Влез

View Full Version : Търся работа

lud1990
11-04-2007, 15:01
Здравейте момче съм на 17 и си търся работа,ако някой има предложения да пише.Благодаря Ви предварително.

chipi_kaoo
11-04-2007, 16:05
Бих те посъветвл да отидеш в Мак доналдс срещу цум. Там имат нужда от персонал. Те ще ти дадат молба която ще попълниш, и ще ти званнат да отидеш на интервю. Интервюто е супер интересно, лично аз когато ходих ме избраха за второ, но искаха документи които се вадят за седмица, и не са проблем за никои, на аз се преместих в друг град, и не почнах. Там работиш почасово и ти плащат 2 кинта на час, като всеки месец се увеличава с 10 стинка (е до определено време). Желая ти успех. Пиши ако ходиш, и пиши кво е станало.

sexa_na_kompleksa
11-04-2007, 16:19
Поне да беше казал от къде си.Можеш да се поразходиш из заведенията и да видиш къде се търси персонал или пък в някой магазин.Лятото пък можеш да продаваш следолед.

lud1990
11-04-2007, 16:29
От София съм :wink: Мак доналдс каква е работата и по колко часа се работи защото аз до 14:00 съм на училище и чак след това мога.

chipi_kaoo
11-04-2007, 17:02
От София съм :wink: Мак доналдс каква е работата и по колко часа се работи защото аз до 14:00 съм на училище и чак след това мога.Там е почасово, и ти определят графика, според свободното ти време. Да знаеш. че там всичко е редовно, и трябва после да си вадиш свидетелство за съдимост, медицинско, здравна книжка от ХЕИ, дебитна карта (не помня на коя банка), и РАЗРЕШИТЕЛНО от инспекцията по труда (зима се с майка ти или татко ти). Е ти не дей от са да ги вадиш, те ше ти кажат на интервюто, пък може и да се го променили комплекта от документи:) Аре и да пишеш кво става:)

lud1990
11-04-2007, 17:10
От София съм :wink: Мак доналдс каква е работата и по колко часа се работи защото аз до 14:00 съм на училище и чак след това мога.Там е почасово, и ти определят графика, според свободното ти време. Да знаеш. че там всичко е редовно, и трябва после да си вадиш свидетелство за съдимост, медицинско, здравна книжка от ХЕИ, дебитна карта (не помня на коя банка), и РАЗРЕШИТЕЛНО от инспекцията по труда (зима се с майка ти или татко ти). Е ти не дей от са да ги вадиш, те ше ти кажат на интервюто, пък може и да се го променили комплекта от документи:) Аре и да пишеш кво става:)

Мерси ще вида и други предложения и ще реша :wink:

theEXPLOITED
11-05-2007, 07:29
ЗАРЕЖИ ТВА С МАКДОНАЛДС НЕ СИ СТРУВА,КЕНЕФИ 4ИСТЯТ ЛИ ТИ СЕ,БА4КА ЛИ ВИ СЕ КАТО ЛУДИ ЗА БЕЗ ПАРИ МНООО Е ЗЛЕ ТАМ...........

lud1990
11-05-2007, 08:53
ЗАРЕЖИ ТВА С МАКДОНАЛДС НЕ СИ СТРУВА,КЕНЕФИ 4ИСТЯТ ЛИ ТИ СЕ,БА4КА ЛИ ВИ СЕ КАТО ЛУДИ ЗА БЕЗ ПАРИ МНООО Е ЗЛЕ ТАМ...........

И аз така съм чувал,ако имате други предложения пишете.

white_chik
11-06-2007, 06:08
Ами тва с Макдоналдс не ти го препоръчвам.Парите са нищожни,а работата не е малко.Аз в момента правя промоции на скочета.Пращат ме в различни супермаркети в цяла София.Аз съм на 16,обаче вече не взимат непълнолетни.Но в други такива фирми,примерно КФМ мисля,че може и да се уредиш.Заплащането пак е мизерно - 10 лв за една промоция,която е 3 часа,но поне работата не е тежка,седиш и си говориш с хората и се опитваш да им пробуташ сокчета.