View Full Version : Защо постоянно виждам това???
slun4evo
11-04-2007, 21:46
Защо всеки път като отворя тема любов виждам 1000 теми относно несподелената любов и как момичета и момчета са отчаяни от живота и искат да умрат?Нормално е да боли, разберете, че е нормално да не можем да получим всичко в тоя живот просто има неща които не можем да получим.Знаете ли, че всички се вкопчват в несподелената си любов и игнорират всичко хубаво около себе си.Забравят съвсем, че имат приятели, семейство и заради прослопвутата си изгора се обричат на постоянна мъка и забравят за важните неща в живота които ни правят щастливи.Хора стегнете се малко, не можем да имаме всичко, огледайте се и вижте колко радост има около вас, просто се протегнете и я вземете. Знам че боли обаче не може да има само радост трябва да има и болка за да е интересен живота ни.Айде спрете с тия теми как искате да умрете защото някой си не ви обръща внимание, смешно е и детско!
slavito007
11-04-2007, 21:52
Еми права си да се възмущаваш от такива теми , и аз също се нервя мн , ама да не си мислиш , че ще спрат ?
Хах , не.Ама иначе от любоф сичко моеш да направиш и както ти викаш "да се огледат наоколо" , ми то за влюбените не съществува нищо друго освен половинката.
така че ще си търпим темите и от време на време ще помагаме ако е нужно и възможно :wink:
Какво целите с тези теми тип "дразня се" не ми е ясно.
Хората търсят помощ. Ясно е, че всеки трябва да си стъпи на краката и да продължи напред. Но нали трябва да мине малко време? Нали трябва да си изживееш болката? Нали трябва да се опиташ да изхвърлиш някъде насъбралото се в теб...
Ако пуснеш темата посред бял ден ще е най-добре,тъкмо повече потребители ще видят за какво става въпрос,макар че не вярвам да се замислят.Права си за всичко.Тая тема трябва да се пусне още 2-3 пъти в различни часове,за да може всички да я видят.
Хората търсят помощ. Ясно е, че всеки трябва да си стъпи на краката и да продължи напред. Но нали трябва да мине малко време? Нали трябва да си изживееш болката? Нали трябва да се опиташ да изхвърлиш някъде насъбралото се в теб...
Ако си казваха това,което ги дразни или предизвиква други лоши чувства навреме,няма да има "насъбиране".Просто доста често се премълчава лошото,което не е хубаво.Ако имаш друго предвид поправи ме.
Ако нямаш любов, няма значение какво друго имаш!!! :)
Ъъъ...колко смешно звучи темата, съзирайки подписа ти.
Офф това е форум, тук хората търсят съвети и мнение по даден въпрос. То затова е форум. Дразнят ви че има идентични теми,ами случват се понякога еднакви неща. Просто за какво сте тука, като се нервите от темите. Хората пишат тук за да споделят, и да потърсят съвет.Ако можеш даваш и помагаш по някакъв начин. Като не ви харесва, за кво сте тука [-(
Офф това е форум, тук хората търсят съвети и мнение по даден въпрос. То затова е форум. Дразнят ви че има идентични теми,ами случват се понякога еднакви неща. Просто за какво сте тука, като се нервите от темите. Хората пишат тук за да споделят, и да потърсят съвет.Ако можеш даваш и помагаш по някакъв начин. Като не ви харесва, за кво сте тука [-(
Никъде не видях някой да се е оплакал от форума,а само от част от темите.
trittico
11-05-2007, 05:02
:lol: :lol: :lol: аха, и аз го забелязах
Ми така е,право си е момичето.Инъче като видите момиче,или момче,което "зарибява" за 1 нощ и вече такъв бил онакъв бил,не обича човека и това е...според мен това е по добре от колкото да виждаш постоянно двойки,които се преструват на щастливи,поне в 40% от връзките,любов няма...
maybelline
11-05-2007, 06:02
Защо всеки път като отворя тема любов виждам 1000 теми относно несподелената любов и как момичета и момчета са отчаяни от живота и искат да умрат?Нормално е да боли, разберете, че е нормално да не можем да получим всичко в тоя живот просто има неща които не можем да получим.Знаете ли, че всички се вкопчват в несподелената си любов и игнорират всичко хубаво около себе си.Забравят съвсем, че имат приятели, семейство и заради прослопвутата си изгора се обричат на постоянна мъка и забравят за важните неща в живота които ни правят щастливи.Хора стегнете се малко, не можем да имаме всичко, огледайте се и вижте колко радост има около вас, просто се протегнете и я вземете. Знам че боли обаче не може да има само радост трябва да има и болка за да е интересен живота ни.Айде спрете с тия теми как искате да умрете защото някой си не ви обръща внимание, смешно е и детско!
=D> :smt041 :wink: =D> :smt041 :wink: =D>
Чудесна и смислена тема. Това е абсолютно вярно и се надявам повече хора да й обърнат внимание. От любовта боли поради някои неизбежни за повечето хора причини. Самоубийството далеч не е решение, но е най-глупавото действие на което човек е способен. Научете се да се справяте с болката - това не е най-силната болка на Земята, въпреки че на вас ви е достатъчно силна. Можете да живеете нормално и без да си причинявате болка, а болката от несподелената любов си я причинявате само вие.
А всъшност каква е ползата от раздел "Любов" като в него не искате да се пишат любовни проблеми.На някои хора(както и на мен) им е по-лесно да споделят болката си пред непознати,защото няма да има пристрастност,когато се дават съвети и мнения.Освен това,когато ти е писнало от банални изказвания,защо да не споделиш във форума,може да ти олекне,че и някой друг те "изслушва" и става съпричастен към проблема ти.Ами нали тук сме за да си помагаме?!И в крайна сметка предполагам се досещаш,че е възможно да съществуват хора с един и същ проблем нали,та затова да има толкова много подобни теми.
И ако обичаш не се обръщай с призива "Стегнете се" ,защото вски има право да си изживее болката и проблемите така,както той сам си реши и ако неговото решение е свързано с това да потърси помощ тук,то не си ти човека,който може да го спре!
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-05-2007, 07:00
А всъшност каква е ползата от раздел "Любов" като в него не искате да се пишат любовни проблеми.На някои хора(както и на мен) им е по-лесно да споделят болката си пред непознати,защото няма да има пристрастност,когато се дават съвети и мнения.Освен това,когато ти е писнало от банални изказвания,защо да не споделиш във форума,може да ти олекне,че и някой друг те "изслушва" и става съпричастен към проблема ти.Ами нали тук сме за да си помагаме?!И в крайна сметка предполагам се досещаш,че е възможно да съществуват хора с един и същ проблем нали,та затова да има толкова много подобни теми.
И ако обичаш не се обръщай с призива "Стегнете се" ,защото вски има право да си изживее болката и проблемите така,както той сам си реши и ако неговото решение е свързано с това да потърси помощ тук,то не си ти човека,който може да го спре!
И аз съм леко учудена от това "спрете се" - понякога просто нямаш сила да го направиш, щом целият ти вътрешен свят е разрушен...
Но, в интерес на истината, има още нещо. Не знам дали някога някой от тези, които са търсили помощ тук, разбират, че хора, които не са наблюдавали за какво е ставало дума през другото време (както например приятелите), много трудно биха дали обективен съвет... Поне аз за себе си така го чувствам. А според мен в края на краищата отговорите, които търсим, са в самите нас, колкото и да е трудно в някои моменти да ги открием.
Така или иначе, докато го има този форум, ще има както хора, които имат нужда от съвет, така и такива, които са на разположение да го дадат. Не смятам обаче, че трябва някой да се обръща против тези, които имат нужда да споделят, жестоко е....
alkobalko
11-05-2007, 07:32
Съгласна съм, че несподелената любов наистин наранява. Но любовта е такава и това няма да се промени. Когато любовта е несподелена, колкото и много да боли това не е причина да сложиш край на живота си. Но никой няма право да казва на другите как да изживеят любовта и мъката си.
No_Limit
11-05-2007, 07:39
Кой си противоречи :D
slun4evo
11-05-2007, 10:37
Кой си противоречи :D
Мисля, че не ме разбра!Без любов не може да се живее съгласна съм с това , но нали любовта трябва да радва, трябва да те зарежда с енергия.Защо тогава всяка втора тема е мразя любовта или мразя живота си, любовта провали всичко?Не мисля че трябва да е така.Както казаха преди мен това не е най-силната болка.Така че просто не си ме разбрал, казвам че трябва да се стегнете малко,за да не си проваляте най-хубавите години хленчещи по някой си, да съм написала някъде, да се живее без любов или пък да не се влюбвате, май не съм.Четете внимателно преди да ме критикувате. :)
ZAROSLAVA_babYyYY
11-05-2007, 12:46
и аз съм на това мнение \:D/ don't worry be happy 8)
gothic_angel
11-05-2007, 13:06
Имам чувството, че сякаш хората нарочно искат да се измъчват и да страдат, а не да направят всичко възможно да забравят дадения човек, нали така и така нищо не може да стане...
А, това за умирането - наистина е преувеличено, и на мен са ми идвали такива мисли, когато става наистина зле, случвало се е 2-3 пъти, но после разбирам, че не е така.
права си донякъде,но съм сигурна,че и ти си го изпитвала
Имам чувството, че сякаш хората нарочно искат да се измъчват и да страдат, а не да направят всичко възможно да забравят дадения човек, нали така и така нищо не може да стане...
Еми като вземем предвид че има мъже които смазват жените си от бой и те пак си седят при тях какво се чудиш.
А и любовта както знаем си е форма мазохизъм.
white_chik
11-06-2007, 06:16
Подкрепям автора на темата,но лошото е,че когато човек е влюбен той не мисли трезво.Имам няколко приятелки на по 16 години,които са с гаджетата си от около година и наистина се прекъснали всичките си социални отношения.Едната даже ми каза преди няколко дни "не мога да дишам без него".Факт е,че в тази възраст хората се привързваме прекално лесно и колкото и да се опитваме и да се правим не е лесно да преживееш несподелена любов или тежко скъсване.Просто според мен трябва да се опитваме да седим на земята,а не да витаем в обците,да се отдаваме на половинката си,но не да се ограничаваме само с това.
neverand
11-06-2007, 08:07
Да ве отстрани е толкова лесно сичко,ти като попаднеш в такава ситуация кво правиш?да не би хич да не се депресираш ? Не нали,и ти ставаш същата/ия...когато не ти е на главата не боли...стига говорили врели некипели,като се опариш нещата стават съвсем различни,да прав/а си,но само на думи,а тез думи когато боли не помагат ;)
slun4evo
11-07-2007, 19:08
Ами да така е, попадала съм в същата ситуация даже и сега съм, но не се депресирам, радвам си се на живота и на малките неща които ме заобикалят.В никакъв случай не си седя в къщи да плачам, че еди кой си не ме иска, ми той губи.Темата ми е призив към всички да се отпуснат малко, да се огледат и ще видят, че несподелената любов не прави света толкова ужасен. :)
Любовите ми до 8-ми клас винаги са били несподелени!
Съдба! Все си харесвах разни батковци,а те хал хабер си нямаха и идея за мен.Като поотраснах се случи така,че тези по които тичах 1,2 години чак се обръщаха след мен като се разминехме по улицата..И аз се обръщах,усмихвах им се и си мислех колко глупава съм била като по-малка. :-D
Всяка несподелена любов е тежка и трудна.Всеки край обаче е едно ново начало.И на мен ми се е искало да потъна в дън земя,да умра,да изчезна от света,да отида на другия край,да се махна от България,но...всичко с времето.
Има една приказка "Очи,които не се виждат,се забравят".Много е вярна!
Като добавим към всичко и ранимото Teen :smt007 със бушуващите хормони,една такава любов се превръща във истинка вихрушка от чувства,мисли,сънища,една кофти реалност.
Всичко минава с времето.Стигало се е до там да си сменя коренно прическата,да си сменя компанията само,за да започна на ново!
Края на една връзка за мен,е мислено края на един живот.След него се издигам като феникс и започвам на чисто.
Няма място за отчаяние,не идва края на света...просто едно ново начало!
sasha_90
11-09-2007, 08:37
Съгласна съм с теб.Но това е форум все пак и ако те дразнят темите просто не влизай тук.