PDA

View Full Version : Вагинален след анален секс

mrtnil
11-03-2007, 04:06
zdraveite
Pritesnqvam se za priqtelkata si, za6toto vazniknaha vazpaleniq. Imam nqkolko predpolojeniq, no tova koeto me interesuva nai mnogo i zanapred e dali moga da sam go predizvikal. Pravihme analen sex i nqkolko pati smenqh destinaciqta na akta. Vazmojno li e da sam q zamarsil s ostanalite sekreti ot analniqt sex. By the Way sled tova za normalniq sex polzvahme i durex lubrikant mentol, ot koito pak tq misli 4e sa se polu4ili vazpaleniqta. 6te otidem na lekar pri parva vazmojnost, no ? e 4e sme na edna vila otkasnati ot sveta, a az iskam da znam vednaga.
kofti e 4e tolkova mnogo faktori ima tozi pat 4e mai samo s izsledvaniq 6te stane. tq i na antibiotici be6e (i ot tova moje) abe manni.
molq vi za podhodq6ti komentari i dali vi se e slu4valo da vaznikvat problemi kogato pravite vaginalen sex vednaga sled analniq.
p.s. durex lubrikant mentola e otvratitelen zverski pari, i trqbva da go zabranqt. momi4eto mi se pobarka ot bolki-az ima6e kak da se izmiq no pri neq nqma kak da po4isti vsi4ko.

Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.

a~n~i~t~y
11-03-2007, 06:49
100% e ot analniq.......dr pat ne go pravete tfa 4e vaginalnata infekciq e ujasna....no e ot analniq sex predi vaginalniq

Ice_Queen_
11-03-2007, 07:04
да от аналният е . не правете повече така.не и завиждам сега..ще и взимат секрет,после ще пие антибиотици/може и вагинално да ги приема/,БЕЗ СЕКС!,и после пак изследвания :)

girl_in_black
11-03-2007, 07:12
Случайно да си чувал, че като свършиш с аналния секс, преди да продължиш с вагинален трябва да смениш презерватива?!

^Sam90^
11-03-2007, 07:49
Иу... недейте така бе. Правете анален накрая... Боже мене ме е гнус и други работи да правя след анален... #-o

bqsna_teenagerka
11-03-2007, 08:04
00оо0о0лееле вие уред ли стЕ?????/

vaniLL
11-03-2007, 08:26
i spored mene e taka , ne biva da se podska4a ot ednata dupka v dr bez da se smenq prazervativa , kolkotyo i gorzno da se izkazah ...

Pliushi
11-03-2007, 08:31
Mn vyzmojno e problema da e ot analniq ...nz s kakyv akyl ste go napravili ama dupeto ne e nai chistoto mqsto ta da vzemesh neshto ot tam i da i go slojish v nai chuvstvitelnoto i lesno vyzpalimo mqsto v tqloto ... byrzichko na lekar i dr ugiq pyt mislete predi da deistvate ;]]]

momchence_89
11-03-2007, 08:35
подкрепям всички постове :smt003

T3En_PrObL3m
11-03-2007, 09:10
Бах маму и глупаци! :lol: Аре ся ще си патите.Попринцип може да кажете че съм задръстена(макар да не е така)но аз съм против анален секс!За мен момичета които го правят са доста...как да кажа...не мислят за себе си и приятеля си защото макар и той да го иска това е адски гнусно и отвратително :shock: аз понеже съм доста претенциозна никога няма да дам на гаджето ми да ме ебе отзад все пак си имам достойнство и няма заради него да се правя на кучка защото на него така му утървало!Страхотна мацка съм и много мъже ме харесват но съм голяма чистница а тези които практикуват този вид секс за мен са много гнусни и мръсни хора!(казвам мръсни в буквалния смисъл на думата) :-&

krem4et0
11-03-2007, 11:40
Бах маму и глупаци! :lol: Аре ся ще си патите.Попринцип може да кажете че съм задръстена(макар да не е така)но аз съм против анален секс!За мен момичета които го правят са доста...как да кажа...не мислят за себе си и приятеля си защото макар и той да го иска това е адски гнусно и отвратително :shock: аз понеже съм доста претенциозна никога няма да дам на гаджето ми да ме е** отзад все пак си имам достойнство и няма заради него да се правя на кучка защото на него така му утървало!Страхотна мацка съм и много мъже ме харесват но съм голяма чистница а тези които практикуват този вид секс за мен са много гнусни и мръсни хора!(казвам мръсни в буквалния смисъл на думата) :-&
И аз така мислех, ама заедно решихме да опитаме...........Нищо в тялото на любимия н е гнусно и гадно. И да ти кажа не е имало и 1 петънце по презерватива, а клизма не съм си правила да кажеш.........Иначе си боли и не е много приятно, но определено не го намирам за гнусно вече. Ама ти сигурно си на 14-15. Какво ли ти обяснявам :-)

MaRiNkA_16
11-03-2007, 13:09
Случайно да си чувал, че като свършиш с аналния секс, преди да продължиш с вагинален трябва да смениш презерватива?!
+1

Flooder
11-03-2007, 13:14
мене след анален ми духат с кеф 8)