Влез

View Full Version : възмотена съм

simba007
11-05-2007, 06:14
от каде доиде този раздел политика все едно някои тийн го грее политиката

SunnyG
11-05-2007, 06:21
За да го има раздела,значи има хора,които се вълнуват,пък и отдавна трябва да ти е станало ясно,че тук няма само тийнове вече.Какво толкова се възмУщаваш,като не ти харесва никой не те кара да влизаш там на сила,нали?

No_Limit
11-05-2007, 06:26
има хора на които им е интересно , щом е в форума значи трябва да го има

RoyTheReaper
11-05-2007, 06:32
Като си възмОтена, никой не те кара да влизаш.

BuBs
11-05-2007, 06:58
И за мене е глупаво че са го направили ама явно има хора които пишат там за да го има и за да пускат теми .Все пак трябва от сичко да се интересуваме,макар че още не съм видяла кво има там :D
=D>

Seducti0n
11-05-2007, 08:08
Раздела,бе създаден за да може,хората интересуващи се от политика да имат едно регламентирано място,където да обсъждат вълненията си. :wink:

До преди това,теми се пуска безразборно и като,че ли се пораждаха доста повече конфликти на политическа основа отколкото сега. :roll: В раздела,има темички и то не са никак малко при положение,че от сравнително скоро е направен.Е направи си сам изводите-Колкото абсурдното да ти звучи има и хора,които се интересуват от това нещо.

Според мен раздела,не пречи на никой,който желае нека го посещава,който не-пък да се преориентира към друг.

Оше нещо-Съгласно наказателния кодекс,лица ненавършили пълнолетие-18 г.и НЯМАТ право да участват в политически партии,но това НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА коментират и разискват въпроси на политическа основа :!: :wink:

Forslor
11-05-2007, 09:55
Раздела,бе създаден за да може,хората интересуващи се от политика да имат едно регламентирано място,където да обсъждат вълненията си. :wink:

До преди това,теми се пуска безразборно и като,че ли се пораждаха доста повече конфликти на политическа основа отколкото сега. :roll: В раздела,има темички и то не са никак малко при положение,че от сравнително скоро е направен.Е направи си сам изводите-Колкото абсурдното да ти звучи има и хора,които се интересуват от това нещо.

Според мен раздела,не пречи на никой,който желае нека го посещава,който не-пък да се преориентира към друг.

Оше нещо-Съгласно наказателния кодекс,лица ненавършили пълнолетие-18 г.и НЯМАТ право да участват в политически партии,но това НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА коментират и разискват въпроси на политическа основа :!: :wink:
Да беше споменала на възмОтената юзърка ,че този раздел е коментиран и има такава тема хич нямаше да ти се разсърдя.
Да не казвам къде ви бърка тоя раздел (на някои от вас) , то толкова е просто да се проумее ,че като цъкнеш с мишката в/у разделчето и влизаш , а ако не цъкнеш не влизаш ...... ма като гледам кви сте цъкнати.... обаче ...НЕЕЕЕее трябва тая,оная, същата (явно с паркинсон на показалеца на дясната ръка), възмОтената да изкаже възмОщението си щото видите ли много загрижено момИчито.
Давай мацке , пичке, мойту момичи ти си дъ беста на дъ бестите с тези оригинални хрумвания и мисли цепиш мрака, къртиш мивки пък може и плочки , брее забравил съм ги нататък (*дъртизъм*) 8-)

Reed
11-05-2007, 10:24
"Всичко тийн накуп" се беше напълнил с няк'ви политически теми,така че този раздел е много полезен

sh3_1s_7h3_0n3
11-05-2007, 14:08
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=140624