Влез

View Full Version : Проблем

Ju§† Шm@tKa
11-02-2007, 16:49
Ами значи има един малък проблем.. [-o< Наще ме държат много изкъсо...Значи първо бях качила един клип със фр-тата и ме наказаха за една седмица да не излизам :-s Точно след наказанието минаха два дена и ме наказаха за това че майка ме е търсила по телефона и не е могла да ме намери и затова пак съм наказана за 5 дни... :cry: Плюс това на компа има някаква програма която вижда всеки ден в колко часа е включен компа,какво е писано и дори това което сега пиша... :(
Сигурно след като ми свършии второто наказание ще излезна за 2 дена и пак ще ме изкарат виновна за нещо :-k ](*,)
Правя всичко което те искат и пак (с извинение) осирам нещо :cry:
Нямам си и на идея какво да правя.. :cry: :-k Хелп плййис :cry: :-k [-o<

DevilWish
11-02-2007, 17:35
Бахти гадното.поговори с тях и им кажи да спрат да те третират като дете ,защото не си малкото им момиченце ,което не може да се справи ако те не я проверяват по телефона през 5 мин. ;)
ПС - Аз лично мисля ,че е нормално майка ти да се притеснява за теб и да се ядосва ,че не те е намерила ,но чак пък да те накаже....но явно се е комбинирало с предното наказание ,което ти не казваш точно ,заради какво е било ,но явно наистина си е било нещо не дотам невинно ;)

ПС2 - Ся се сетих още нещо ,щом го има това нещо на компютъра явно ти нямат особено доверие помисли си какво си направила ,за да го изгубиш - ако си взела да пиеш или пушиш или нещо такова може би ,заради това така изкъсо те следят ;)

Seducti0n
11-02-2007, 17:40
Седиш ли,прекомерно много време на ПС :?:

Ju§† Шm@tKa
11-02-2007, 19:31
2-3 часа на ден...

Seducti0n
11-02-2007, 19:44
2-3 часа на ден...

Това не е никак много,сравнение с времето,което аз прекарвам на ПС. :roll:

chocoleptic
11-02-2007, 20:29
2-3 часа на ден...
#-o :shock: :shock: ..Майка ти и баща ти те третират като 6 годишно момиченце ..

_MiA_
11-02-2007, 21:15
това наистина е ужасно :shock: нз какво да направиш явно ще е така докато не станеш на 18 да се надяваме, че скоро ще им мине фазата в която са нз, защо правят така и наистина 2-3часа на ден на компа ЛоЛ аз вечер седя до 3-4 ако останеш ти нз какво ще стане нз просто мила мн ти съчувствам :-o :(

EMOgirl92
11-02-2007, 21:36
Kakty pisa i _Mia_ tva e mn gadny naistina ,i men na6te me durjat iskuso no puk 4ak tolkova tva mila e naistina prekaleno.Moje bi trqbva da se opita6 da pogovori6 s tqh,se pak ve4e ne si na 10.Nz ako ne stane i taka togava...6e e mn kofti.E se pak kusmet ti pojelavam :-D :P

flirt4y
11-03-2007, 01:51
Да тва е мн гадно да те държат постоянно изкъсо :? Седни поговори с тях,явно нещо си напраила че те да ти нямат никакво доверие.За да я сложат тази програма сигурно имат нещо предвид помисли кво си згафила :wink:

^Sam90^
11-03-2007, 07:36
Сладурче, всички родители малко или много са така - прекаляват с грижите си към нас. Не могат да усетят кога едно дете пораства.
Не може да се каже, че ти си много голяма, но до известна степен си. Това с компютъра е наистина гадно, защото нарушава личното ти пространство и правото ти на личен живот /което ти имаш/.
И все пак не ги съди толкова тежко, те не го правят с лошо или с цел да ти е неприятно - напротив. Те просто се стараят да правят най-доброто за теб. Тук идва проблема, че понякога дори и родителите не са напълно на ясно кое е най-доброто.
Ако ти им покажеш, че си достатъчно отговорна, за да правиш тези неща, от които сега си лишена, можеш да поговориш с тях за това. Като под "поговориш" нямам предвид да се тръшкаш и да цивриш ( :D ), ами просто спокойно да им обясниш, че някои мерки за сигурност ти идват в повече...

Ju§† Шm@tKa
11-03-2007, 14:56
Сладурче, всички родители малко или много са така - прекаляват с грижите си към нас. Не могат да усетят кога едно дете пораства.
Не може да се каже, че ти си много голяма, но до известна степен си. Това с компютъра е наистина гадно, защото нарушава личното ти пространство и правото ти на личен живот /което ти имаш/.
И все пак не ги съди толкова тежко, те не го правят с лошо или с цел да ти е неприятно - напротив. Те просто се стараят да правят най-доброто за теб. Тук идва проблема, че понякога дори и родителите не са напълно на ясно кое е най-доброто.
Ако ти им покажеш, че си достатъчно отговорна, за да правиш тези неща, от които сега си лишена, можеш да поговориш с тях за това. Като под "поговориш" нямам предвид да се тръшкаш и да цивриш ( :D ), ами просто спокойно да им обясниш, че някои мерки за сигурност ти идват в повече...
Благодаря на всики а за бати :smt008 :mrgreen:

Seducti0n
11-03-2007, 16:42

Браво Сам. =D>

Madness
11-03-2007, 17:38
Мойте са нещо подобно....свиква се :lol:

flirt4y
11-03-2007, 20:57
А за програмката смисъл клипче ли прави или?Защото аз знам 1 такава :) и знам как можеж да ги прецакаш ако е тя и да не разберат че си напраила нещо :P

пазя-го-в-тайна
11-03-2007, 22:13
това държание на родители е ЯДСКИ ТЪПО...имам приятели който техните са ги държали доста изкъсо и дори и се опитват, но те не се предават, но това им се отразява когато не са с родителите си, правят много глупости който не им подхождат на годините и то може би само да се докажат пред приятелите си, че не са децата за който родителите им ги мислят, което за мен е глупаво ;) ноо мисълта ми е че едно такова държание от страна на родители е много грешно, защото детето трябва да крие всичко от тях от страх да не го накажат. а когато имаш нужда да споделиш с родителите си няма да го направиш отново поради същата причина. незнам какво можеш да направиш, но както си ги научиш :) мойте от рано ги тренирам и сега си се слушаме :)

ThankYouVeryMuch
11-04-2007, 00:18
Ами значи има един малък проблем.. [-o< Наще ме държат много изкъсо...Значи първо бях качила един клип със фр-тата и ме наказаха за една седмица да не излизам :-s

Може да е имало причина, ако е било оргия ?