View Full Version : Боли ли?
Iskam da vi popitam skoro mi be6e parviq pat i mn me bolq.Sledva6tite pati pak li tolko 6te me boli.Sajelqvam ako poftarqm nqkakva tema.Blagodarq predvaritelno za mneniqta vi
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
GossipGirl89
11-04-2007, 13:50
Ми при всеки е различно,но при повечето случаи и следващите 2-3 пъти пак боли...
И даа има такИва темИ :)
mi probvai i 6te razbere6! az moga li da znam dali specialno tebe 6ta boli??? bahti idiot6tinata. ti za teq raboti ako ne znae6, kakvo ostava za predpazvane ot bolesti i bremennost??? slu6ai kaka i bqgai da si igrae6 s barbitata!
mi probvai i 6te razbere6! az moga li da znam dali specialno tebe 6ta boli??? bahti idiot6tinata. ti za teq raboti ako ne znae6, kakvo ostava za predpazvane ot bolesti i bremennost??? slu6ai kaka i bqgai da si igrae6 s barbitata!
sajelqvam kako no otdavna sam sprqla da si igraq s Barbyta.
xa zarqza barbi i trugna da ebe ken :D i da normalno i sleva6tite nqkolko puti da te boli no ne 4ak tolkova ..... nqkoi gi boli dr ne individyalno e...
ам, различно е. мен ВЪОБЩЕ не ме боля... но има момичета, които ужасно ги боли само първия път, има и такива, които много ги боли доста пъти след първия път... \:D/
Iskam da vi popitam skoro mi be6e parviq pat i mn me bolq.Sledva6tite pati pak li tolko 6te me boli.Sajelqvam ako poftarqm nqkakva tema.Blagodarq predvaritelno za mneniqta vi
Не съм чувал досега момиче да го боли от свирки :twisted:
Аби би трябвало по-малко да те боли ... зависи от човека някой вообще не ги боли... :)
abe nedei sa ebi i nqq te boli
do kolkoto si spomnqm sledva6tite nqkolko pyti otna4aloto pak izpitvah leka bolka , koqto oba4e sega - napr pri pyrvoto pronikvane , kogato zapo4vame - e preminala v edno takova leko bolezneno , no izkliu4itelno razyrsva6to use6tane - moq mu vika "sladka bolka" i mi nosi ogormno udovoslvie . predpolagam , 4e i pri teb taka 6te se promeni , sled nqkolko polovi kontakta .moje da si po-tesni4ka , kato men :)
sentient_
11-04-2007, 18:03
Първия път боли.. втория път сърби... третия... хубу ти става така че споко брой до 3 :grin:
1во че повтаряш темата и 2ро едва ли си на повече от 14г...Когато човек започва сексуален живот,няма да е зле малко да се образова на тема "секс".... Ти изобщо запозната ли си с рисковете при сексуалния живот?! :shock:
Като цяло болка има поради това, че си по-тясна отдолу. Тази болка ще спре, когато се поразшириш. Но наистина е много индивидуално това. Може да т еболи следващите 2-3 пъти, както и да има лека кървене, може да не те боли въобще вече, а може и още дълго време да има болка. Въпрос на структура на тялото и нагласа. Но всичко минава- отпусни се и се наслаждавай :)
Като цяло болка има поради това, че си по-тясна отдолу. Тази болка ще спре, когато се поразшириш. Но наистина е много индивидуално това. Може да т еболи следващите 2-3 пъти, както и да има лека кървене, може да не те боли въобще вече, а може и още дълго време да има болка. Въпрос на структура на тялото и нагласа. Но всичко минава- отпусни се и се наслаждавай :)
1во че повтаряш темата и 2ро едва ли си на повече от 14г...Когато човек започва сексуален живот,няма да е зле малко да се образова на тема "секс".... Ти изобщо запозната ли си с рисковете при сексуалния живот?! :shock:
Ami men pyrviq pyt mnogo me bolq,vtoriq syshto...taka che...Plius tova pri vseki e razlichno i nikoi ot nas ne moje da ti kaje dali i vtoriq pyt shte te boli,no se predpolaga :)
Offf ama ti biva li da si tolkova ogranichena ... tova e strogo individualno edni gi boli do petiq pyt drugi pyk nikoga ne gi e bolqlo ... !!!!!!
Offf ama ti biva li da si tolkova ogranichena ... tova e strogo individualno edni gi boli do petiq pyt drugi pyk nikoga ne gi e bolqlo ... !!!!!!
i az se opitah da kaja sa6toto, oba4e avtorkata mi se obidi i zaqvi 4e ve4e ne igraela s barbita!!! :-D ama az pak 6te i go povtorq:" vari da si igrae6 s kukliteeeeeeeee!!!!!!"
macka123
11-05-2007, 12:08
След няколко пъти ще почне да те боли все по - малко.Аз бях по същия начин!!!
GaNGsTa`Gi®l
11-05-2007, 13:49
Мен втория път ме боля само докато го вкара... :-D После беше 6+ :Р
Zna4i pri vseki e razli4no. No znai 4e po4ti nqma da use6ta6 bolka, za6toto izpitva6 i udovolstvie :smt001
i az se opitah da kaja sa6toto, oba4e avtorkata mi se obidi i zaqvi 4e ve4e ne igraela s barbita!!! :-D ama az pak 6te i go povtorq:" vari da si igrae6 s kukliteeeeeeeee!!!!!!"
Wie puk stra6nite kaki...aide..
mnogo znaete vse edno
a na teb 6te ti mine ;)
palomaaa
11-06-2007, 15:49
men me bolq parvite 5-6 pati,ama pri vsi4ki e razli4no
Batko_gesh
11-08-2007, 14:15
Нали мен неме ебат бе аз ебем и неме боли :-o
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 14:41
е, мен щок само от прашки ме боли... по-добре да не пробвам :?
РоЗуФ БиБеРоНеЦ
11-08-2007, 14:43
зависи кво ти бутнат
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
11-08-2007, 14:44
зависи кво ти бутнат
да, некоя кренвиршка, ако ми наврат може и да боли...
DevilWish
11-08-2007, 16:57
Eми и мен много ме боля първия път ,следващия просто не беше особено приятно ,а от там нататък перфектно... но при теб никой не може да каже как ще е ;)
GaNGsTa`Gi®l
11-09-2007, 11:40
е, мен щок само от прашки ме боли... по-добре да не пробвам :?
Е ти теа прашки да не си ги завираш в пу*ака? :-o амг...
DreamDiddy
11-09-2007, 11:48
xaxaxa ti pak kfo sa prai6 na mnoo oborotna a ? pff pita momi4eto ... tfaa nezna4i 4e predi tfa ne e 4ela za bolesti , predpazvaneto ot tqh , predpazvane ot bremennost ii taka natataka .... pf kfo se durvi6 ne moa razbera ako ima6 ne6to da i pomogne6 pi6i ako ne nqaa kfo da zei6 mnoo i da sa prai6 na golqmata razbira4ka ... pf ai dromo
A kolkoto do temata ... mii na4i sledva6tite 1-2 pyti v na4aloto kato ti go vkara ourviq vtoria put moji da te boli posle ne ... ama i zavisi kolko sled purviq put pak 6a go prai6 de ... kolkoto po skoro tolkoa po dobre ... 6tot ina4e ako e sled poi4e vreme moje pak da te boli poi4ky .. ama nz de e tfa e ot meni uspeh4eta :-) :)
DreamDiddy
11-09-2007, 11:52
Ti moi si se opitala da go kaje6 ama ne go kaza mi ze da se prai6 ... :D Pone Pliushi si go e kazala po normalniq na4in i e izrazila mnenie a ti "hodi da si igrae6 s barbitata" :lol: mi kat ti e tolkoa merak hoi ti da si igrae6 s tqh ... :lol: :lol:
marakuq_baby
11-09-2007, 12:13
ми мен си ме боли при проникване и сега въпреки,че съм правила секс 10000 пъти.Трябва да си добре овлажнена и той да бъде внимателен.Ако си тясна обаче винаги ще има малко болка.С времето обаче става някакси дори възбуждаща :D
Дали не съм мазохистка.... :-| :smt031 :smt017 :smt036 :D
Ми при всеки е различно,но при повечето случаи и следващите 2-3 пъти пак боли...
И даа има такИва темИ :)
+1