View Full Version : Отношението намаика ми към мен
В тази тема не искам толкова съвети защото незнам дали ще можете да ми помогнете а по скоро искам да споделя какво ми се случи днес .. По принцип маика ми е доста нервна жена винаги вика за щяло и нещяло ... Много пъти ми е викала и е посягала да ме удря дори ме е удряла 1-2 пъти .. понякога съм виновна не отрича но понякога за нещо малко за което просто може да направи забележка ... И така днеска се прибирам от село и те с бащами отиват да гласуват само си казахме 2-3 думи и толкова ама тя беше някфа весела ... после се прибира сама и точва да крещи (винаги когато татко го няма се случват тез неща ) и аз се стреснах викам какво стана и тя каот зе да ем нарежда мърла съм била крещи ми че стаята ми съм я числила от 6 дена .. а тя нзае че винаги когаот имам време я чистя ... и после ме кара да чистя едни гадости .. А след това ми бъркала в шкафчетата и намерила 15 бележкки от личен лекар като се побърка таз жена .. като вика звъня на класната ти личния лекар на всички и аз и викам успокоисе не са мои .. а те наистина не са мои само 2 са мои другите са на едни мои приятелки и тя нее и звъни да каже на класната и аз и викам Ако искаш повече да не стъпна в даскалото звъни .. цяло ни училище е пълно с тез бележки и ако някои разбере ще стане много лошо а после като се разбере че от мен е тръгнало всичко в училище няма да мога да стъпна и аз я моля .. ако иска да ги изгори всичко друго но не и да ходи с тях при директорката а тя не и не.. Нензма какво да правя казах и че ще избягам от нас ако направи някоя глупост и в училище няма да ступна .. А тя не ме интересува прави какво си искаш .. Имам чувството че тя не ме обича така както една маика обича своето дете .. Това за мен не е живот винаги аз сам виновна за всичко дори и приятели нямам вече и все заради нея .. Просто незнам какво да правя ..
Благодаря на всички които прочетоха темата знам че е дълга и се извинявам за това :cry:
Maika ti ne e ne6to dobre #-o Kak moje da se otnasq taka s teb ti da ne si nekoe jivotno...Mi mili4ka nz kakvo da te posavetvam ne sam izpadala v takava situaciq tova koeto moga da ti kaja e da govori6 s ba6ta ti za tova...Uspeh :)
Maika ti ne e ne6to dobre #-o Kak moje da se otnasq taka s teb ti da ne si nekoe jivotno...Mi mili4ka nz kakvo da te posavetvam ne sam izpadala v takava situaciq tova koeto moga da ti kaja e da govori6 s ba6ta ti za tova...Uspeh :)
Опитвала съм няколко пъти да говоря с него но тои просто винаги я защитава тя не била добре с нервите аз съм я ядосвала .. :cry:
Еми очевидно с твои заплахи не става :)
Затова по-добре направо да й се извиниш, да изчистиш примерно, за да остане майка ти доволна от теб и дано да не звъни ;)
Обещай й повече да не взимаш бележки ( а ако взимаш крий ги добре бе :) ) .
Успех :)
а на колко години си?
На 17 години съм :-o
?love_haTe!
11-04-2007, 16:06
Майка ти има нужда от лекар-не го казвам за спорта..така е..
баси как може да се отнася по този начин с теб-дете
си и мамка му,не може така :(
При друго положение щях да ти кажа да поговориш с
нея,но няма да стане с разговор...
И при тва си вече на 17 и тя постъпва така.
Ами говори с баща ти,нека той да вземе някви мерки.
Бележките намери начин да ги разкараш,за
да си нямаш проблеми.
Ако майка ти не се промени и продължава да е такава
си поеми нещата в твои ръце,знаеш поне,че си опитала
и не е в тебе проблема :wink:
Успех! :)
chocoleptic
11-04-2007, 18:38
Жената има нужда от психиатър.
die_die_my_darling_
11-04-2007, 19:02
Сега ще ти кажа аз как се държа в такива положения.
Почвам да си мисля,че винаги може да е по зле.Съсреточавам се и започвам да говоря с равен тон.Така няма как да се заяде,че съм й говорила зле.Не я гледай в очите...ама пак в лицето...я нос,я устни...
И най-важното:0 внимание и килограм презрение
Дано ти помогне.Аз така се оправям с моя звер :D
А пък ако и тва не стане си фащам чантичката и дим да ме няма от вкъщи поне за 2 дена. :neutral:
скъпа майка ти не е добре...как може да се държи така с теб и с кво право ти рови из нещата #-o мойта майка влиза в стаята ми само за да я изчисти никога нищо не е пипала...най-добре говори с баща ти и му обясни всичките тея неща надявам се поне той да успее да оправи нещата с майка ти...успех
An4eSsS__
11-04-2007, 21:50
преди и на мене ми се случваха такива неща.Ядосал я някои в работата и ако не съм изчистила и почва да си го изкарва на мене. :-x
сега вече не е така нз как се оправиха нещата.Изчакай малко може да е някакъв такъв момент.ИИии гледаи когато имаш свободно време да поизчистиш малко или нещо такова и така няма да има за какво да се хване и да ти вика
айде bye и успех :P
i'm so excited!
11-05-2007, 07:03
хъм, кажи й 'прави квото искаш, не ме интересува' най-спокойно и чакай.
абе не се впрягай толкова просто.
Жената има нужда от психиатър.
HePeAJIeH
11-06-2007, 16:00
Наистина трябва да отиде на психиатър! Ако тогава не стане в лудницата и тва е 8-)
Имала нужда от психиатър..как го решихте ?От това,което авторката е написала,не мисля,че вайка и има нужда от психиатър.Просто е нервна.А и недей да твърдиш ,че не те обича.Фактът,че е эагрижена эа теб,прави ти эабележки,кара ти се и т.н,покаэва че те обича.Просто хората са раэлични-има по-строги и по `добри` родители.Ако иэобщо мога да ги нарека добри.Може би просто трябва малко да смекчи тона.Эащо вместо постоянно да я эаплашваш с такива глупости,не поговориш с нея?Дете си и ,сигурно ще те иэслуша.Но не подхождай със эаплахи и викове и ти.Просто и кажи (например ,когато е по-спокойна),че искаш да поговорите-Седнете и говорете както се каэва `като бели хора` :D .Кажи и това,което те тормоэи.Кажи и ,че би искала да не е толкова ряэка и иэнервена постоянно.Абе энаеш какво да и кажеш....
chipi_kaoo
11-06-2007, 16:50
Кво да ти кажа, изнеси се от вас. и да си лекува нервите, тва не става от днес за утре, а година две. Ти за тва време ше си пълнолетна. Пък и като най-,алка. винаги ти ще си виновна. Омъжи се.... или си фащай чукалата, и при френдка за 2-3 дни, докъто на те потърсят :| :| :|
SuMmEr_KiSS
11-08-2007, 15:39
xhai i moita e podobna..pred bashta mi e mn vesela shtastliva oba4e kat ostnem sami po4fa da mi krashti s vsi4ka sila dori i nishty da ne sym napravila..barem bashta mi da 4ue i da po4ne i toi da mi sa kara..kat sme dvete postoqnno narejda bashta mi pyk kat sme trimataa kaa na bashtai nqkfi rauti det ne sym gi pravila kaa mu 4e sym go narejdala az a ne tq..a az vinagi se straq da q okriq ako e napr nqkfa prosotiq pred tatko..no tq nikoga ne me ukriva..a naprotiv i posle balamosva bashta mi 4e me kriela postoqnno i toi vse mi go natqkva 4e tq uj me kriela a pyk e to4no obratnoto kat po4ne tatko da mi se kara za neshty tq kat si otvori ustata i po4fa da razpraq nqkfi neshta det..sa pylni izmishliotini ili pyk sa super preuveli4eni..ili sa ot predi 100 godini nz i az kak da se opravq s nashte..ediniqt me obvinqva za neshta det ne sym gi praila dr i vqrva i q zashtitava...imam 4ufstvoto 4e sa kombina protiv men :( :-# :cry: :cry: :cry:
Таз вълна отмина поне за сега .. тя каза на баща ми за бележките маа аз му обясних нормално и тои ме разбра за момента сме в горе-долу добро отношения .. поне до следващото скарване което ще е много скоро .. Но добре че ви има вас от форума :-) ..
sexy&crazy
02-25-2008, 11:34
emi ti ne mojesh li da gi namerish teq belejki da gi izgorish ili nz i az i vse pak ti e maika sa kato parvata klukarka da hodi da kaje si4ko neshto mn ne moga da razbera :? :?
Боже...тази жена пие ли си редовно хапчетата ...? :-x Как може да се отнася така с теб..?Баща ти знае ли за тези и постапки или пред него се прави на света вода не напита..Ми не и обръщаи внимание и си крии нещата от нея..!!!
DevilWish
02-29-2008, 15:16
I az taka msilq ;) No toq pyt сериозни мерки трябва да приемете ;)