View Full Version : Имам изкривяване на пениса
Ta zna4i imam izkrivqvane na penisa nadolu poluchava se neshto kato parabola po-silno izrazena kym glavichkata,hodil sym na lekar i mi be kazano che za da nqmam problemi sys sexa e neobhodimo da se operiram za da se premahne i kojichkata otpred i da se izpravi syshto chrez druga operacia - podlojih se - kato mi be kazano che veroqtnostta da se poqvi otnovo izvivkata e golqma no shtom e mahnata kojichkata nqmalo da imam problemi v intimen plan,taka i stana izvivkata pak se poqvi sled okolo 3 meseca no obrqzvaneto spasi polojenieto taka da se kaje i vypreki tazi izvivka sega moga da si imam normalen polov jivot,kazaha mi che moga pak da se podloja na operacia ako iskam da opitam otnovo da se reshi problema i s neq,no vse pak ima i izvesten risk tova si e operacia i do momenta ne sym riskuval,oba4e,me izmychva edno neshto,samo edno neshto,dali partniorkata mi bi imala po-silno polojitelno useshtane ako tazi izvivka pri men q nqmashe,psihologicheski e problema po-skoro,no se chudq dali tq shte izpitva po-golqmo udovolstvie ako ne e kriv pri mene a e prav,samata tq estestveno kazva che taka q ustroival idealno i che nqmala nito bolki nito nishto dori i bilo priatno no vse pak se pitam dali ne go kazva samo za da ne me zasegne neshto,aide bez byzici molq vi - prosto kajete kakvo mislite...blagodarq Vi!
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Ем братле щом можеш да водиш нормален сексуален живот начи няма проблем една извивква какво от това ? такаче аз ти предлагам да оставиш сичко така :)
Blestq6ta
11-04-2007, 17:27
Не се бой - може пък с тази "чупка" да й е по-приятно отколкото ако ти е прав! :) Сериозно говоря - ако си виждал някои вибратори са извити... Споко - щом нямаш проблеми, да те боли и т.н. няма какво да се тормозиш! :wink:
6tom moje6 da vodi6 normalen sexualen jivot i za partniorkata ti ne e problem (6tom ti go e kazala , vqrvam , 4e naistina e taka) spored men nqma smisyl ot tazi operaciq , no ako smqta6 , 4e 6te podobri samo4ustvieto ti i sexualniq ti jivot ne e riskovana operaciq - napravi q , no spored men problema naistina e psihilogi4eski :) =;
Posleden vypros - spored vas da nablegna na tova da se spravq s tozi problem chisto psihologicheski ili otnovo da se spravq s nego no podlagaiki se na operacia,abe ne znam ve4e,ina4e ako se podloja se o4ertava ot segashnite 16.5 santimetra da stane okolo 17.5,tova edno i vtoro chisto vizualno moje bi shte povdigne samochuvstviet mi,no vse pak 3 meseca bez sex,bolki pri erekcia osobeno sutrin i ne na posledno mqsto riska,zashtoto go ima,i naistina ne na posledno mqsto fakta che ima ogromna veroqtnost otnovo da se poqvi poneje bilo reshavashto kak shte zarasne tykanta e specifichna i zarastvaneto e po-osobeno...taka che mai da se stqgam i da vyrvq napred takyv kakyvto sym,!?
swords1010
11-04-2007, 19:09
Едва ли ще имаш някакъв проблем във секса след такава (успешна) операция. Ако ти създава проблеми и имаш възможност, направи си я. Но ако проблемът ти не ви притеснява не виждам защо да рискуваш с тази операция.
Persiyan
01-11-2012, 17:15
Здравейте имам изкривяване на пениса на ляво! Има ли не оперативен път за изправяне на пениса. Ще се опитам да прикача и снимка. Моля пишете, ако знаете такова решение! Моля
Стара тема.
Ако имаш въпрос пусни си твоя тема.