View Full Version : Как да разкриеш чувствата си към него ???
lady_kilazz
11-03-2007, 19:15
и ако си с моя късмет ще ти отговори "ми окей" ](*,)
thirteen
11-03-2007, 19:35
с думи :P
.. и с дейсвия може :)
казваш му всичко директно и вадиш едни големи очи като котката от Шрек
казваш му всичко директно и вадиш едни големи очи като котката от Шрек
\:D/
беш ли му майката :smt001
fuck_all
11-03-2007, 20:55
Или с моя ... "аха, кой знае за това ?!" тцтцт :-x :? ](*,)
suantito
11-03-2007, 21:03
GregoryHouse
11-03-2007, 21:04
С ляво кроше...тъй разкривам чувствата си аз към тия дето са ми антипатични...
Plamenchetooo``
11-03-2007, 21:14
ami za vseki sluchai ne kato sedish i pishesh v nqkoi forum :-x [-(
Защо ли ми е познато?! 8-) Има някои момчета и на 100год. да станат пак същите дебили си остават!
GregoryHouse
11-03-2007, 21:19
Защо ли ми е познато?! 8-) Има някои момчета и на 100год. да станат пак същите дебили си остават!
и момичета !!! Колко тъпа путка има по улиците не е истина...
и момичета !!! Колко тъпа п***а има по улиците не е истина...
И ти си прав!Те такива животни винаги си е имало,ама сега май дойдоха в повече(отнася се и за момичета и за момчета)
и момичета !!! Колко тъпа п***а има по улиците не е истина...
И ти си прав!Те такива животни винаги си е имало,ама сега май дойдоха в повече(отнася се и за момичета и за момчета)
не мисля че е да са станали повече...просто прогресивно изтъпяват все повече и повече :D
prettyIdeath
11-04-2007, 07:35
Дърпаш го настрани и му казваш кво чустваш... Ама няма да го пускаш да бяга. Иска не иска натискаш там ... :-D
galina_3
11-04-2007, 09:32
leki flit4eta i ako ne ti ogvry6ta go ostaaai,a ako i toi flirtuva s teb kaa6 4e go loff-ka6 i gotoo =P~
аве, така и така си говорим за разкриване на чувства...а какво правим, ако след като си го направила въпросното същество ти каже "ами окей" и после цяла вечер те гледа треснато от разстояние? :lol:
kaji mu,pokaji mu i ako ne zacepi na4i e ili mn prost ili mega prost.a ako se podigrae po nqkakuv na4in s tova koeto si mu kazala,zna4i trqbva i ti da se podigrae6 s nego =;
emi ako nqma6 smelostta da mu go/q kaje6 v o4ite .. ima si i internet vypreki 4e etypo .. po4va6 s zaribqvki nameci .. i ako ne se useti dava6 narpav0 .. ;) vypreki 4e ne se bavi mn sys zaribqvkite i namecite ama davai po dobre narpavo 6otu az predi 1 godina polu4ih otgovor "em da e i az te haresvah ama sq te 4uvstvam poev4e kato priqtelka " xhayxh :P :smt008
Абе и аз съм на същото мнение като OnE*MoRe*kIsS :D