Влез

View Full Version : Прочетете.. плс.. ;(

ivelin9021
11-06-2007, 06:15
ам зна4и аз сам жлубенж бест фрдката ми (несподелена ллюбов) и нали тя тфа го зн защото аз и го казах и тя ме отряза каза че кум мен има мсао приятелстки чувства ...и така останахме само приятели..и снощи нз какво стана без нищо да и кажа тя ми пише в скайп че искала да не се виждаме между смените (а ние само тогава имаме вазможност да се виждаме..) да не сам и ходил повече пред даскалото искала малко почивка от мене ... аз я попитах защо тя ми каза от 1 страна да си изясни чувствата от друга страна да си почине от мене ... и сега незнам какво да мисля и да правя... плс даите някаф савет... :?: :cry: :cry: :cry:

Sweet__Dream
11-06-2007, 06:39
Prosto iz4akai da mine malko vreme da vidi6 kak 6te se razviqt ne6tata.Ne burzai s deistviqta si,a budi turpeliv.Pokaji i 4e na ti puka za neq vuob6te i 6te vidi6 kak sama 6te zapo4ne da ti4a sled teb..Uspeh.. \:D/ :-) \:D/

ivelin9021
11-06-2007, 07:00
am taka e no az tolkova mn mn mn q obi4am 4e si nqmash in ideq za kfo ti govora..i prava vsi4ko za da e dobre tq a tq samo me tup4e...

glezan4e
11-06-2007, 07:08
ami pyrvo se nau4i da pi6e6... a po temata.. ostavi q za malko... ne byrzai ... i s vremeto moje i da stane ne6to pove4e....

gothic_angel
11-06-2007, 07:23
Prosto iz4akai da mine malko vreme da vidi6 kak 6te se razviqt ne6tata.Ne burzai s deistviqta si,a budi turpeliv.Pokaji i 4e na ti puka za neq vuob6te i 6te vidi6 kak sama 6te zapo4ne da ti4a sled teb..Uspeh.. \:D/ :-) \:D/

trittico
11-06-2007, 08:37
am taka e no az tolkova mn mn mn q obi4am 4e si nqmash in ideq za kfo ti govora..i prava vsi4ko za da e dobre tq a tq samo me tup4e...
:shock: за какво говорим тогава? да, по принцип обичаме да се правим на недостъпни ама чак пък да те тъпче.....аз бих ти казала да я оставиш обаче съм сигурна ,че няма да го направиш така че просто изчакай малко, остави я да помисли, не я притискай...ще стае по-лошо
успех! \:D/

ivelin9021
11-06-2007, 08:43
am za neq jivota si davam ne bih q ostavil za ni6to na svta...

jessika87
11-06-2007, 08:45
kvooooooooooooo ????? abe hora kak pi6ete be??? kade da tarsia prevoda4???ako taka govori6 kakto pi6e6 nz koi 6te te razbere,ia po4ni otna4alo ama pi6i razbrano :-D :grin:

flirt4y
11-06-2007, 08:50
kvooooooooooooo ????? abe hora kak pi6ete be??? kade da tarsia prevoda4???ako taka govori6 kakto pi6e6 nz koi 6te te razbere,ia po4ni otna4alo ama pi6i razbrano :-D :grin:Мисля че ти си неграмотна и не можеж да четеш вярно има грешки ама си се разчита аз не ги и забелязвам защото ги правя също..Ся по темата ми както казаха остави я намира малко тя сама ти го е казала да я оставиш за известно време...Изчакай около седмица-две и я потърси ако я няма.Ай успех \:D/

koalka
11-06-2007, 08:52
Може би има право, а и така за теб ще е по-добре.Опитай се да я забравиш, защото явно чувствата не са споделени.

ivelin9021
11-06-2007, 08:53
prsoto pisah mn burzo i za tfa ima greshki... izviqvaite...kfo?! am ne moga 1-2 sedmici bez neq ... nemoga she umra probval sam ine stava... max oshte 2 dena nqma da moga da q tursq i posle she q potursq nqma da izdurja...tolkova mnogo q obi4am obi4am q dori pove4e ot jivota si...

koalka
11-06-2007, 08:59
Еми, в началото е трудно, знам.Но в последствие ще свикнеш.А по принцип какво смяташ да правиш, колко още ще въздишаш по нея?

flirt4y
11-06-2007, 09:00
prsoto pisah mn burzo i za tfa ima greshki... izviqvaite...kfo?! am ne moga 1-2 sedmici bez neq ... nemoga she umra probval sam ine stava... max oshte 2 dena nqma da moga da q tursq i posle she q potursq nqma da izdurja...tolkova mnogo q obi4am obi4am q dori pove4e ot jivota si...Може би малко се увлече но няма значение.Най-доброто решение е да я забравиш знам не е изобщо лесно..Случвало ми се е да трябва да забравям момиче..Трябваха ми 3 месеца че да се оттърся малко..И сега като се сета и пак ми става някво супер гадно и 1 седмица настроението ми е здухано..

ivelin9021
11-06-2007, 09:01
amm tq e lubovta na jivota mi ne e 1vata mi lubov! no e lubovta na jivota mi... no tq kaza 4e s neq nikoga nqma da moje da imame ni6to zashtoto tq nqmala 4uvstva kum men...i vaznamerqvam ako ne dr pone best fr za cql jivot da si ostanem...

ivelin9021
11-06-2007, 09:03
am az ne moga da q zarbavq ili po to4no neiskam da q zabravqm... zashtoto tq e edin prekrasen 4ovek i strahotna priqtelka i velikolepno momi4e...

flirt4y
11-06-2007, 09:06
Ами не чакай!Ходи и обясни,че щом не може нищо да има м/у вас да си останете френдс..За това не чакай.Потърси я и и го кажи.Айде чакаме да видиме ко е станло :) .Успех дано всичко да се оправи.

koalka
11-06-2007, 09:07
Даам, а ти на колко години си?Вие дори не сте били заедно, а вече е любовта на живота ти... #-o Разбирам да сте имали връзка и т.н., ама...
А и другото, което е - да, трябваше да поясниш, че не искаш да я забравиш, което е по-лошо за теб, защото тя може и да е великолепно момиче, но няма да е с теб и само ще се измъчваш.

Presley
11-06-2007, 09:16
Щом не искаш да я эабравиш,поне останете приятели и престани да я преследваш,эащото явно вече си и досаден.Дай и малко почивка,след това я потърси и и кажи,че ще останете приятели,както преди.Ще ти е трудно,но иначе рискуваш хептем да спрете да се виждате и да контактувате.
И недей да даваш такива краини иэкаэвания-любовта на живота ти...энаеш колко още живот има пред теб,тепърва може да срещаш други момичета,да се влюбваш и да ги раэлюбваш :D

ivelin9021
11-06-2007, 09:17
am az na 16 i tq na po4ti 17... am zna4i istoriqta e taka va 4e na 29 juni minalata god nie se celunahme za 1vi put i ot togava do predi2 mesecA nie sistemno si se natiskahme pri vsqka udobna vazmojnost v nas v tqh si se natiskahme i sled sqko natiskane si kazvahme krai tova za poselno no si4ko tova se povtarqshe ... i vinagi sme bili nai dobri fr vupreki4e vsi4ki okolo nas si misleha 4e hodim zahsto nie po ulicata gushnati po peikite gushnati igraeme si govorim i no tq nqma 4uvstva kam men az kato q popitah sled kato i kazah 4e sam vluben v neq zashto e bilo vsi4ko koeto stana mejdy nas tq mi kaza prosto momenti na strast ...imashe strast mejdy nas... no tazi strast iz4ezna tova mi kaza tq... i sega iskam da sme samo fr...

Presley
11-06-2007, 09:23
:shock:
Тя е куха лейка! :D

ivelin9021
11-06-2007, 09:23
:@:@:@ da ti eba maikata ne govori taka za neq da ne ti izbiq tupata kratuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Presley
11-06-2007, 09:28
:@:@:@ da ti e** maikata ne govori taka za neq da ne ti izbiq tupata kratuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D
Ето эащо сте си паснали

ivelin9021
11-06-2007, 09:29
presley`n`sum izvinqvai 4e te obidih.... no prosto adski mn q obi4am...i neiskam da se zloslovi po nein adres...

Presley
11-06-2007, 09:32
presley`n`sum izvinqvai 4e te obidih.... no prosto adski mn q obi4am...i neiskam da se zloslovi po nein adres...
Няма проблем :o
Така или иваче аэ и да элословя и да не элословя нищо не се променя.Дори не е я поэнавам де,но от това ,което написа добивам някаква представа.Тя просто те е мотала..эабавлявала си се е с теб..
Ясна е работата,надали ще пожънеш успех :D Эатова найстина и дай свободата,която иска.

flirt4y
11-06-2007, 09:34
:shock:
Тя е куха лейка! :D Ми може и да е може и да не е ... Ивелин-е ти малко се съобразявай кво говориш нормално,че като я обичаш ще я защитаваш,но не го прави по тоя начин.. Ъм ся ме затъпи като написа оня пост горе и нз кво да ти кажа..Щом я няма страстта няма да ги има тия моменти.Все пак поговори с нея.

sayer
11-06-2007, 11:47
човече ,надявай се да има рай...и отново да се срещнете там!
Света не се върти около теб ,или около никой друг...нямаш си напредстава какъв късмет е да получиш това което желаеш.Със здраве

Freaky_boy
11-06-2007, 12:17
Xax...pi4 i az iam po4ti s16tiq problem samo 4e az mislq 4e naranix priqtelkata si mn zdravo...ina4e i na men mi kazaxa da iz4akam i da ne q t1rsq i tq me pot1rsi s1vsem skoro :] ina4e i ti probvai da go napravi6...znam 4e e trudno no vse pak moje da si struva :]

MiMcHeToOo
11-06-2007, 12:26
Кат не те иска нямаш друг варянт освен да чакаш.. иначе ставаш супер нахален и досаден

MoN4E_LiMoN4E
11-06-2007, 16:59
може пък и да й кажеш че след всички тия натискания едно друго ти си си помислил че тя наистина изпитва нещо към теб и сега си изненадан от постъпката й знам ли нещо такова

bqsna_teenagerka
11-06-2007, 17:12
ами щом не иска да се виждате,добре! няма да и ходиш по гайдата я!
я вземи да флиртуваш с другите,да видим дали няма да си промени решението!
защо да си губиш времето с нея като не те иска? има ли смисъл? не!

HePeAJIeH
11-06-2007, 18:17
личи си колко ти е бест френдка :shock:

Nix
11-06-2007, 20:24
С тоя правопис въобще няма да си прая труда да чета.

Дано намериш отговор на проблемите си.

Josefinne
11-06-2007, 20:43
По-скоро иска ти да се отърсиш от чувствата си към нея. И по-вероятно е права. Не я търси, остави я сама да те потърси и в това време се опитай да превъзмогнеш чувствата си, за да закрепите приятелството си.

assd
11-06-2007, 21:00
боже след първия ред се отказах - по-неграмотно написано не съм чел, заклевам се

rakiQ
12-25-2007, 18:12
Ивелине
да ти серем и на глвата и на проблемите и на бест фр ти 8-) 8-) 8-) 8-)
да ви серем на целото семейство
да и се исерем у устата
да ти се исерем у лицето
да ти се исерем у окото
да ти се исерем на косата

(ох ака ми се!) :razz:

DiTko
12-25-2007, 19:11
Ивчо ... остави я малко на мира. А докато не се занимаваш с нея, хвани един правописен речник ;)

trittico
12-25-2007, 19:27
Ивчо ... остави я малко на мира. А докато не се занимаваш с нея, хвани един правописен речник ;)

:razz: така си е =;

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
12-25-2007, 20:12
Я стига, па вие :D Виждала съм далеч по - неграмотно написани неща, ама някой обръща ли им внимание? :? Дори не съм обърнала внимание дали има грешки, а вие го обръщате на голям проблем :D Ае, тука тря съвети да се дават :D Авторе, горе главата, не се давай и покажи, че си човек на място:) Остави я, ще срещнеш по - добра, сигурна съм:) Колкото и да не ти се иска сега:) Ще бъдеш много по - доволен, мн успех и щастие И дано се откажеш от тази :D Повярвай, колкото и да си мислиш, че я обичаш сега, след време това ще се промени:) Пожелавам ти да срещнеш истинското щастие с някой, който наистина си заслужава \:D/ Дано ме разбираш, Късмет!

lsd43
12-26-2007, 16:03
Пич и аз имам подобен проблем само че от много повече време от теб повярваи.И ще ти кажа само едно нещо най-сигурният лек е времето.
И все пак дано да имаш повече касмет от мен и при теб работите да се оправят.И имай вряра в успеха си!! :)

princesa_viki
12-26-2007, 16:36
изчакай я.
мога да ти цитирам една песен на xplisit-за нея
та...в нея се пее:
ако обичаш някой-пусни го на свобода,а той ако те обича ще се върне в твоята страна.ако ли не,няма за какво да съжаляваш,щастлива е тя без теб и за нея ще се радваш.
надявам се да схващаш какво имам предвид.... остави я,дай й време.ако иска да е с теб-ще те потърси,ако ли не-щом я обичаш,трябва да приемеш това,което е избрала

LaDy_DaQnA
12-26-2007, 16:45
emm sq v taq situaciqq 4esnuu si precakan ptiqtelstva nemoje da ima neznamm