PDA

View Full Version : Чудя се.....

paradiso
11-04-2007, 16:27
abe hora probvali li ste Poppers i qko li e 6toto tuka sam se navila da probvam ama se pak da popitam 4uvala s1m 4e nqkoi dori polu4avali orgazam ot nego :) 8) pls kajete mnenie

mokka
11-04-2007, 16:30
q kaji kvo e poppers

kat4enceto
11-04-2007, 16:32
ami poppersa go rpodavat v sexshopovete i e na bilkova osnova.Poprincip e napraveno da zadurja po-dulgo erekciqta
ЦЕНЗУРА!
Модерирано от swords1010
Т.12 от правилника!

paradiso
11-04-2007, 16:34
q kaji kvo e poppers mi afrodiziak i se 6marka :)

Flooder
11-04-2007, 16:39
Едно шишенце е достатъчно за да напълниш устите на поне 4-5 мадами една след друга... :twisted:

my_sexy_lover
11-04-2007, 16:41
Не :? и немисля да пробвам

paradiso
11-04-2007, 16:41
Едно шишенце е достатъчно за да напълниш устите на поне 4-5 мадами една след друга... :twisted: xaxaxa momi4e s1m ;)

Flooder
11-04-2007, 16:45
Едно шишенце е достатъчно за да напълниш устите на поне 4-5 мадами една след друга... :twisted: xaxaxa momi4e s1m ;)

Ами кво да ти кажа - все тая е - избива адреналин нанякъде. Ако не те възбуди, то поне ще се пръснеш от смях... Филмирани истории - друг е въпроса какво продават в магазините. Истински попърс няма как да ти дадат при все, че е вид силно упойващо вещество. Сигурно са натъпкани с хормони някви и предполагам повишават сексуалното желание. Ае - купи си едно, изпраскайте се с твоя и кажи после колко струва... :twisted:

paradiso
11-04-2007, 16:51

Ами кво да ти кажа - все тая е - избива адреналин нанякъде. Ако не те възбуди, то поне ще се пръснеш от смях... Филмирани истории - друг е въпроса какво продават в магазините. Истински попърс няма как да ти дадат при все, че е вид силно упойващо вещество. Сигурно са натъпкани с хормони някви и предполагам повишават сексуалното желание. Ае - купи си едно, изпраскайте се с твоя и кажи после колко струва... :twisted: kazaha mi e 4e e 25 lv :D

mokka
11-04-2007, 16:58
wow tva e ebati preebavkata.zemi si djoint za lev4e i edin durex play da vidi6 kuv sex!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

assd
11-04-2007, 21:06
wow tva e ebati preebavkata.zemi si djoint za lev4e i edin durex play da vidi6 kuv sex!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
тука говориш на изуст нали? тоя дурекс плей е пълен боклук - 11 лева на вятъра за тва, за джоинта не знам вече, отдавна не съм пипал ;-)

Lorelei
11-05-2007, 15:13
тука говориш на изуст нали? тоя дурекс плей е пълен боклук - 11 лева на вятъра за тва, за джоинта не знам вече, отдавна не съм пипал ;-)

I to ne samo za Durexa govori naizust,ami i za djointa...Kyde ima djoint za levche...?Veche ako se nameri mase za po-malko ot 2 kinta e mnogo dobre ;)(Ne pusha,chuvala sym :P )

paradiso
11-05-2007, 15:22
ami poppersa go rpodavat v sexshopovete i e na bilkova osnova.Poprincip e napraveno da zadurja po-dulgo erekciqta mersiii :)

macka123
11-05-2007, 15:23
25лева
и колко талетки са? (предполагам че са таблетки де...никой не уточни)
честно казано не бях и чувала за тва

paradiso
11-05-2007, 15:28
25лева
и колко талетки са? (предполагам че са таблетки де...никой не уточни)
честно казано не бях и чувала за тва mi kazaha mi 4e e prah4e i tam 6i6enceto stigalo za 4 ili 5 6m1rkvaniq :)

foxy-to
11-05-2007, 15:46
imam edin poznat det ponqkoga drusa s takova. a ina4e sam 4uvala 4e ne deistvalo kato afrodiziak. nz ne sam go probvala i neznam ima li vaob6te smisal.

BlueMushroom
11-05-2007, 16:03
taka...cenata e okolo 25 leva (moje i poveche moje i po malko zavisi ot koi sex shop si go vzimash).ne e nikvo prahche a e techen.po princip si e prednaznachen za afrodiziak.pri vdishvaneto mu za kratko vreme (10-15 sekundi) se zamaqvash i imash chuvstvoto che glavata ti shte grumne.az lichno zapochvam mnogo da se smeq.gadnoto ot nego e che glavata pochva da me boli ujasno mnogo.inache meraka mi za popars izchezna otdavna.inache ti ako iskash probvai.
P.S mislq che jultiq beshe nai-hubav

rashito0o
01-29-2008, 16:31
taka...cenata e okolo 25 leva (moje i poveche moje i po malko zavisi ot koi sex shop si go vzimash).ne e nikvo prahche a e techen.po princip si e prednaznachen za afrodiziak.pri vdishvaneto mu za kratko vreme (10-15 sekundi) se zamaqvash i imash chuvstvoto che glavata ti shte grumne.az lichno zapochvam mnogo da se smeq.gadnoto ot nego e che glavata pochva da me boli ujasno mnogo.inache meraka mi za popars izchezna otdavna.inache ti ako iskash probvai.

:D мойто гадже ми подари парфюм с феромони и един ден се напръсках малко повечко и момчетата който бяха околу мен викат че мнол почнала да ги боли глава немоели да се концентрират и сичко им се размазвало и се чъствали мн отпуснати :grin: мн е яко

Bubble15
01-29-2008, 17:34
не съм го пробвал ама бих

DevilWish
01-29-2008, 17:42
OoOooOo ,tofa i az iskam da go probvam . . . az sqkvi takia ne6ta опитвам по принцим ,мноо съм зле с акъла ,ама т'ва тука нз дали ще си го намеря :-o Пък до БГ като се иде ще се вземе 100% :)

amatorium
01-29-2008, 18:04
Ne sum chuval pozitivni raboti za nego ot edna priatelka koqto e probvala. Ama kato iskash probvai. Tezi raboti sa ta**k spored men. :D

nPocTo_a3
01-29-2008, 18:21
неси играйте с науката химия :D хапчета таблетки глупости всичко тва вреди по един или др начин

mainata90
01-30-2008, 17:45
На мен никаква вазбуда не ми донесе поперса... просто шмръкнах бая и 1-2 мин главата ми бумтеше супер мощно и имах чувството, че сарцето ше ми излезне.... качва ти се адреналина ама не почваш да си мислиш само за секс. Иначе варви около25-30 лв.

Lorelei
01-30-2008, 20:01
Heeeei,temata e otpredi 3 meseca. :-o

Lorelaicho
01-30-2008, 20:04
che kakvo im prechi be skypa :) vajnoto e da kajat neshto :oops:

korabokroshenec
01-30-2008, 20:05

I to ne samo za Durexa govori naizust,ami i za djointa...Kyde ima djoint za levche...?Veche ako se nameri mase za po-malko ot 2 kinta e mnogo dobre ;)(Ne pusha,chuvala sym :P )nema bace taq inflaciq...ot proletta staam gradinar bal sam gi tiq dilari...hleba dignaha sirenieto dignaha ama 4adela da digat taka e sramota we :-x a poppersa si e vredni4uk ne 6murkaite po mnogo a i e skup...za tiq pari 6to bambu4a 6e se izpu6i.. :D

parabola
01-31-2008, 15:07
Има Попърс таблетка и прах, ефект от тях обаче почти няма. Истинският Попърс е в мънички шишенца и е течен. Попърс-а идва от Индия, но там никой никога не го е ползвал за афродизиак. Индийците са си забърквали смес от различни алкилни нитрати (от каквито и до днес се прави), за да я използват като лек срещу ангината и натравянето с някои химикали. Въздействието на Попърс (както някои обясниха доста точно по-горе) отминава за най-много 2-3 минути (времетраенето зависи от наличието на ензими на щастието, т.е. - ако си хапнете шоколад преди това ефектът ще е по-добър)
Попърс навлиза като афродизиак сред хомосексуалните двойки през 70-те. (защо сред хомосексуалните... идея нямам ) Тогава те не са го смъркали а са изливали съдържанието върху чаршафите по време на половия акт. По-късно навлиза като иновация и все повече двойки (не само хомосексуални) започват да се интересуват от него. Бумът му е през средата на 80-те.
Попърс наистина доставя един вид ново усещане по време на половия акт и не е нещо, от което трябва да се изпитва страх или някакъв вид съмнение. Това, че съдържа психаделчно действие (колкото и малко да е то) не го прави изобщо опасно. :) Забавлявайте се :)

Ifan4o
01-31-2008, 15:32

и аз съм така обаче и пулса и кръвното се учвеличава :)

minava6t 4i4ko :)
02-01-2008, 05:12

I to ne samo za Durexa govori naizust,ami i za djointa...Kyde ima djoint za levche...?Veche ako se nameri mase za po-malko ot 2 kinta e mnogo dobre ;)(Ne pusha,chuvala sym :P )nema bace taq inflaciq...ot proletta staam gradinar bal sam gi tiq dilari...hleba dignaha sirenieto dignaha ama 4adela da digat taka e sramota we :-x a poppersa si e vredni4uk ne 6murkaite po mnogo a i e skup...za tiq pari 6to bambu4a 6e se izpu6i.. :D

Достойно мнение :smt002 =D> :)

ubuntu
02-01-2008, 21:27
Ох че сте ми компетентни всички . . . отворете един сайт на секс шоп и се ограмотете . . не съм го пробвал попърс но съм пробвал испанската муха ... на един купон упоих всички изръсих се повечко пари ама беше шоу :grin: :grin: :grin: :grin:

NaDuPeNa_PrInCeSa
02-01-2008, 21:46
О.....о....о ПоПърса е нещо уникално многуу е яко....