PDA

View Full Version : Пъклен план?

just_my_luck
11-04-2007, 13:29
zdr na vsi4ki :) ta eto za kakvo stava vapros :) super mn har edno mom4e ot mn vreme,no ve4e razbrah 4e s nego moga da sam samo za edna ve4er zshtoto toi ne si pada po vryzkite i vsi4ko e samo za momenta... prez septemvri bqhme se zasekli v edno zavedenie i tam bqhme cqla ve4er zaedno natiskahme se tancuvahme (bez sex) snoshti go zasekah v diskotekata s dr momiche ... pravih se 4e ne mi puka a i naistina ne mu go pokazah no naistina mi e mn gadno :( i mn me e qd 4e ne bqh az na neino mqsto zashtoto znam ,che samo ako poiskam moga da sam ...ta iskam da popitam momi4etata kakvo da napravq sledvashtiqt pyt kato se zase4em nqkyde? iskam da sam s nego i da me zapomni po nqkav nachin no nz kakyv a vie momcheta ot kakvo shte vi stane gadno i kakvo shte vi nakara da zapomnite edno momi4e?

P.S.Neka da ne pishat mnenie horata pod 15 god ,a tezi koito imat naistina opit s tova :) Blagodarq vi predvaritelno!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

lukrecia
11-04-2007, 13:32
Така първо искам аз да те попитам ти на колко си години за да ти кажа какво според мен е добре да направиш???А също така дали имаш накякъв опит в секса та дори и минимален.....тези две неща за от значение за съвета ми :) :) :)

JoeBanana
11-04-2007, 13:33
дано си добра в свирките и ебъна
това е точния отговорhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Котарана
11-04-2007, 13:39
дано си добра в свирките и ебъна
това е точния отговорhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Да подкрепям :D Другото е лесна работа.

just_my_luck
11-04-2007, 13:40
Така първо искам аз да те попитам ти на колко си години за да ти кажа какво според мен е добре да направиш???А също така дали имаш накякъв опит в секса та дори и минимален.....тези две неща за от значение за съвета ми :) :) :)

az sam na 17 a kolkoto do opita v seksa imam moje bi ne mn golqm ,no vse pak

thefreak
11-04-2007, 13:49
Нищо конкретно не е нужно момиче да направи за да я запомня. Аз ги помня всичките.

lukrecia
11-04-2007, 13:49

Ами интересуваше ме,защото ако нямаше опит и беше под 16 щях просто да ти кажа,че не бива да се хвърляш в тази авантюра най-малкото защото първия път не е желателно да е такъв неангажиращ. :) Ами трябва много добре да си помислиш....какво харесваш в това момче!!Май те привлича чисто физически...нали?Съзнаваш,ч след една нощ вероятността да ти се обади е 1% 8) Ако смяташ,че после няма да те боли и искаш да опиташ и нещо неангажиращо давай....Аз нямам против неангажиращи връзки...,но под тях разбирам ,излизания чат пат на диско и кафенца,секс от време на време,обаждания.Разбираш ме предполагам.Ако мислиш,че може така да стане....Ок...казвам тии давай.Но ако мислиш,че всичко ще мине и замине само с една вечер няма смисъл.Както се казва поне да имаш дълга полза като си се прежалила :-D Помисли много хубаво..ама много!!!!

sasha_90
11-04-2007, 14:04
За твое добро е да не му обръщаш внимание.Ако искаш толкова можеш да бъдеш с него за една нощ,но после ти ще си потърпевшата и ще страдаш още повече.Остави го този женчо.Един ден и той ще си намери майстора.

ZAROSLAVA_babYyYY
11-04-2007, 17:38
според мен очакванията ти за него са по големи от колкото трябва апак и сама казваш, че не си падал по сериозните връзки, а ти май искаш нещо такова :? ако бях на твое място нямаше да се занимавам с него 8)

HTS
11-04-2007, 17:43

ela da vidq kolko ti e i shte ti kaja kvo da pravish

yuyuto
11-04-2007, 17:50
Ами щом той не желае сериозна връзка чисто и просто абселютно нищо не можеш да направиш... Едва ли ще те запомни... Сори, истината боли... :-|

koalka
11-04-2007, 18:02
На повече от 15 съм, но нямам опит и все пак ще си кажа мнението...
Значи...той е такъв, едва ли скоро ще се промени, а на теб вече ти става гадно, което означава, че не го правиш само за кефа, а, защото изпитваш нещо към него, не ти е за единия секс.Ако е така - по-добре се откажи и нищо не прави, по - зле ще ти стане, бъди сигурна. :wink:

katttia
11-04-2007, 20:28
Единствения начин, за който се сещам ... едновременно да те запомни и ти да не страдаш е : накарай го да те иска и го отрежи... Няма да го имаш, но поне малко ще погъделичкаш самочуствието му.
А ти си потърси някой по-сериозен, който наистина да те заслужава
:wink:

GregoryHouse
11-04-2007, 20:32
Един шут в мъжката гордост трудно се забравя :-D Иначе няма кфо друго да му направиш освен да направиш все едно ще се ебете и като свали гащите да му речеш "оф боли ме главата аз ще си одя...пък и нищо не пропускам"

Josefinne
11-04-2007, 20:34
Ами, ако искаш да те запомни, последното нещо, което трябва да направиш е да спиш с него. ще си поредната, една от многото ;)

MoHuTo
11-04-2007, 21:26
За твое добро е да не му обръщаш внимание.Ако искаш толкова можеш да бъдеш с него за една нощ,но после ти ще си потърпевшата и ще страдаш още повече.Остави го този женчо.Един ден и той ще си намери майстора.

Iv4eTy
11-04-2007, 21:37

EritYy
11-05-2007, 08:13
Ако си мислиш 4е ще те запомни като правиш секс с него-жестоко ама жестоко се лъжеш,най-малкото ще си една от поредните му бройки в леглото.Бас лова,4е на другия ден няма да си спомня за теб,пък камоли да те запомни.
Ако искаш да те запомни-бъди разли4на от другите,прави се на недостапна-когато стигнете до целувка(следващив път)или пък до секс-си отиди ,отрежи го.Така той ще те възприеме като по-разли4на от другите и сам ще запо4не да те търси,защото ще му се сториш интересна, а и няма да пренебрегне факта,4е ти ще си (може би) първото моми4е,което е отхвърлило ласките му :wink: Бъди недостапна-прави се 4е той не те интересува,играй си ти с него-не той с тебе...Успех4е!!!

BaD_GiRl_mL2
11-05-2007, 08:32
при положение че си е женкар ще те запомни-само че като поредната броика..и се замисли малко-искала си да си на неино място..а ако се е влюбила в него и тои я е зарязал...още ли искаш да си на неино място?няма смисал да се занимаваш ваобще..и друг път не му обръщаи внимание, така само му вдигаш самочувствието..това ли искаш? :?

bqsna_teenagerka
11-05-2007, 08:39
аз съм на 14,но все пак ще изразя мнението си. ти какво си мислиш че всички над 15 вече са с големия опит? не е нужно да си правил секс или да си попадал в същата ситуация за да дадеш съвет!
1. ти каза че той е момче което е за една вечер? и в същото време искаш да те запомни? Е да ама ако правиш секс с него,при положение че знаеш характера му,не може да очакваш нещо подобно.
Ако и ти си готова да поемеш риска да правите един два три пъти секс,но само това и нищо повече ако го искаш направи го. Но ако след това ще ти е гадно и ще искаш нещо повече от секс,по добре не искай и секс! просто ще ти е по леко! \:D/
Ако наистина много го харесваш просто се опитай да се опознаете по добре и да видиш дали пък не може ти да си нещо повече от просто момиче за него? :neutral: :mrgreen:
ако не стане,има и други момчета в крайна сметка! [-(