Влез

View Full Version : Приказка

All i need
11-04-2007, 10:46
Здравейте.Не знаех към кой мога да се обърна и затова реших ,че вие сте правилното решение.
Имам си приятел от 3 години и половина.минали сме през много.Миналата година му изневерих понеже се карахме ужасно мното и той нон стоп говореше за раздяла.Не съжалявам понеже имах чувствам към онова момче,но това е минало. Няма да се учуда ако и приятелят ми е сторил същото.Той не знае..и аз явно.Караме се често.Но това не ни пречи през останалото време да се смеем и да ни е кеф заедно.Обичаме се и имаме планове за бъдещето.на една възраст сме.Само че той е ..егоист леко.Винаги говори за чувствата си и това което той прави за мен.
Скоро се запознах с едно момче -по-голямо от мен.Той е ..мен!Просто..е моето 2ро аз.От 1вият миг в който го видях и..изпаднах в транс.Оказва се че той ме е виждал и преди/познава майка ми/ и е искал да се запознаем ,а по думите му : " искам да ме запознаеш с тая яка мацка".
От както се запознахме /5 дена/ често ходя до работата му/магазина на наще е точно до неговата работа/,говорим си..аз го мислх за по-голям-така изглежда!Просто..моето момче е моята противоположност,а той..мен!Чувствам се като курва.Не целя да нараня никой.може би и за това не скъсах с моя-понеже знам колко ще го нараня.А от скандали ми писва,особенно в които все аз съм виновна.
Другото момче не ме е питало дали си имам приятел.Вчера ме покани на купон ,но отказах...Погледа му,начина по който ме гледа е..уникален.Питах един приятел и той казва :Ясно е че има силна химия м/у вас. Целуни го бе!." Аз седя като гръмната и викам " Луд ли си?!и като го нарпавя какво да кажа - а м/удругото си имам приятел от 3 години и нещо,почти 4,но се караме и не знам докога ще сме заедно"...
Какво да правя.С това другото мочме,нямаме възможност мн да се виждаме сякаш..само вечер.Но той..е .. :cry:
моля ви,споделете мнението си

All i need
11-04-2007, 10:50
Всъщност ми е ясно че ще кажете - избери единият..Но се надявам да има човек тук,който да е изпадал в подобна ситуация..нямам с кой да споделя,да ми даде съвет,да ме насочи. :cry:

salamka
11-04-2007, 10:55
tfoi problem :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: izberi edinq

thefreak
11-04-2007, 11:05
Всъщност ми е ясно че ще кажете - избери единият..Но се надявам да има човек тук,който да е изпадал в подобна ситуация..нямам с кой да споделя,да ми даде съвет,да ме насочи. :cry:
Ти какво искаш да ти кажем? Ходи с двамата?
Оправяй се...

Ice_Queen_
11-04-2007, 11:07
Абе мн сте зле и 2мата по-горе.За какво поствате мнение/особенно като не е по темата/? за да трупате актив ли какво?

ПО ТЕМАТА:
мила,ако със старото момче не ти харесва..просто го остави.помисли сериозно с кой ти е по-приятно

sexy_momi4e
11-04-2007, 11:20
явно чувствата към приятеля ти вече не са толкова силни щом си му изневерила...пък и сега очевидно харесваш другото момче...не мислиш ли,че си наранила приятеля си твърде много :?: По-добре му признай всичко и решете какво да правите...

stelka_kz
11-04-2007, 11:36
ohh ami nz kfo da ti kaja ... znachi imala sym ne sashtata no podbno situaciq ii v slu4aq ... bi trqbvalo da pogovrish s tfa mom4e s koeto ste ve4e po4ti 4 god do kolkoto razbrah ii da si izqsnite 4uvstvata shtoto qvny ... :? rabotata ne varvi pone ot tfa koeto vijdam napisano :( ... no ima edno NO ... rabotata e ti s koi se 4uvstvash po dobre :neutral: ... i kym koi 4uvstvata ti sa po silni ;) ... ili tam kakfoto izpitvash ... segaa po tfa koeto az vijdam napisano ne te poznavam nali .. no ot tfa koeto si napisala ... moeto mnenie e 4e ti se 4uvstvash po dobre s tfa dr mom4e,otkolkoto s tvoq fr ... nz nz prostooo tyka vs e vapros naa razgovori sednete i si pogovorete katoo golemi hora kakfito sig ste ;) =D>

IIii YSpeh ;) :-$ :!:

daRito0
11-04-2007, 11:37
emi tova 4e s priqtelq ti ste bili tolkova dylg0 vreme .. nz ne mislq 4e go orpavdaa smis 4e da ne skysa6 s neg0 ,za6toto 6te go boli . spored men ako tolkova mnogo se karate s neg0 trqbva da govori6 s neg0 ama mu kaji "vij sq pi4 mn te obi4am i tn ama ako ne si opraim otno6eniqta imam s koi da sym" ee .. ne tolkova brutalno :D ama govori s neg0 .. a ako ne stava da govorite prosto izberi drugiq .. uspeh ;]

FaHrEnHeit
11-04-2007, 11:38
Абе мн сте зле и 2мата по-горе.За какво поствате мнение/особенно като не е по темата/? за да трупате актив ли какво?

ПО ТЕМАТА:
мила,ако със старото момче не ти харесва..просто го остави.помисли сериозно с кой ти е по-приятно
Разбира се че са зле.Колкото до авторката на темата, млада госпожице живота е пред теб избери този който ще те накара да се чувстваш по-добре.Щом се карате с твоя раздели се с него и се хващай за другия :D

bqsna_teenagerka
11-04-2007, 11:40
ЛОл лол лол! спри се малко! Как може изобщо,още да си гадже с момчето на което си изневерила? не ти ли е гузно? не ти ли е някакси кофти че го мамиш?? и това е едно,ами на всичкото отгоре влюбваш се в друг и не му го казваш,не късаш с него,него оставяш да си живее живота>? докога ще чакаш? докато на теб ти скимне,когато моментът е най подходящ за теб>? събирате се с единия и другия майната му да се оправя? ами да права си курва си. и то голяма! престани да си играеш с момчето,кажи му че повече връзката ви няма шанс и смисъл и го остави. Щом харесваш този който е "ти" (леле мале ужасс) ако и той те харесва съберете се! въпреки че според мен и това ще бъде грешка!
](*,) Много е гадно и подло от твоя страна по този начин да мамиш приятеля си! Обичате се? :razz: 0о00о0 я моля ти се не се излагай!

FaHrEnHeit
11-04-2007, 11:51
ЛОл лол лол! спри се малко! Как може изобщо,още да си гадже с момчето на което си изневерила? не ти ли е гузно? не ти ли е някакси кофти че го мамиш?? и това е едно,ами на всичкото отгоре влюбваш се в друг и не му го казваш,не късаш с него,него оставяш да си живее живота>? докога ще чакаш? докато на теб ти скимне,когато моментът е най подходящ за теб>? събирате се с единия и другия майната му да се оправя? ами да права си к***а си. и то голяма! престани да си играеш с момчето,кажи му че повече връзката ви няма шанс и смисъл и го остави. Щом харесваш този който е "ти" (леле мале ужасс) ако и той те харесва съберете се! въпреки че според мен и това ще бъде грешка!
](*,) Много е гадно и подло от твоя страна по този начин да мамиш приятеля си! Обичате се? :razz: 0о00о0 я моля ти се не се излагай!
Ти каквото я осъди чак и к*рва и писа че е, не съди хората толкова бързо.. :shock: според мен трябва да направи най-егоистичната постъпка, за да се чувства после добре. :wink:

pampers
11-04-2007, 11:52
мисля че с втория ще ти е по-добре все пак ще те разбира ще те подкрепя всичко ще ви е ок.. а с другия щом и изневери и само караници.. :? но ти си прецени

bqsna_teenagerka
11-04-2007, 11:53
ЛОл лол лол! спри се малко! Как може изобщо,още да си гадже с момчето на което си изневерила? не ти ли е гузно? не ти ли е някакси кофти че го мамиш?? и това е едно,ами на всичкото отгоре влюбваш се в друг и не му го казваш,не късаш с него,него оставяш да си живее живота>? докога ще чакаш? докато на теб ти скимне,когато моментът е най подходящ за теб>? събирате се с единия и другия майната му да се оправя? ами да права си к***а си. и то голяма! престани да си играеш с момчето,кажи му че повече връзката ви няма шанс и смисъл и го остави. Щом харесваш този който е "ти" (леле мале ужасс) ако и той те харесва съберете се! въпреки че според мен и това ще бъде грешка!
Ти каквото я осъди чак и к*рва и писа че е.Не съди хората толкова бързо.. :shock: според мен трябва да направи най-егоистичната постъпка за да се чувства после добре. :wink: 0о0ох ама разбира се най важното е тя да се чувства добре,а другите да духат супата нали? #-o
абе да прави каквото иска,то си е за нейна сметка! но ми е жал з амомчето че така гадно го мами?
ама ти ти отворко ако ти беше това момче едва ли щеше да казваш "нека да направи най егоистичната постъпка та да се почувства по добре"

romantichna^
11-04-2007, 11:59
Щом се карате с твоя раздели се с него и се хващай за другия :D
това мисля че е най-добрият вариант...

FaHrEnHeit
11-04-2007, 12:07
Ти каквото я осъди чак и к*рва и писа че е.Не съди хората толкова бързо.. :shock: според мен трябва да направи най-егоистичната постъпка за да се чувства после добре. :wink: 0о0ох ама разбира се най важното е тя да се чувства добре,а другите да духат супата нали? #-o
абе да прави каквото иска,то си е за нейна сметка! но ми е жал з амомчето че така гадно го мами?
ама ти ти отворко ако ти беше това момче едва ли щеше да казваш "нека да направи най егоистичната постъпка та да се почувства по добре"
Аз няма как да съм на неговото място,защото не съм толкова заблуден да имам сериозна връзка на този етап.Пък и не ме познаваш,за да ме смяташ за отворко.Да не говорим че не знаеш дали и аз не съм минал през нещо подобно.Тъй че се успокой и не бъди толкова бясна bqsna_teenagerkЕ 8)
П.П. Ясно си личи, че поведението ти отговаря на годинките. :wink:

BWald0rf
11-04-2007, 12:17
Това,че си била с гаджето си толкова много време не означава че си длъжна да си с него цял живот.След като непрекъснато се карате и не изпитваш същите чувства явно е че трябва да се разделите.А и между вас с другото момче сигурно ще се получи нещо така че не си пропилявай шанса заради някакво чувство на вина или нещо такова.В крайна сметка живота си е твой и поне малко трябва да мислиш за себе си ;)

DisciplineAndOrder
11-04-2007, 12:24
Ако си спряла да го обичаш,зарежи го :)

All i need
11-04-2007, 15:26
Благодаря за отговорите.А на бясна тийн.-не я корете,тя просто изказва мнението си.Да чувствам се курва,но както споменах - не съм сигурна дали и той не е изнеревил.А коагто го питах - като съм ти толкова крива защо не скъсаш с мен ? чувам - ами АЗ те обичам! И питам : е добре,ами мойте чувства интересуват ли те? и той си замълчава.Не късам с него понеже държа на него,не искам да страда.Знам че не постъпвам правилно,но съм подложана на всекидневен терор :cry: буквално.Днес се скара с мен понеже не съм го послушала и съм си поръчала нещо др ,а не това което той каза...аз питам : ама..аз не искам. и той : да ти никога няма да ме послушаш за нищо! ЗА КАФЕ?!?
:cry: все си казвам че вс тва е заради вс тия караници.ако ги нямаше - нямаше и да погледна др отново :cry:

Lady_AMG
11-04-2007, 17:48
Taka...az mnogo vreme bqh v takava situaciq i smenih nqkolko liubovnika,kato i te ne znaeha 4e si imam priqtel i toi ne znae6e :wink: ...(dano biv6iq da ne 4ete tova)...oba4e da znae6 4e tova e mnogo trudno i az mnogo se izmy4ih s tova..Oba4e syvsem 4estno-ne go napravih za drugo,a za6toto ne iskah da naranq priqtelq si,pyk i ne bqh sigurna 4e nqmam nikakvi 4uvstva kym nego.
No v posledstvie osyznah 4e sym bila prosto privyrzana kym nego i izob6to ne moje6e da stava duma za nqkakvi 4uvstva kym nego...taka 4e ili gi vyrti i dvamata izvestno vreme,dokyto si izbere6 ili napravo kysai stariq i hva6tai noviq...Mislq 4e i v dvata slu4aq 6te byde6 s noviq,samo gledai da ne se okaje nqkakvo glupavo uvle4enie i posle da syjalqva6...

koalka
11-04-2007, 17:57
Виж...дори и нищо да не стане с това второто момче явно е, че с приятеля ти не ти харесва, т.е. карате се често, а на теб ти е писнало от скандали.Имаш тръпка към новия...разбирам.Ако характера на единия ти харесва повече, отколкото на другия-ясно е какво да направиш.Просто съпостави двете неща и ще видиш.Не се влияяй от това колко години си била с него, а сега какви чувства имаш, към другия също.Може да сте много години заедно, но нещата, ако не вървят, какво значение има?

katttia
11-04-2007, 20:35
Не забравяй, че всички връзки започват страстно и прекрасно... после нещата се променят. Не можеш да си сигурна, че с 'новото момче' няма да се получи същото, като със 'сегашния ти приятел' след 1-2 години (може и месеци).
Според мен няма нищо по-хубаво от сигурността.
Веднъж бях поставена пред същата дилема. Избрах да остана с гаджето си и НИКОГА не съм съжелявала. Сега го обичам повече от преди. Понякога връзките трябва да бъдат поставяни на изпитание, за да се поддържа любовта!
И все пак каквито и съвети да получаваш - послушай :smt007 си ;)

Josefinne
11-04-2007, 20:41
Моето мнение е, че с такъв уникален човек трябва да завържеш приятелство, а не връзка. Връзките се развалят и после хората не си говорят, а приятелите са вечни почти. Аз така бих направила.
Честно казано и аз съм срещала своето АЗ, само че това беше моята лоша половинка. Страшно много си допаднахме, особено като го опознах и видях колко много прилича на мен, направо не можех да повярвам, че има друг такъв човек. Но истината е, че в момента, в който се събрахме вместо да бъдем от едната страната на линията, минахме на противоположните и винаги влизахме в конфронтации, точно защото бяхме еднакви! Едва по-късно, когато вече не се понасяхме осъзнах, че е било грешка да тръгвам с него, приятелството ни щеше да е истинско съкровище, ходенето ни беше ураганно ;)

yuyuto
11-04-2007, 21:10
ПО ТЕМАТА:
Правилно... ;-)

sLaDkA_GrEsHkA
11-04-2007, 21:29

i az mislq taka ...