View Full Version : Моля ви помогнете!!!
crazy_lazy_girl
11-05-2007, 10:07
:cry: :cry: :cry: Моля ви помогнете!на 14 съм и още съм си нямала гадже!!! :cry: :cry: :cry: Най-добрата ми приятелка е на 12 и вече смени поне 3,а аз...НИТО ЕДНО!!! :cry: :cry: :cry: Вероятно е заради мен ама какво да направя?Харесам си едно момче ама като си започна да мисля:дали ще ме хареса?ако го попитам дяли няма да ми се подиграва после?"И все такива работи!!! :cry: :cry: :cry: знам че това са пълни глупости и като се замисля се смея сама на себеси,но вече се замислям сериозно над това!!! :-D :cry: моля ви даите ми някъкъв съвет!!! :cry: :cry: :cry: 8-[
Това че приятелката ти е на 12 и вече е сменила 3 гаджета не гови кой знае колко добре за нея.А до това че ти до сега не си имала не трябва да те тревожи.Всичко ства с времето си.Отпусни се и не мисли за това и то ще се случи...
Nice:)
Sweet__Dream
11-05-2007, 10:20
Vuob6te ne si misli takiva ne6ta :!: Kakvo mu e hubavoto ot 12 godini da trugne6 po gadjeta...Az sum tvurdo protiv...Ne iskam da si nalagam mnenieto,no prosto izkazvam svoqta gledna to4ka.Ima edna pogovorka''Vseko ne6to s vremeto si''I moqt suvet kum teb e takuv...Uspeh... :-) :-| \:D/
Sweet__baby
11-05-2007, 10:20
Не се притеснявай. И аз бях така преди време...имах някакви, така наречени по детски начин - гаджета, но нищо особено не беше...
Недей да се отчайваш. Животът тепърва е пред теб. Ще си намериш гадже, спокойна бъди. Има много такива момичета като теб, т.е не си единствената. Не се натъжавай, просто бъди себе си!
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-05-2007, 10:27
Оле, майко... По твоята логика аз бувално съм за оплакване, защото с първия ми приятел (с когото сега сме заедно) тръгнахме месец, преди да стана на 16 #-o
Sladinka_f
11-05-2007, 11:12
ohh vsi4ki se uplakvat 4e sa na nz si kolko i nqmat gaje li nz si kvo.awe hora kvo vi stava?!?!za vsqko ne6to si ima vreme... #-o
Голяма работа че още си нямала гадже 8) Не е нужно да бързаш. Сичко ше стане така както е писано :)
То пък на 12 и едните връзки...просто нямам думи.Спокойто, бе момиче, има време, какво толкова?Защо бързаш да порастваш?
JoeBanana
11-05-2007, 14:29
убава ли си ?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Съвет ли ?Единственият съвет,който мога да ти дам е да эапочнеш да мислиш треэво.Какво като си на 14 и си нямала гадже ?Голяма работа..пък и така го каэваш всеедно се на 30.На 14 си,толкова си малка и има толкова много време пред теб.Пък и не съпоставяй живота си с нечий чужд живот,най-малко път эа такова нещо.Приятелката ти на 12 да не мислиш ,че води някакви връэки :?: Ала-бала,ташак работа /с иэвинение :D /.Иэобщо не се комплексирай от такива неща.Няма смисъл от гаджета на 12-13,тогава трябва да си иэживееш детството,а като пораснеш ще мислиш эа гаджета.
Така ,че споко и не прави проблем от тая глупост :lol:
Ооооо Не... Поредната с проблема : На 14 съм и не съм имала гадже... Успокойте се малко бе... За всичко си има време...Въпроса е да не го търсите.. Той/тя см/а ще дойде.. Спрете да търсите навсякъде момче/момиче,което според вас е подходящо за първо гадже... Първа целувка..Първи Секс... За всичко си има време!
TreeHill
11-05-2007, 18:28
:cry: :cry: :cry: Моля ви помогнете!на 14 съм и още съм си нямала гадже!!! :cry: :cry: :cry: Най-добрата ми приятелка е на 12 и вече смени поне 3,а аз...НИТО ЕДНО!!! :cry: :cry: :cry: Вероятно е заради мен ама какво да направя?Харесам си едно момче ама като си започна да мисля:дали ще ме хареса?ако го попитам дяли няма да ми се подиграва после?"И все такива работи!!! :cry: :cry: :cry: знам че това са пълни глупости и като се замисля се смея сама на себеси,но вече се замислям сериозно над това!!! :-D :cry: моля ви даите ми някъкъв съвет!!! :cry: :cry: :cry: 8-[
аххх на 14 без гадже...боже...каква катасрофа...
омг...на някои не им писна да пишат глупости..
sasha_90
11-05-2007, 19:50
Не е срамно да си на 14 и да си нямала гадже досега,по-срамно е да си мислиш,че трябва да си хванеш някой само защото 12 годишната ти приятелка си има гадже.За къде си се разбързала?Животът ти едвам започва,та ти още нищо не си видяла от него.Тепърва ти предстои да учиш,да се развиваш...
sLaDkA_GrEsHkA
11-05-2007, 20:01
](*,)
GameMaster
11-05-2007, 20:21
XiXiXi ...... :-D Az s1m na 15 i otgore i ne s1m imala gadje do sega,no ne se oplakvam :-k Taka che ne se trevoji ima vreme a tova che priqtelkata ti e smenila 3 gadjeta ne trqbva izobshto da te pritesnqva ;-) Ima vreme ti si vse oshte na 14 :wink: \:D/
Всъщност, лошо няма да си имаш гадже и на 14. Все пак колкото повече, толкова по добре разбираш от какво имаш нужда. Тъй де. Но да се притесняваш чак. Споко не го търси и даже няма и да разбереш откъде ти е дошло