View Full Version : Възможно ??????????
!?!?!?!??
11-04-2007, 06:52
при търкане на половите органи на момчето и момичето,възможно ли е да е станал гаф,при положение,че момичето е девствено и по-голямата част от спермата е излязла навън,но има ли шанс все шак нещо да е останало в нея и да е станал гаф?
-и ако да-трябва ли веднага да се пие ескапел?
колкото и тъпо да ви звучи,все пак моля да напишете свойте мнение...
Ами използвай кондом и си купи тест за бременност!
!?!?!?!??
11-04-2007, 06:59
Ами използвай кондом и си купи тест за бременност!
ескапел трябва ли да се пие ?
Ако теста е Положителен да... :booooomb:
No_Limit
11-04-2007, 07:01
Ами ако си свършил върху п**** и има шанс , ескапеле се пие до 72 часа при рисков полов акт , струва от 25-40 лева ,
Ами ако си свършил върху п**** и има шанс , ескапеле се пие до 72 часа при рисков полов акт , струва от 25-40 лева ,
21-33 лв ! Ако го земеш с родител и си непълнолетна ! :)
!?!?!?!??
11-04-2007, 07:04
Ако теста е Положителен да... :booooomb:
знам за тия тестове,че се правят 14 дни след акта,а то са минали само 14 часа,затова питам за ескапел...
Еми генеколок и кръвни проби! :shock:
!?!?!?!??
11-04-2007, 07:28
понеже трябва да ми дойде след 2-3 дни,да изчакам ли или да пия ескапел ???? моля ,кажет :-#
hotChocolate
11-04-2007, 07:41
чувала съм ,че е възможно и е имало такива случаи ,но те са рядкост :? :?
Взени някакви мерки ,за да не стане късно и друг път не си правете такива експерименти :-k
az s1m tv1rdo protiv eskapel i razni takiva. na kolko si? moje da ne ti povliqe nikak dobre na organizma i posle mn 6te sajalqva6. razbiram pritesneniqta ti, vseki e minal po toq p1t. nai-dobre iz4akai malko da ti doide, no moje i da ti zakasnee ot pritesnenieto. nz ima li smisal ot hap4e pri polojenie 4e e svar6il izvan teb,no izbora si e tvoi. az ako bqh nqma6e da piq.
!?!?!?!??
11-04-2007, 08:28
az s1m tv1rdo protiv eskapel i razni takiva. na kolko si? moje da ne ti povliqe nikak dobre na organizma i posle mn 6te sajalqva6. razbiram pritesneniqta ti, vseki e minal po toq p1t. nai-dobre iz4akai malko da ti doide, no moje i da ti zakasnee ot pritesnenieto. nz ima li smisal ot hap4e pri polojenie 4e e svar6il izvan teb,no izbora si e tvoi. az ako bqh nqma6e da piq.
ами девствена съм и съм на 19 г, и нз въобще дали да пия или си внушавам....ако пия сега,цикъла ми може да се обърка ,а по календар,както казах трябва да ми дойде след 2-3 дни...а ако не пия и е станало нещо... нз...:-#
prava si da si pritesnena. na men vednaj mi se slu4i taka gaf. toi ne be6e siguren dali go e izvadil navreme. ama nz, ne si v ovulaciq i ne e svar6il v tebe. 6tom si na 19 ne si tolkova malka za hap4e, ako iska6 pii go. a zanapred pomisli dobre kak da se pazi6. otidi na ginekolog i pogovorete za tova. az naprimer piq protivoza4ata4ni i nqmam takiva problemi, ne mislq vaob6te za nejelana bremennost. a na teb predpolagam skoro ti predstoi p1rviq p1t :) dano da e hubavo i ti jelaq uspeh.
!?!?!?!??
11-04-2007, 09:05
prava si da si pritesnena. na men vednaj mi se slu4i taka gaf. toi ne be6e siguren dali go e izvadil navreme. ama nz, ne si v ovulaciq i ne e svar6il v tebe. 6tom si na 19 ne si tolkova malka za hap4e, ako iska6 pii go. a zanapred pomisli dobre kak da se pazi6. otidi na ginekolog i pogovorete za tova. az naprimer piq protivoza4ata4ni i nqmam takiva problemi, ne mislq vaob6te za nejelana bremennost. a na teb predpolagam skoro ti predstoi p1rviq p1t :) dano da e hubavo i ti jelaq uspeh.
мерси за пожеланията,а ти пила ли си ескапел в твоя случай ? :cry:
ne. togava prosto 4akah da vidq kakvo 6te stane. i posle mi doide, no sas zakasnenie poneje bqh super pritenena.a hap4eta ot roda na eskapel nikoga ne sam pila i se nadqvam da ne piq.
naliz nai6 , 4e "vuzmojno" e mn rateglivo ponqtie i zavisi ot negovite pluvci , ot tvoite hormoni i vinagi im vyzmojnost ... moje da e ni6tojna , no q ima , dano si4ki ti e vred i pove4e ne eksperimentirai , za da ne se pritesnqva6 naprazno
alkobalko
11-04-2007, 09:57
Възможността да си забременяла е нищожна. Ако не друго, то ти не си била в овулация, щом ще ти идва след 2-3 дни. Говоря, ако цикълът ти е редовен разбира се. Не мога да ти кажа дали да пиеш хапчето, или не, решението е само твое. Ако бях на твое място не бих го пила.
swords1010
11-04-2007, 10:46
Възможността момичето да забременее наистина е нищожна. :wink:
Приятеляти ще става тати :grin: такаче му кажи събира пари за аборт :D
В кръга на шегата според мен не може забременее
;)
gavro64eto
11-04-2007, 11:39
riska e malak,no vse pak go ima.Kupete test i ako e polojitelen da pie eskapel.drugiq pat izpozlvaite kondom.
Schneeflocke
11-04-2007, 11:52
Еми генеколок и кръвни проби! :shock:
"Генеколок"-ът и кръвните проби отчитат бременност на десетия ден от зачеването. Не е лесно да си тъп, а да ти се иска да си компетентен....
понеже трябва да ми дойде след 2-3 дни,да изчакам ли или да пия ескапел ???? моля ,кажет :-#
Не мисля, че ти трябва Ескапеле....
Първо, не всеки е минал по тоя път - някои имаме акъл и не правим глупости. Второ, права си, бебето е по-полезно от Ескапеле...
ПП: Казва се Ескапеле, по ангелите! Като толкова го пиете, не можахте ли да му научите поне името???
vinagi ima risk kolkoto i maluk da e toi a dali da pie6 eskapelle ili ne nikoi tyk nemoje da ti kaje.....
другия път му кажи да ти го тръка у муцуната
koi e kazal 4e s1m pila tva hap4e?? a za drugoto 4e sam bila maloumna i 4e ne se pazq ne e taka. a ako o6te ne si minala po toq p1t, ne se pritesnqvai i tova 6te stane nqkoga. nikoga ne moje6 da garantira6 4e nqma da ti se skasa prezervativa ili p1k ne6to takova. sry ako na nqkoi ne mu haresva kakvo pi6a, ama tova si e moe mnenie ne moje6 da go promeni6!!!! qd li te e?
тест за бременност -> една седмица минимум след половия контакт, а тогава вече е късно за Ескапеле...
иначе... това, че момичето е девствено няма НИКАКВО значение... И ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ! :shock:
при търкане на половите органи на момчето и момичето,
възможно ли е да е станал гаф,при положение,че момичето е девствено и по-голямата част от спермата е излязла навън,но има ли шанс все шак нещо да е останало в нея и да е станал гаф?
-и ако да-трябва ли веднага да се пие ескапел?
колкото и тъпо да ви звучи,все пак моля да напишете свойте мнение...
Какво е това "търкане на половите органи" външно или вътрешно?
"по-голямата част от спермата е излязла навън" - това значи ли ,че е останала вътре по-малката част? Пък от къде е излязла на вън не е уточнено. /от кой орган мъжки или женски/
От последното ми се струва, че е станал гаф!
баси тъпанарите са 99% от потребителите на тоя форум - кво забременяване кви пет лева къв ескапел бе, трябва ти донор на мозък да ти присадят малко сиво вещество...
боже такива малоумници не съм виждал от години и тва е всяка втора тема :shock:
мерси за пожеланията,а ти пила ли си ескапел в твоя случай ? :cry:
Ami az sym pila,predi okolo 2 god(togava nqmashe Eskapel,beshe Postinor Duo),tochno zaradi edna glupost i cikyla mi super kofti se obyrka...Predi okolo 2 mes chak mi se normalizira i beshe dosta kofti,zashtoto toi si idva,kogato poiska,a az nai-malkoto praveh seks i dori da znaesh,che vsichko e bilo nared,kato ti zakysnee 2 sed i zapochvash da se pritesnqvash.
Spored men nqma nujda ot hapche,opitai da se uspokoish i izchakai da ti doide.Uspeh!