View Full Version : БеЗоТгОвОрНи Ли СмЕ?!
gothic_angel
11-04-2007, 12:28
Според вас кои сме по безотговорни момичетата или момчетата в отношение на секса чудно ми е като че ли в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс но и момчетата не остават по назад кажете какво мислите
Dr.Hause
11-04-2007, 12:30
Според вас кои сме по безотговорни момичетата или момчетата в отношение на секса чудно ми е като че ли в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс но и момчетата не остават по назад кажете какво мислите
ми май ние момчетата сме по безотговорни ох ангелче :-) =P~ :smt008
Котарана
11-04-2007, 12:34
Чакай, че закво трябва да сме безотговорни, щом ни се прави секс ?
в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс ...
Я па ти ! :wink:
Какво значи безотговорни в случея?
FaHrEnHeit
11-04-2007, 12:42
На мнение съм, че не е зададен правилно въпроса.
Мисля, че тия запетайки нищо не значат за теб :)
ako dogatkite , koito si prqva po obyrkaniq ti vypros , sa verni :
spored men i dvamata trqbva da sa vnimatelni za zdraveto i sys riska ot zabremenqvane
no sym na mnenie , 4e mn momi4eta go davat prez prostoto - i ne govorq naizust , a sydq po moi poznati i dori priqtelki.
na vsqka ot tqh sym kazala , moje gadjeto ti mn da te obi4a i da ste zaedno to 12587134985136 meseca , oba4e tozi , 4iito korem 6te e nadut s ti ... prosti4ko e spored men :)
Заглавието няма никаква връзка с темата,която си написала в поста си.Какво общо има това на кого му се прави повече секс,щом става дума за отговорност!?Ще ти отговоря и на двата въпроса:
:arrow: "като че ли в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс но и момчетата не остават по назад "-Зависи на каква възраст са,ако говорим за 15,16 години и на двата пола им се иска по равно,друг е въпроса,че на момичетата им се отваря повече парашута.И пак повтарям това важи за тази възраст.
:arrow: А колкото до това дали сме безотговорни,не зависи от пола,ами от възпитанието и възприятията ни,ценностната система,чувството за съхранение и т.н.Всеки решава сам за себе си кога,как,с кого и защо,друг е въпроса,че при някои "защо" и "как" не ги интересува.
spored men bezotgovornostta nezavisi ot pala ot 4ovek i sobstvenite my razbiraniq i tsennosti .... :smt006
na mnenie sam 4e si4ki sa bezotgovorni gokato sa mladi tai 4e i mom4eta i momi4eta ne mislqt za posledstviqta posle :razz:
gothic_angel
11-04-2007, 13:28
Всмисъл такъв че едва ли не ПОСЛЕ ДАЛИ СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА СТОРЕНОТО В СМИСЪЛ МН МОМИЧЕТА ЗАБРЕМЕННЯВАТ НА РАННА ВЪЗРАСТ
White^magic
11-04-2007, 13:34
Ами незнам честно казано...Точно в мойта връзка приятелят ми повече се притеснява да не стане някоя беля,докато аз съм сигурна в него и в себе си и не се шашкам.Не смятам,че сме безотговорни-това е прекалено силна дума и що се отнася до дете смятам,че малко хора биха си позволили да са безотговрни ;-)
Schnitzer
11-04-2007, 14:58
Конкретен отговор няма.Зависи от човека. ::: :D :smt002 :-({|=
абе да бе... има и безотговорни момичета, и безотговорни момчета... заебете тая работа... [-X
paradiso
11-04-2007, 17:28
Според вас кои сме по безотговорни момичетата или момчетата в отношение на секса чудно ми е като че ли в днешно време момичетата имат по-голямо желание за секс но и момчетата не остават по назад кажете какво мислите spored mene si zavisi ot 4oveka :wink:
Мхмм зависи от човека според мен :) колкото кой има по-голямо желание не се мешайте това сме ние :-P
naMy4Ho_KoTe
11-04-2007, 19:31
Като че ли момчетата са по-безотговорни. Главно относно забременяването. Все пак някои възприемат нещата в стил "жената забременява, тя износва бебето, значи тя носи отговорността". Ама както вече споменаха - зависи от човека.
swords1010
11-04-2007, 19:40
Не мисля, че си прав/а нито за едното нито за другото. Всичко опира до човека, до възпитание, до познания и до още куп фактори но не и до пола! :wink:
И двата пола сме безотговорни,поради простата причина,че голяма част от пуберите не се интересуват преди да практикуват.
Първо деистват(като си мислят,че тва е шега работа),а после питат...
По принцип ние момичетата сме мааалко по-предпазливи и по-страхливи поради възможноста от забременяване..все пак коя тинеиджърка си мечтае да стане мама на 16-17 години.. :-P
GregoryHouse
11-04-2007, 21:06
Т'ва нещо отговорността не ми е много познато...но в нашия случай е нещо смесено...бих казал отговорно безотговорни :D С няко йнеща се съобразяваме с други АБСОЛЮТНО НЕ :grin:
Ami dokolkoto razbiram temata e "Koi ot dvata pola sa po-otgovorni otnosno seksa i negovite nejelani posledici?".Taka pone q razbiram az i smqtam i na tova da otgovorq.
Na mnenie sym,che tova koi e po-otgovoren ot dvata pola e mn otnositelno,zashtoto i momicheta,i momcheta vsqkvi i ne moje vsichki momcheta ili vsichki momicheta da se slojat pod edin znamenatel i da se obobshtqt kato otgovorni i bezotgovorni!Prosto e glupavo da se davat takiva ocenki.
Nastrana ot tova,koeto napisah po-gore vse pak si mislq,che momichetata sme malko po-otgovorni,nai-malkoto ot straha,che mojem da naduem korema(nedai si Boje)!
Nassgerrack
11-05-2007, 16:22
Бойко Борисов е най-отговорен в това отношение. Той още 4 години ще се внимава и за двата пола в СОФИЯ.
GameMaster
11-06-2007, 08:41
Spored mene momchetata sa po bezodgovorni :P ;-)
Безотговорността не зависи от пола, а от човека.
gavro64eto
11-06-2007, 10:05
majete sda po-bezotgovorni vse pak vav pove4eto slu4ai se raz4ita na tqh da izpolzvt prezervativi i v pove4eto slu4ai zaradi tqh nqkoi momi4eta ne se predpazvat.
majete sda po-bezotgovorni vse pak vav pove4eto slu4ai se raz4ita na tqh da izpolzvt prezervativi i v pove4eto slu4ai zaradi tqh nqkoi momi4eta ne se predpazvat.
Kakvo bi trqbvalo da znachi v sluchaq "...zaradi tqh nqkoi momicheta ne se predpazvat."? :shock: Tova po nikakyv nachin ne trqbva da byde opravdanie na edno momiche,che tq ne e otgovorna kym zdraveto si,zashtoto i priqtelqt i ne e.Spored men dori naprotiv.Kato vijda,che priqtelq i rqdko bi se setil da kupi prezervativi naprimer,tq bi trqbvalo da kupuva dosta chesto.
Wrathchild
11-07-2007, 07:49
Всеки като го запраска хормона и отговорността му бяга по тъч линията...
И гаврошче, ти акъл имаш ли? Едно момиче ако иска да се предпазва никое момче не може да я убеди да не го направи.
Освен ако не става дума за някоя кифла де...