View Full Version : Какво бихте направили вие?
От много скоро имам приятел.Той има регистрация в сладур-а и вчера ми даде линк и каза,че там има повече снимки.Като влезнах видях,че на всяка снимка е с момичета-различни.На едната се е целунал с една :-x И сега се чуда да му кажа ли нещо,защото тези снимки са стари,но много съм ядосана.А като си беше тук,преди да си тръгне ми каза,че ще ми звънне да се видим за последно докато не си дойде пак.И познайте какво стана-не ми звънна ](*,) :shock: Леле,направо не знам,щом още от самото начало почваме така.Иначе идна моя приятелка ходеше с него преди и ми е казвала,че е много сериозно момче и че е много чувствителен...но кажете ми какво бихте направили вие в случая,моля ви!
JoeBanana
11-05-2007, 14:37
питай го и дали не ги е опъвал, че става дебела работата
я дай профила да го скиваме този мачомен
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
питай го и дали не ги е опъвал, че става дебела работата
Аз лично мисля,че да.Голям женкар е!В смисъл,може да е с едно момиче сериозен,но като скъсат венаги ще си намери друга...все му се лепят някви пачи - явно и аз съм такава :D , не бе,аз не съм! - и нправо побеснявам!
JoeBanana
11-05-2007, 14:45
ела се снимаш с мен и да го дразниш после http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
като си каже "абе, яяяя да си стискам момичето, че тва яко копеле ше ми я открадне" всичко ше е наред
Аэ не съм от теэи най-ревнивите момичета,дето искат да энаят всичко.Все пак сама каэа,че снимките са стари.Тогава какъв ти е проблема :?: Съвтевам те да не правиш проблеми ,эащото е иэлишно..ако не искаше да ги виждаш,нямаше да ти даде линк.Спокойно,притесняваш се эа глупости. :-|
SlAdKoTy zLo
11-05-2007, 15:14
tva sas snimkite spored men e za gazariq i za tva si e slojil takiva snimki ;) a po drugiq vapros moje da ne e imal vazmojnost da ti zvanne 6tom fr-to ti e kazalo 4e e seriozno mom4e sigorno e takova ;0 ne se korkai nai-dobre si go pitai 8)
ShokoladkaTa
11-05-2007, 15:20
За снимките,да не ти пука .. ак0 все пак те дразнят г0 п0м0ли да ги смени :) а за 0бажданет0 е кофти щт0т0 ти си се надявала само,това показва че не държи мн на теб :neutral:
Еми подхвърли нещо от рода на "Кои са тея мацки с тебе на снимките? Бивши ли?" и така все нещо ще измъкнеш от него. А и може да е имал някаква причина за да не ти звънне... знам ли... Най добре попитай него :-P
Благодаря ви! Между другото и той ме пита в диското кви са тия момчета дето само ходя при тях и аз му казах,че са ми приятели-а и си е така :twisted:
galina_3
11-05-2007, 15:29
nqma povod za pritesnenie :wink:
LitTlE_BeBsIiI
11-05-2007, 15:47
Az v1ob6te ne bih tr1gnala s nego,6tom priqtelkata s priqtelkata mi predi sa hodili...p1k i kak nqma da mu kaje6 ni6to za tiq snimki?Prosto mu kaji da gi mahne za6toto ne ti e priqtno da gi gleda6.
Бих му казала, че ми е неприятно да гледам тези снимки и бих го помолила да ги махне...а пък аз обаждането - няма как да знаем причината, поради която не ти е се е обадил - попитай го :)
Абе, нали това е минало, какво те интересува?Честно да си призная и аз бих се подразнила малко, но пък сега е с теб, нали?
O, мале , ще го спукам от бой , ще му разбия педалската физиономия , ще го шибам докато не пукне......
Съвсем сериозна съм
Бих му казала, че ми е неприятно да гледам тези снимки и бих го помолила да ги махне...а пък аз обаждането - няма как да знаем причината, поради която не ти е се е обадил - попитай го :)
Хм,не знам и аз какво става.Сега му писах и не ми отговори.Може би след година две ще се сети :razz: Не знам,вече гледам на всичко много по-различно.Толкова много пъти са ме правили на глупачка,че вече не ми прави впечатление.Единственото,к оето исках е да съм с някого и стана - "с него съм"! В кавички,виждате защо!На никого не пожелавам такава нещастна любов!Може да има милиарди хора на Земята,но имам чувството,че никога няма да намеря точния :-k
sLaDkA_GrEsHkA
11-05-2007, 20:03
napravi sushtoto sn qkoi pich deto te kefi i ako toi ti kaje neshto mu obqsni pri4inata ;)
Ch0c0la73
11-05-2007, 20:37
nedei se vprqga tolkoz i az sym mn revniva i ne mi haresva kato mi prikazvat za biv6i gadjeta i t.n ama ko da se prai mom4eta ;] nedei se qdosva :) don`t worry be happy ;) gledai naprede i tolkoz
SaYoNaRa
11-05-2007, 23:22
Само мога да кажа nasty_f ти си мн лигава! ](*,)
Само мога да кажа nasty_f ти си мн лигава! ](*,)
Благодаря ти!Но ще ти дам един съвет-следващия път не съди хората за това какви са и какви не са,без да ги познаваш.Айде чао!
bqsna_teenagerka
11-06-2007, 17:38
ами бих му казала: какво ще кажеш да се снимаме ние двамата,и да махнеш оная снимка на която си се целунал с друга?
ако не се съгласи и не го направи,значи изпитва още нещо към другата!
ще му кажа че искам да поговорим и той да си изясни чувствата тъй като не бих искала да съм някакъв заместител!
Ами нямаш право да му се сърдиш за минали връзки и гаджета, пък и не да говорим, че не е задължително момичетата от снимките да са ходили с него, освен може би тази, с която се целува на пика. Тва е за едното... За другото - ся верно, че да ти кажат, че ще ти звъннат, и да забравят е гадно, ама недей издребнявай чак толкоз... Човека може да си е имал работа и да не е имал възможност и време да ти звънне... Нищо не пречи да му направиш безобидна забележчица, че е забравил... Но ако въпреки това пак забравя, трябва да поговориш с него по тоя въпрос... :) Ай, успех!