PDA

View Full Version : кажете ми че не се случва само на мен :((

PerfectByNature
11-03-2007, 21:40
немога да се възбуждам :( от 2-3 месеца с приятеля ми го правим ... но незнам защо никога немога да стигна до оргазъм дори неискам сама да си го призная че немога да се възбудя... ](*,) незнам на какво се дължи но ми е супер гадно щото едва ли не се преструвам че стигам до края..а не е така.... :-# :-# :-# ако някой също му се е случвало плс кажете че ми е мн притеснено така ... :cry: :cry: :cry:

Levane
11-03-2007, 21:41
Опс моя грешка сори за лекър си или просто приятеляти не може те задоволи ..
До оргазма съм чувал че много жени никога не са го испитвали така че няма се коркаш...

KoK0ScHe{F}
11-03-2007, 21:44
Знаеш ли какво?2-3 месеца това не е малко време [-X я чакай...вместо да пишеш темички тук я по-добре отивай по лекари :!: За мен личНо не е нормално това което се случва с теб!

theworldleader
11-03-2007, 21:44
Не мислиш ли, че едно е възбуда, друго оргазъм?

Трудничко е при вас жените..

На колко си ?

KoK0ScHe{F}
11-03-2007, 21:46

На колко си ?
А ти мислиш ли с главата си?За да стигне жената до оргазъм тя трябва да е възбудена! :lol:

GregoryHouse
11-03-2007, 21:47
Ако си нa 13-14-15-16-17 мога да кажа че не съм изненадан повечето жени не са изпитвали вагинален оргазъм преди 18 годишна възраст някой даже и до 20...тъй че първо годинките после отговора...

theworldleader
Е вярно ли?

Но едно е възбудата като индивидуалност, друго е оргазъма.

АЙде не се прави на хампи, а прочети поста ми и разбери какво съм искал да кажа.

KoK0ScHe{F}

а ти прочетох горния пост и мисля, че ти май не мислиш с главата.

Ако е на 14-15 години първо не знам какъв оргазъм иска, не че не може, но в повечето случаи трудничко.

Един потребител по надолу каза някаква статистика, прочети я.

Пък ако приятеля и не е добър ?

Всичко може да е.

Levane

На колко си ?
А ти мислиш ли с главата си?За да стигне жената до оргазъм тя трябва да е възбудена! :lol:
орФазъма е страшна работа ша знаиш... :grin:

ateto
11-03-2007, 21:48
Знаеш ли какво?2-3 месеца това не е малко време [-X я чакай...вместо да пишеш темички тук я по-добре отивай по лекари :!: За мен личНо не е нормално това което се случва с теб!

Тва да не е болест бе :-P Я най-добре пробваи сама кво ще стане :smt069

пазя-го-в-тайна
11-03-2007, 21:57
Ако си нa 13-14-15-16-17 мога да кажа че не съм изненадан повечето жени не са изпитвали вагинален оргазъм преди 18 годишна възраст някой даже и до 20...тъй че първо годинките после отговора...

:smt002 няма какво да се допълни :)

PerfectByNature
11-03-2007, 21:57
на 17,съм бившия ми приятел ме караше да свършвам дори само с пръст така че не мисля че до сега не съм изпитвала оргазъм...по точно въпросът ми е дали е нормално тъй като сме в началото на всичко и .. просто не съм се отпуснала или незнам и аз как да го кажа просто искам да знам дали има хора на който им се е случвало и как са се справяли ?? :neutral:

comics
11-03-2007, 21:59
нз аз бившата ми я докарвах почти до оргазъм, докато я възбуждах :-P

pepitaaa
11-03-2007, 22:00
Не помня кой беше написал, но това, че някое момиче е възбудено, не значи, че ще стигне до оргазъм! :shock:

JONITY
11-03-2007, 22:00
EMI I AZ BQH TAKA MILA MA NAPOSLEDUK VZEH DA SE OTPUSKAM I DA SE SREDOTO4AVAM V/U TOVA KOETO PRAVIM I DEISTVA I PREDI SI MISLEH 4E SE OTPUSKAM NO NE BE6E TAKA .... :-) \:D/

theworldleader
11-03-2007, 22:02
Не помня кой беше написал, но това, че някое момиче е възбудено, не значи, че ще стигне до оргазъм! :shock:

Ем аз го написах.

И е така.

_BoSSy_
11-03-2007, 22:28
на 17,съм бившия ми приятел ме караше да свършвам дори само с пръст така че не мисля че до сега не съм изпитвала оргазъм...по точно въпросът ми е дали е нормално тъй като сме в началото на всичко и .. просто не съм се отпуснала или незнам и аз как да го кажа просто искам да знам дали има хора на който им се е случвало и как са се справяли ?? :neutral:

Ми тогава на сегашния ти приятел му липсва техника.
Аз бях така с първия ми,а с момчето с което съм сега всичко е точно...

ceetah
11-03-2007, 23:03
Грешката не е в теб, пробвай с друг. Може да стане, то не винаги става от първи път. Пробвай по разни начини, не губи надежда. Ако не е тайна, на колко си години, ако си под 12-13 може да е от това.

PerfectByNature
11-04-2007, 08:13
на 17 съм !!!! снощи го правихме 2 пъти от който се възбудих но нищо повече... :cry:

koalka
11-04-2007, 08:21
Може да го правите прекалено набързо, опитайте с повече любовна игра, орална любов и т.н.Така не може да не става...

foxy-to
11-04-2007, 09:11
gre6kata e v teb, a ne v nego! sled kato se prestruva6 4e ti e hubavo toi sig si misli 4e nqma nujda da se starae pove4e. sama si si vinovna sled kato mal4i6 i ne govori6 s nego na taq tema. i az imah takav problem, oba4e govorih s priqtelq si i sega vsi4ko e nared. dori sam mu kazala predi sex da si udrq po edna 4ekiq, za da moje posle da izdarja pove4e vreme. garantiram 4e ako si pogovorite za tova vsi4ko 6te s opravi. oba4e v nikakav slu4ai ne go obvinqvai. kaji mu 4e problema primerno e v teb i ti trqbva malko pove4e vnimanie i vreme za da stigne6 do kraq. tova 6te go nadaha da te napravi 6tastliva. i uspeh

PerfectByNature
11-04-2007, 09:57
мерси на всички ще поговоря с него и дано всичко да се оправи .... :-| :wink:

alkobalko
11-04-2007, 10:02
Има голяма разлика между възбуда и оргазъм. Ако липсва възбудата нищо чудно дори да те боли. Съвсем различно стоят нещата при оргазъма. Много млади момичета също не са го изпитвали, но това не означава, че проблема е в тях. Опитай се да се отпуснеш максимално и да не мислиш само за това. Нека приятелят ти бъде нежен и да отделяте повече време на любовната игра, а ти му казвай какво ти доставя удоволствие.

swords1010
11-04-2007, 10:10
Има голяма разлика между възбуда и оргазъм. Ако липсва възбудата нищо чудно дори да те боли. Съвсем различно стоят нещата при оргазъма. Много млади момичета също не са го изпитвали, но това не означава, че проблема е в тях. Опитай се да се отпуснеш максимално и да не мислиш само за това. Нека приятелят ти бъде нежен и да отделяте повече време на любовната игра, а ти му казвай какво ти доставя удоволствие.
С теб съм! :wink:

vodka_f
11-04-2007, 10:13
бе не се притеснячай с времето всичко стига си мислила само за това 8)

ista
11-04-2007, 16:00
ми мога да ти кажа, че момичетата супер трудно изживяват оргазъм... особено на тия години... има една жлеза, която узрява чак на 28 години *не е точно, различно е* но това са досадни подробности... така че не се притеснявай... има мн други начини да свършиш, просто си му кажи...:/ мъжете *момчетата* често си мислят, че те са виновни за това, че приятелките им не свършват, ама не е баш така... и ти има какво да направиш=)) малко повече фантазия и ще се получи=))
и при мен беше тегаво, първо, че момчето, с което съм малко не знаеше какво прави в началото, но в един момент започна да се отпуска, а и аз осъзнах, че не трябва да го чакам той да направи нещо... :D
пък и мисля, че знаеш, че женският оргазъм е различен от мъжкия=// ако не, има доста теми в този форум, порови се и има какво да прочетеш=)

fiama
11-04-2007, 18:51
Мила, не се тревожи- няколко месеца са наистина малко време. Много жени достигат първия си оргазъм на възраст доста над тийниейджърската. Отпусни се, експериментирайте с приятеля ти, опознайте телата ти, насочвай го към това, което ти харесва. Знай, че и психическата нагласа е много важна. С любов, търпение и постоянство ще изградите секс и връзка, които ще удовлетворяват и двама ви. Стискам палци за което :)

Lorelei
11-04-2007, 19:26
Spored men prosto trqbva da se otpusnesh napylno,da mojesh da se otdadesh napylno na tova,koeto pravite bez da mislish za drugo :) Znam,che na dumi e dosta po-lesno,otkolkoto ako naistina trqbva da se napravi,no opitai.Mojesh syshto taka da pogovorish s priqtelq si i da mu obqsnish i pokajesh kakvo te vybujda dopylnitelno-celuvki,dokosvaniq i t.n. :smt008 V kraina smetka dori da ne se poluchi sled pyrvite nqkolko opita,kakto kazaha po-nagore ne e nujno vednaga da si tyrsish drug,zashtoto tozi e negoden,ami prodyljavaite da opitvate i spored men kolkoto poveche svikvate edin s drug i se opoznavate tolkova po-hubavo shte ti stava :P Uspeh ;)

Bubeto_f
11-04-2007, 21:24
пробелма явно въобще не е в теб

FelisDirus
11-04-2007, 22:23

На колко си ?

Аз си мисля, че не прави разлика между оргазъм и възбуда.
Първия си оргазъм изпитах чак 1-2 години, след като правих секс за пръв път. И то, защото се отсрамих да си помагам самичка.
Тъй чеее, ако си мислиш, че на 4-5 път вече ще си разтърсвана от 5-6 оргазма, казвам ти отсега, че няма как да стане.
Трябва ти опит и трябва да познаваш тялото си.

И нито отпускане ще ти помогне, нито друг партньор.
Ае, успех

sabrina_89
11-04-2007, 23:07

мила,споко,и аз имах подобен проблем с приятеля си,но всичко се оправи... :wink: нужно е само малко повечко търпение от страна и на двама ви...оставете се на ритъма и не прибързваите... :wink: остави се в ръцете му и се наслаждавай на момента без да мислиш дали ще стигнеш до оргазъм или не,защото колкото повече мислиш за това толкова по трудно е да успееш... :wink: :smt007

sabrina_89
11-04-2007, 23:09

На колко си ?

Аз си мисля, че не прави разлика между оргазъм и възбуда.
Първия си оргазъм изпитах чак 1-2 години, след като правих секс за пръв път. И то, защото се отсрамих да си помагам самичка.
Тъй чеее, ако си мислиш, че на 4-5 път вече ще си разтърсвана от 5-6 оргазма, казвам ти отсега, че няма как да стане.
Трябва ти опит и трябва да познаваш тялото си.

И нито отпускане ще ти помогне, нито друг партньор.
Ае, успех

+1 :wink:
научи се да познаваш тялото си :!: ;-)
УСПЕХ :!: :wink: \:D/