View Full Version : разстояние...
LoLi_PoP
11-03-2007, 15:51
zdraveite na vsichki.. parvo da se izvinq,che ne pisha na kirilica..prosto klaviaturata mi e samo na latinica..moq problem e sledniq.. veche 4 meseca i polovina sam v ispaniq,a moq priqtel e v balgariq .. blizo godina i polovina sme zaedno,no nali znaete razstoqnieto ..... v nachaloto si mislih,che shte uspeem taka,no edva sega zapochnaha ot moq strana nqkakvi samneniq...nikoi ne mi e kazval nishto..no sqkash az imam takova predchuvstvie .. ot 3 dni se chuvstvam taka stranno i neznam kakvo da napravq .. ako govorq s nego shte mi kaje,che nqma nishto .. i neznam kak da postapq.. ako ima nqkoi na koito mu se e sluchilo neshty podobno..molq da mi dade nqkakav savet,zashtoto veche dori neznam kam kogo da se obarna..ot kakto sam tuk ne si spodelqm s nikoi .. blagodarq vi predvaritelno
Josefinne
11-03-2007, 15:55
Ами ако можеш обади му се да си поговорите. Не го питай дали има нещо такова, защото и да има, и да няма - отговорът е един и същ, така, че няма смисъл да питаш. просто го чуй, поговорете си, чуй му гласа, оплачи му се, ако нещо ти се е случило, питай го какво прави. Много е гадно от разстояние, особено, ако ще живееш там... Аз лично не бих подхванала такава връзка, защото в края на краищата, ако не се виждате, тогава как ще се обичате. Но ако има изглед да се върнеш...
Ами гледай сега според една връзка която е от разстояние няма никакво бъдеще, защото не се виждате всеки ден и не сте заедно. Аз лично съм го изпитал и знам какво е преди имах приятелка от Благоевград но аз бях Враца и още съм си, но факта че неможе да се видите и сте от разстояние няма никакъв смисъл. По - добре си намери от Испания някой защото така е най - добре да е до тебе а не да е далече. Надявам се да съм ти помогнал поздрави от мене :wink:
FunkyFresh
11-03-2007, 16:01
Ми да наистина трябва да поговорите..но ако го има онова чувство в теб дето постояно те кара да имаш черни мисли значи нещата не вървят.Но както се каза преди мен обади му се и ако найстина го обичаш и му вярваш дори само да чуеш гласа му ще ти бъде достатъчно :wink:
Амиии, LoLi_PoP, на мен ми се е случвало, само че разстоянието между мен и него беше много по-малко. Но въпреки това обстоятелствата не ни позволяваха да пътуваме често и да се виждаме... И аз имах едно такова чувство, че той в нуждата си да има някого до себе си си е намерил моя заместничка и просто не смее да ми го каже... Доста мислих върху това, не ми излизаше от главата тая мисъл! И накрая с течение на времето, както се казва в една англ. поговорка "Out of sight, out of mind." просто мислих все по-малко и по-малко време за него... Докато не се събудих една сутрин и осъзнах, че просто не го обичам вече, че не ме вълнува какво се случва с него, че вече не съм зависима от него (щото ходихме доста време и бях свикнала да съм с него докато живеехме в един град)... Почаках малко да видя дали не е нещо временно в мен и когато се уверих, че не е така, просто му звъннах и му казах, че не искам повече да ходим... И такаммм... Просто връзките от разстояние не ги бива, не се получава... Разстоянието е много сериозна пречка... Не знам дали при теб ще се получи по същия начин, но това е най-евентуалния завършек на една връзка, поддържана от разстояние... Та по принцип ме е мързел да пиша толкова много, ама реших, че мога да ти помогна, тъй като съм минала през подобно нещо. Ако искаш някакъв съвет просто попитай. :)
lukrecia
11-03-2007, 16:36
Аз тези дни направих подобна тема на твоята :-D :-D :-D Приятеля ми е зад граница ,а аз тук от 2 месеца насам иначе сме от 3 години заедно....и сега усещам,че вече изведнъш просто не ми пука. 8) 8) Нямам идея какво е ама май поговорката ''Невиждани очи се забравят''.....е напълно вярна. :? :? Не знам какво друго да ти кажа.....освен,че за мен разстоянието има огрооооомно значение. 8) 8)
няма ли чест контакт ( дори да не е физически ) всичко се скапва ...... секи сам да си преценява за себе си
Въпреки че се съмняваш какво ще ти каже, поговори с него и му кажи как се чувстваш.Ако се съмняваш в чувствата си - помисли малко и вземи решение.Не съм била в подобна ситуация, но това не пречи да си представя колко е трудно да поддържаш една такава връзка.
Въпреки че се съмняваш какво ще ти каже, поговори с него и му кажи как се чувстваш.Ако се съмняваш в чувствата си - помисли малко и вземи решение.Не съм била в подобна ситуация, но това не пречи да си представя колко е трудно да поддържаш една такава връзка.
Съгласна съм ;-)
За една истинска любов... растоянието няма значение.
В една истинска любов... съмнението няма място.
Единствения въпрос остава - Истинска ли е любовта или по-скоро има ли я изобщо?