15:09
На мен лично корема не ми е ерогенна зона, ама въобще.Така че това не се отнася за мен. 8)
Пък и не зависи от зодията какъв ще е дадения човек в леглото, поне според мен.
Напълно съм съгласна,аз съм чела за моята зодия,че прасците и глезените са ми ерогенни зони,но не е така.Харесва ми,когато ме галят по краката,но не и точно прасците,а може би бедрата....

FENKATAA
02-07-2008, 19:51
ххмм аз съм водолей и до някъде е вярно , приятеля ми е близнаци , но като гледам за него важи написаното за телеца :-o