View Full Version : ПОЛУДЯВАМ !!!!
hatercrew
11-05-2007, 11:21
Полудявам! :D :D :DТолкова искам един мъж, че направо се размазвам. Никого не съм искала така! Никога! От къде ме споходи тази лудост незнам. Не мога да му го кажа. Нямам основателна причина за това! Обаче го искам като ненормална. Идва ми да го издебна някоя вечер в тъмното и да му се нахвърля. Знам, че и аз го привличам. Откачам направо! Идва ми да го награбя и да се целуваме като откачени, а после да се любим така, сякаш утре ще настъпи краят на света. Като го видя и краката ми омекват. Незнам дали е любов, но луд мерак и страст със сигурност! Е, такава дивотия още не беше ми се случвала,ама след 5 месеца на сухо...Е, аз още удържам фронта и не съм му скочила на човека на врата, ама нещо не мога да си имам доверие на мене си. Не мога да гарантирам, че някой ден няма да се изтрещя напълно и няма да му се нахвърля наистина! Представям си какви очи ще ококори и ми става смешно. Наистина го искам ужасно много, но си поставям спирачки, защото незнам как ще се чувствам, ако го направя. Дали няма да се чувствам зле, да ми е гузно и гадно и да направя най-голямата грешка в живота си? От друга страна си казвам: Утре може да се гътнем да умрем и какво? Ще сме си пропиляли живота просто така, поставяйки си забрани.
Ще ми е интересно да чуя мнения "за" и "против" дали трябва човек да се отдаде на изкушението или трябва да си "наляга парцалите" и да си стои в своето си ъгълче? :oops: :oops: :oops: :oops:
pepelq6kaaa
11-05-2007, 11:25
ami i az taka kam edno mom4e i sam za izku6enieto makar4e az nz mai ne mi dostiga smelost da mu se hvarlq :smt001
koteto_5
11-05-2007, 11:26
ZA6to da ne opita6 , ako kakto kazva6 4e i toi te haresva opitai.
Uspeh.
;-)
manicheto_90
11-05-2007, 11:28
az sam v podobno sastoqnie no malko po dobre po ne taka si mislq.Shteti kaja tova koeto mi kaza momcheto s koeto iskam sa bada
Jena aide skachai v oganq daneti puka che mojesh dase oparish ,riskuvai i specheli napravi neshto otkacheno nishto ne gubish a vremeto minava ;-)
Та по повод дали да се изкушиш зависи значи ако си имаш приятел или приятелка и ходиш с него или нея от доста време и изведнъж в един момент видиш някоя по- красива дама с хубаво телце както и за мъжа , то какво става че трябва да се изкушиш ли ами не мисля ти ако обичаш човека до себе си първо никога няма да го направиш, но ако го направиш значи че не го уважаваш и обичаш. :evil: :-$ :-$ :-$
Kakto ti sama predloji otidi i mu se nahvarli :-D Nedei da 4aka6 a deistvai :wink:
аз си мисля 4е до якде си права <<живеем 1 живот prawi kwoto ti rumne gledai samo da ti e kef >> za mom4eto prawi s nego kakwoto si iska6 (bukwalno)
:smt006 :smt002
Когато изпадам в подобна ситуация , излизам вечерта с приятелки , напивам се, оглеждам се за мишената и му се нахвърлям....пияния човек няма задръжки...Пробвай 8)
Защо пък да не се отдаде на изкушението, какво лошо има? :)
Не мисля, че ще направиш някаква грешка, ако му кажеш, ако го целунеш и т.н.Изпитваш много силно привличане към него, интерес и в един момент не ми се вярва да не си проличи най-малкото.Освен, че ти харесва, донякъде това може да се дължи на факта, че не си го правила от месеци и сега, като ти харесва....Не знам, моя съвет е да му кажеш, пък каквото стане.
Е чак пък да му се нахвърлиш изневизелица-недей :D
Например като се разминавате го удари по гъзеца,хвърли му някой поглед,така дори и да не изпитва същото към теб ще се оправдаеш,че само си се закачала ;-)
Ако си свободна, не виждам нищо лошо да се отдадеш на изкушението...но ако си имаш приятел, вече е друг въпрос.. :?
HePeAJIeH
11-05-2007, 17:09
Послушай сърцето си! 8)
Nicole_Richie
11-05-2007, 17:45
A be kfo sedish i chakash...napravo mu skachai i tva e...Spoko nqma da ti otkaje da se izchukate...nikoi maj ne otkazva...taka che DEISTVAI!
aide GooD LucK!
ZA6to da ne opita6 , ako kakto kazva6 4e i toi te haresva opitai.
Uspeh.
;-)
neverand
11-06-2007, 08:18
хахаххахаха евала хахха
Мисля,че от подписа на авторката,става ясно как са се раэвили нещата :D
jessika87
11-06-2007, 08:30
probvai,ina4e kak 6te razbere6 dali si e struvalo ili ne :D
Луда ли си .... Ако не направиш тва, ще съжаляваш цял живот , заклевам се!!!! [-X ](*,)
LuF_pIsAn
11-08-2007, 15:34
мм.... непомня как точно беше ноо.. смисъла беше да победиш дивото в тебе като се отдадеш на дивото в тфоя случай :D надявам се да сте ме разбрали 8-)
Синдрома единствения има го и във варианте единствената на всеки се е случвало
Важното е да не зачести.
Хехе.. Като за начало се запознайте,разбери има ли си приятелка и после примини към "сексуалните отношения" :-P