View Full Version : сладка сперма
kleopatraa
11-05-2007, 21:32
какво трябва да направи гаждето ми да има сперва с вкус на шоколад имали такава възможност спермата му да буде сладка не солена :roll:
S vkus na sladoled Tiramisu ne iskash li ?! Znam,che ako izpie okolo lityr ananasov sok spermata stava sladka.
kleopatraa
11-05-2007, 21:36
колко време преди да правим секс трябва да изпие 1 сок ананас?
Predolagam nqkolko chasa predi tova.A,i plius tova ako si mislish,che toi shte sedne,shte si hapne stabilno luchec i vsqkakvi takiva,posle shte izpie edna chasa sok i spermata mu shte e sladka,ne vqrvam da vi se poluchi.
ти да не си решила да гълташ, че пък си я и избираш :))
ти да не си решила да гълташ, че пък си я и избираш :))
Ami ne moga samo da razbera i da e reshila kakvo tolkova im da go misli... ](*,) A,ako e leko gorchiva da ne bi da te otrovi ?
kleopatraa
11-05-2007, 21:44
аз си гълтам но рядко тъй като не ми доставя голямо удоволствие и не обичам соленото, и съм сигурна че гаджето не би имало ништо протвих 1 литар наторален сок секс и после да се натупче :) стига да помага :))
тъй като аз искам му върна жеста двоен ако примерно в 10 го пие и в 12 правил и преди това не е закусвал дали ще се получи :roll:
аз си гълтам но рядко тъй като не ми доставя голямо удоволствие и не обичам соленото, и съм сигурна че гаджето не би имало ништо протвих 1 литар наторален сок секс и после да се натупче :) стига да помага :))
тъй като аз искам му върна жеста двоен ако примерно в 10 го пие и в 12 правил и преди това не е закусвал дали ще се получи :roll:
Predpolagam.Chestno kazano ne sym opitvala tochno sys sok,no sym zabelqzvala naprimer kato sme navynka nqkyde vecher i kato pie edna,dve biri i kato se priberem sled okolo 2-3 chasa i spermata mu e dosta po-rqdka ot birata.
Eto kak se promenq vkusa na spermata ot slednite pitatelni i lekarstveni veshtestva:
1)chesyn(golqma glava)-kiselo,gorchivo,s gnil miris;
2)aspirin(5 tabletki)-gorchivo,silen lekarstven privkus;
3)ananasov sok(1,5 litra)-sladko,vkusno;
4)bira(2,5l)-vodnisto,nepriqtno.
Баси глупостите. Това което казваш не може да бъде истина !! :evil: :x
bulgarche
11-06-2007, 04:03
А има ли възможност компютъра ми да работи без ток или поне като използва електричеството от електрокомпанията да ми плаща за това?
Все едно лимона да е оранжев, кръгъл и сладък...аз му казвам мандарина в този случай
Wrathchild
11-06-2007, 05:29
А с вкус на плодова торта не искаш ли :razz:
krem4et0
11-06-2007, 10:40
Да хапне повечко течен шоколад. И как така не ядеш солено? Само вафли, торти и шоколади ли консумираш?
Изсипи си в устата пудра захар точно преди да свърши, и така ще "убиеш" горчевината... =; =; =;
намажи му оная раота с шоколад и си представяй и,че спермата има такъв вкус :D :D :D
Batko_gesh
11-06-2007, 12:27
А би ти/тя си много гнусно човешко същество бе :oops:
fleit4ica
11-06-2007, 12:36
А има ли възможност компютъра ми да работи без ток или поне като използва електричеството от електрокомпанията да ми плаща за това?
Все едно лимона да е оранжев, кръгъл и сладък...аз му казвам мандарина в този случай
Стига се заяжда навсякъде бе лешпер!
m/u drugoto qdeneto vliqe i na momi4etata. vednaj maika mi be6e napravila nqkva salata s mn luk. hubavi4ko si pohapnah. i ve4erta priqtelq mi kaza 4e imam vkus po4ti kato luk. tai 4e ne samo na mom4etata vliqe tova, i ponqkoga moje da se naloji da si podbirame meniuto. :)
macka123
11-06-2007, 13:44
Аз по принцип не съм забелязала спермата на приятеля ми да има друг вкус освен солена.Той по принцип хапва доста сол.Само веднъж ми направи впечатление , че беше леко на лук и като го избъзиках после той умря от срам.хаххаха.Мисля някой път да пробваме тва с ананаса и да видиме ко ще стане.После ще си споделя впечатленията. :)
gavro64eto
11-06-2007, 14:42
:-& :-& :-& :-& :-&
DevilWish
11-06-2007, 15:18
Mnogo сте специални ве....ако го обичаш ако ще й на най-умразното ти ядене да е вкуса пак ще се пожалиш да го направиш /макар че не виждам кой те кара на сила щом нямаш желание........../
palomaaa
11-06-2007, 15:28
xaxa, a puvarnq s vkus na qgogki ne iska6 li..? :-D :-D :-D :-D
bulgarche
11-06-2007, 15:34
Да хапне повечко течен шоколад. И как така не ядеш солено? Само вафли, торти и шоколади ли консумираш?
Едва ли. Сигурно и лятото не се поти и никаква сол не отделя...и не оринира :D
Стига се заяжда навсякъде бе лешпер!
По мое мнение не си ти нещото което ще ми определя кога, какво, и как ще правя :-P
emi probvaite sys sokcheto i s shokoladcheto , ama ako ochakvash nqkakva grandiozna promqna si v greshka - tova si e sprema se pak , ne e nektarche ot praskovki :smt001
Kras4eto_lp
11-06-2007, 18:40
Ама че тъпотии :lol: :lol:
experiment_m
11-06-2007, 19:09
Браво на момичето. Някакви други желания да имаш? :razz: ](*,) :::
HePeAJIeH
11-06-2007, 19:18
ма тя спермата си е крем брюле кво повече искаш 8-)
minava6t 4i4ko :)
11-06-2007, 19:56
8) прати го в Нестле да му инсталират /вградят/ в ташака система за течен шоколад Nutela cream , а на другия 3 в 1 , а после свиркай си, но и следи кръвната захар че да не развиеш някои диабет от толкова много шоко-боко / спермолин / 8-) #-o #-o
MakeMeLaugh
11-06-2007, 21:20
Хахаахах
Еййй слушам и не вярвам на очите си :razz: :D
Всякакви простотии съм чел тук и съм се ядосвал, ама тази тук е толкова трагична, че чак ме кара да се смея...
мейк ми лъф :-P
batkodoki
11-07-2007, 06:03
Predpolagam.Chestno kazano ne sym opitvala tochno sys sok,no sym zabelqzvala naprimer kato sme navynka nqkyde vecher i kato pie edna,dve biri i kato se priberem sled okolo 2-3 chasa i spermata mu e dosta po-rqdka ot birata.
Eto kak se promenq vkusa na spermata ot slednite pitatelni i lekarstveni veshtestva:
ето един случай, когато желаното се възприема за действително!
пълни момински мечти!
при положение, че сперматогенезата - т.е образуването на сперма трае 72-75 дни, много ми е любопитно КАК помните че преди два месеца момчето ви е пило бира, че и еякулата му да има тоя вкус....
а това с "ананаса" има смисъл само ако татко ви има зеленчуков магазин и продaва ананаси. скрита реклама един вид ......
с една дума - момински фолклор!
ако истински обичате момчето си, ще ви вълнува То, а не вкуса на спермата му..
rashito0o
11-07-2007, 06:13
намажи му оная раота с шоколад и си представяй и,че спермата има такъв вкус :D :D :D :D :D :D
ето един случай, когато желаното се възприема за действително!
пълни момински мечти!
при положение, че сперматогенезата - т.е образуването на сперма трае 72-75 дни, много ми е любопитно КАК помните че преди два месеца момчето ви е пило бира, че и еякулата му да има тоя вкус....
а това с "ананаса" има смисъл само ако татко ви има зеленчуков магазин и продaва ананаси. скрита реклама един вид ......
с една дума - момински фолклор!
ако истински обичате момчето си, ще ви вълнува То, а не вкуса на спермата му..
Heeeei!Ne sym kazala,che me vylnuva vkusa na spermata mu.Razbira se,che me vylnuva samiq toi. :!:
Otnosno tova za vkusa i,mnogo pyti sym mu gyltala i znam,che vkusa e bil mn razlichen.Nqkolko pyti beshe sladko,bih kazala dori vkusno,no nqmam i gram spomen,otkakvo bi moglo da byde.
ivancho pe6ehodeca
11-07-2007, 08:56
yes тва исках да чуя-сладка сперма,докъде стигнахте
S vkus na sladoled Tiramisu ne iskash li ?! Znam,che ako izpie okolo lityr ananasov sok spermata stava sladka.
:razz: :grin: :-D
Опитвам се да разбера кои храни влияят на вкуса.
Цигарите определено я карат да нагарча и да има лош вкус.Не знам как влияе на вкуса продължителното Неправене на секс (под продължително 2,3 дена :-D ).
Иначе пиенето на сладки натурални сокове,круши,ананас и други влияят доста на вкуса. \:D/
Това за бирата не съм съгласна.Моя пие винаги по много,я ела да не е правил секс от 3,4 дена ще ти я доката гъста гъста... :-D
ти да не си решила да гълташ, че пък си я и избираш