Влез

View Full Version : Егати обърканата работа...

RiSe_Up_F
11-05-2007, 06:12
zdraveite..offf mai naistina ne mi varvi v lubovta....imam 1 priqtel,s koito se poznavame ot moje bi 2 godini ve4e i do sega vinagi sam go 4uvstvala kato fr,no naposledak imam 4uvstvoto,4e ne6tata s epromenqt,a tova m e pla6i.. a i toi naposledak s edarji nqkka si po-milo,no toi si e takav po princip,pravi se na kloun postoqnno i pravi veselo na cqlata kompaniq.ne sam mn sigurna,4e izpitvam ne6to pove4e kam nego,no znam,4e dori ako e taka,to e nepravilno,za6toto znam,4etoi e neseriozen...v na4aloto mn gi obi4a vsi4kite si gadjeta i posle mn barzo mu omrazvat i gi zarqzva.toi si e takav i nit6o ne moje da go promeni....pada si malko jenkar..oh,nadqvam se,prosto da si vaobrazqvam,za6too ne iskam da stradam otnovo... ](*,) a pak ne iskam i da go izpolzvam,toi ako mu predloja ...nqma da mi otkaje,toi vinagi e nasre6ta :-D

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Sweet__baby
11-05-2007, 06:31
Мнението ми е, че трябва да помислиш малко - все пак сте само приятели. И за да не страдаш, както каза, по-добре ще е за теб да сте само едни добри приятели. Ще си намериш сериозно момче за гадже, но този твой приятел щом е несериозен....значи не се и захващай с него... :)

SunnyG
11-05-2007, 06:33
Единственото,което ще се случи на края е,че ще скъсате и повече никога няма да бъдете пак приятели...сама реши!

BuBs
11-05-2007, 07:01
Ами ако го хареваш голяма работа кой е казал че е неправилно никои неможе да ти каже кои да харесваш.Остъй нещата да си вървят пък до кадето стигне ...Обаче има и др вариант ,има някои момчета дето толкова си ги обичам и супер много им се равам ама тванезначи че ги харесвам,обаче това може и да е объркващо на моменти :mrgreen:

alkobalko
11-05-2007, 07:28
Лично според мен в този случай е много по-добре да останете само приятели. Щом той е толкова несериозен, нищо чудно да те нарани. Но изборът си е лично твой и никой не може да ти каже какво да правиш.

No_Limit
11-05-2007, 07:32
Опитай си късмета с него , знае ли човек всеки се променя :)

FunkyFresh
11-05-2007, 08:10
Щом е несериозен ако стане нещо между вас ти ше останеш преебана,по добре си останете фр.Но пък нали знаеш "всичко тече,всичко се променя" ти сама си реши :wink:

MoHuTo
11-05-2007, 08:16
Единственото,което ще се случи на края е,че ще скъсате и повече никога няма да бъдете пак приятели...сама реши!

BaD_GiRl_mL2
11-05-2007, 08:29
Няма смисал да разваляш едно хубаво приятелство заради някакво увлечение..После ще страдаш много повече..запази това което имаш,за да не загубиш всичко.. :)

MiMcHeToOo
11-05-2007, 08:31
Лично според мен в този случай е много по-добре да останете само приятели. Щом той е толкова несериозен, нищо чудно да те нарани. Но изборът си е лично твой и никой не може да ти каже какво да правиш.

+1

bqsna_teenagerka
11-05-2007, 08:44
Може би е просто поредната авантюра,дори да си се позаплеснала по него,не му предлагай! щом знаеш какъв е! просто за твое добро се опитай да не мислиш за него...

DiabolicAngel
11-05-2007, 09:05
Пробвай.Може и да излезе нещо "истинско"! :oops:

nestle
11-05-2007, 09:10
Няма смисал да разваляш едно хубаво приятелство заради някакво увлечение..После ще страдаш много повече..запази това което имаш,за да не загубиш всичко.. :)

+1 \:D/ Mnogo to4no kazano...absoliutno saglasna sam....

koalka
11-05-2007, 14:07
Сама разбираш, че от цялата работа няма смисъл.Можеш да прецениш как ще е горе-долу положението и мислиш, че после ще страдаш.Освен това и ти не си наясно много-много, затова остави нещата така. :wink:

Presley
11-05-2007, 14:14
Вече направих сценария :D
Ти му приэнаваш.Той се усмихва и те целува,при което ти си на седмото небе.эаедно сте,ти си радостна че всичко е окей.И идва денят ,в който той ти съобщава лошата новина,че отново трябва да сте само приятели.Но ти вече си влюбена до уши и не можеш дори да си представиш всичко да е както преди.Пускаш тема във форума със эаглавие `Той ме остави..`,ревеш,драэниш се ..в крайна сметка с приятелството ви е свършено и връщане наэад няма.
:D
Съветът ми е да премислиш добре нещата ,и помисли над моя сценарии,эащото най-вероятно така ще стане.

AiKaTa
11-05-2007, 22:37
Ами ако го хареваш голяма работа кой е казал че е неправилно никои неможе да ти каже кои да харесваш.Остъй нещата да си вървят пък до кадето стигне ...Обаче има и др вариант ,има някои момчета дето толкова си ги обичам и супер много им се равам ама тванезначи че ги харесвам,обаче това може и да е объркващо на моменти :mrgreen:
аабсолютно съм съгласна!!!:)