Влез

View Full Version : Нормално ли е ....

ubuntu
11-02-2007, 21:16
Нормално ли е гаджето ми да има много плитка вагина? Вчера за пръв път го направих с нея (не съм и първия) и повече от половината не мога да го вкарам не че ми е голям но просто не влиза а като натисна нея я боли, а аз много я обичам и не искам тя да изпитва болка а удоволстие? (тя е на 17) Защо я боли? Каза ми че и преди също я е боляло и ми каза че си е такава не е като другите дълбока ? Какво да правя :oops: :oops: :oops:

comics
11-02-2007, 21:17
Ili neshto te bodalka i si prai tashak s teb ili.. ne znam. PRashtash q na lekar i da vidite k0 i ima. Dr nachin nz

Kras4eto_lp
11-02-2007, 21:25
Еми така е...малки пишки-плитки вагини кво да се прави :lol: :lol: :grin: :grin:

Boss
11-02-2007, 21:29
Охх пръднах...та кво викаш?Ааа ит кен БИДОН!На магистралата излизаме курвите киризиме в завоя с вратите влизаме! :D Черен транспортер рулира на пътя... Та по темата! Мъжага ръгай чушки в боба и тва е :grin:

ubuntu
11-02-2007, 21:41
Аре бее ало няма ли някоя да си измери пичката да ми каже колко и е дълбока че гаджето стои на 2 без 10 с линийка в ръка и чака отговор да и кажа колко сантима дълбочина трябва да и бъде пещеричката !!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

punkrock
11-02-2007, 22:10
Да отиде на гинеколог, може да и има нещо бе :roll:

Levane
11-02-2007, 22:32
Тая приятелкатати нещо те лъже с сантиметрита ахахах да оди на лекар доктора ще я измери хх няма такова нещо плитка вагина ако имаше тя няма дъно :D поне така знам щото ако имаше от къде щяха излизат бебетата щеше сяка родилка да е срязак корем помисли малко ... ментите нещо ;) или ти мамиш нас...

Eli>>>
11-02-2007, 23:07
Аре бее ало няма ли някоя да си измери пичката да ми каже колко и е дълбока че гаджето стои на 2 без 10 с линийка в ръка и чака отговор да и кажа колко сантима дълбочина трябва да и бъде пещеричката !!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ъ-ъ-ъ....

някъде бях чела че е дълбока 15 см :smt003 :smt010

White^magic
11-03-2007, 08:23
Да пъха цялата линия и да сверява с по-горе дадената информация :razz:

Няма дъно,разбира се...тва да не ти е кофа :D Явно този,който я е отворил първи е бил с малък размер,по принцип когато вагината за първи път поема(не ми дойде друг глагол на акъла в момента) мъжкият полов член,тя се наглася спрямо него-в смисъл като широчина и дълбочина на проникване.Ако е по-дебел или по-дълъг следващият полов член момичето изпитва болка,т.е. с две дума-тоя,който я е отворил е бил с късичка и мъничка буба и сега момичето я боли.Карай леко и предполагам,че ще се получат нещата....ама преди това извадете линията,че така хептен няма да влезе :-P

Pliushi
11-03-2007, 08:47
Q na lekar byrzoooo ... kak taka ne mojesh da si go vkarash poloviniq tva ne e normalno 8) 8) 8)

vaniLL
11-03-2007, 08:48
mi davai po-vnimatelno s pove4e liubovna igra , moje i da e po-4ustvitelna , ako q boli pak spira6 i tova e .trqbva da e uvajava6 kakvato e i sexa da i nosi udovolstvie , a ne bolka

naMy4Ho_KoTe
11-03-2007, 09:14
E, и аз го имам същия проблем. В началото мъжо никога е можеше да си го вкара повече от половината. Предпоръчвам ти да ползвате повече лубриканти и точно преди да й го вкараш направи 1-2 от най-възбуждащите я неща по-продължително. Може и да поутъпкаш терена с пръсти да кажем :)

Flooder
11-03-2007, 11:18
Каза ми че и преди също я е боляло и ми каза че си е такава не е като другите дълбока ? Какво да правя :oops: :oops: :oops:
Устата й със сигурност си е нормално дълбока... :twisted:

ubuntu
11-03-2007, 19:02
Каза ми че и преди също я е боляло и ми каза че си е такава не е като другите дълбока ? Какво да правя :oops: :oops: :oops:
Устата й със сигурност си е нормално дълбока... :twisted:
Устата си е перфе мръсната канализация също ама аз си искам котенце :grin: :grin: :grin:

Schneeflocke
11-03-2007, 19:33
Няма дъно,разбира се...тва да не ти е кофа :D Явно този,който я е отворил първи е бил с малък размер,по принцип когато вагината за първи път поема(не ми дойде друг глагол на акъла в момента) мъжкият полов член,тя се наглася спрямо него-в смисъл като широчина и дълбочина на проникване.Ако е по-дебел или по-дълъг следващият полов член момичето изпитва болка,т.е. с две дума-тоя,който я е отворил е бил с късичка и мъничка буба и сега момичето я боли.Карай леко и предполагам,че ще се получат нещата....ама преди това извадете линията,че така хептен няма да влезе :-P
Дрън-дрън-баничка....

В нормално състояние вагината е към 8 сантиметра. Във възбудено - 15-17, зависи от възбудана и момичето. Следователно или не я възбуждаш, или просто е леко дефектна - а това може да го установи лекар.

ПП: Вагината има "дъно" - викаме му "шийка на матката". Ако си го вкара по-навътре, много ще я боли.

ubuntu
11-03-2007, 19:38
Дрън-дрън-баничка....

В нормално състояние вагината е към 8 сантиметра. Във възбудено - 15-17, зависи от възбудана и момичето. Следователно или не я възбуждаш, или просто е леко дефектна - а това може да го установи лекар.

ПП: Вагината има "дъно" - викаме му "шийка на матката". Ако си го вкара по-навътре, много ще я боли.

И все пак получих едно компетентно мнение от някой който е учил биология за 8клас... ;-)