View Full Version : Въпрос относно оралната любов
аз имам един въпрос - значи когато аз му .. правя орална любов, убийте мен е знам как друго яче да го кажа после разбира се се целуваме след това той връща услугата. обаче по члена му има някакви капчици, не знам сперма ли е .. обаче те попадат в устата ми, после като се целуваме в неговата, после той ми духа тааааа нали няма шанс да забременея, защото съм чела из разни списания че момичето може да забременее дории от малките капки преди да има и сперма. може и да етъп въпрос, обаче ме притеснява. Smile
Редактирано от:ЦвЕтИт0-Считам темата за приключена,вече ти обесних,че няма как да забременееш,при орална любов. :wink:
la4ezara
11-03-2007, 11:02
Ми няма опастност споко :)
thefreak
11-03-2007, 11:04
А аз пък съм чел в разни списания, че Глория е мъж.
Какъв е извода?
Не вярвай на всичко, което четеш И помисли преди да пуснеш тъпа тема.
axaxxaxaxax awe macka ti kak misli6 4e 6e stane tva???mnoje6 da zabremenee6 ot tiq kap4ici ako te ostanat po rukata ti i ti se pipne6 otdolu,ama to pak ne e sigurno 6tot v taq te4nost ima mn malko spermatozoidi.....taka 4e ni6to ne moje da stane ot toq krugovratna kap4icite det si opisala,axaxaxax :grin: :grin: :grin:
емии аз не знам за това питам да се образовам малко, никой не се е родил научен бтв :)
GameMaster
11-03-2007, 11:09
Abe spox ni6to ne moje da se slu4i.........apsurd da si zabremenqla ;-)
T3En_PrObL3m
11-03-2007, 11:15
Какъв е извода?
:lol: Тя темата 100 пъти по-умна от теб бе п**ал!Ние кфо да ти направим че си тук само за клюкарска агенция? ](*,)
Извода - продължавай със свирките още по-смело :twisted:
Seducti0n
11-03-2007, 11:17
Това са пълни глупости :!: Разсъждавай логично и сама ще стигнеш до този извод. :wink:
Дори и да погълнеш сперма,когато го задоволяваш орално,няма абсолютно никаква опастност да забременееш,просто защото няма начин сперматозоидите да достигнат до яйцеклетката,посредством устата.За напред или чети по-малко или поне мисли над това,което четеш. :wink:
Какъв е извода?
:lol: Тя темата 100 пъти по-умна от теб бе п**ал!Ние кфо да ти направим че си тук само за клюкарска агенция? ](*,)
+100000000 brao
Mariolcheto
11-03-2007, 11:19
Какъв е извода?
+1 :razz: Той тоз загубения наистина само чете :-o и нищо не прай :lol: бахти малоумния ! Вярно е че е клюкар! :-x fuck you!
Какъв е извода?
+1 :razz: Той тоз загубения наистина само чете :-o и нищо не прай :lol: бахти малоумния ! Вярно е че е клюкар! :-x fuck you!
xaxa i na tebe bravo :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ako spermatozoidite ne stignat do qicekletkata , koqo ne se namira na vhoda na vlagali6teto ti , nqma kak da zabremenee6 :)
Sladur4encetoo
11-03-2007, 11:32
Към тези които казват на момичето,че тъпо и т.н.-ми вие пък селски джапанки да не бивсичко да знаете?!Щом е решила да зададе въпрос в този форум,значи е взела това решение,все пак всеки има право да попита!А относно към момичето което пише темата-не се притеснявай не си бременна!Един сперматозоид не може да достигне яйцеклетката на жената през устата!А колкото до капчиците не се притеснявай освен ако те не са проникнали някаде другаде...Иле пък по бикините ти което е също малко вероятно да забременееш!
thefreak
11-03-2007, 11:33
Най-лесния начин да се справиш с комплексарите във форума е да не им обръщаш внимание ^^.
Btw авторката получи своя отговор, темата е приключена.