View Full Version : Когато съм в ерекция не мога да си оголя главичката ???
Just_A_Good_Boy
11-06-2007, 14:18
Здравейте :-P :-P
Значи някои може ли да ми каже какви упражения да правя или какво трябва да направя за да си оголя главичката ? Кажете плс че следващата седмица ми се отвори парашута с една мацка а съм и казал че съм правил секс.... Плс хелп ;)
10х предварително :) :) :) :)
ne si parviq koito ima toq problem. otiva6 na lekar i toi ti go opravq. imam edin priqtel deto kato e bil malak, bil tai kato tebe. prosto oti6al na lekar i toi go opravil, stavalo za sekundi.
swords1010
11-06-2007, 14:24
Отиди на лекар. Той ще те посъветва как е най-добре да се постъпи в случая. :wink:
kiro89sf
11-06-2007, 14:54
Със сигурност се налага обрязване.
Няма да стане за 1 седмица. Поне 1 месец ще има адски болки и ще лежиш на легло :arrow: Важното е, че после ще си супер и няма да имаш проблеми с момичето :)
DevilWish
11-06-2007, 14:58
Няма да стане за 1 седмица. Поне 1 месец ще има адски болки и ще лежиш на легло :arrow: Важното е, че после ще си супер и няма да имаш проблеми с момичето :)
+ 1
Стига момичето да е сериозно и да чака до тогава ;)
ПС - Не се притеснявай ,че ще си обрязан - невероятно е :---)
za kakvo obrqzvane govorite??? otiva na lekar, nabivat mu edna 4ekiq, majat go s lekarstvo i e gotovo. ne go pla6ete tolkova!
Just_A_Good_Boy
11-06-2007, 15:11
ami sega ne moga da pravq seks kato nemoga da ogolq glavi4kata taka li??kogato otida na lekara shte boli li tfaa :-# :-# :-# :-# . Mejdudrugoto az sum na 15 i mi e 17 sm i 5 nekydee ....
moq poznat mi kaza 4e i toi kato bil malak ne mojel da go ogolva i kato oti6al na lekar, onq bukvalno mu nabil edna 4ekiq, dr1pnal koji4kata rqzko nadolu. ama nq opitvai sami4ak tova, po-dobre lekar da svar6i taq rabota. i ne bolqlo tolkova mn, no vse pak razli4ni organizmi, mn e otnositelno.
swords1010
11-06-2007, 15:33
ami sega ne moga da pravq seks kato nemoga da ogolq glavi4kata taka li??kogato otida na lekara shte boli li tfaa :-# :-# :-# :-# . Mejdudrugoto az sum na 15 i mi e 17 sm i 5 nekydee ....
Успокой се бе човек! :wink: Просто отиди на лекар да те прегледа и да ти каже как да постъпиш. Възможно е проблема да се реши и без хирургическа намеса. Не се притеснявай толкова! ;-)
Относно коментара на {SeXy_BaBy}: никак не е добре да си обрязан, така се губят много нервни окончания.
аз сащо бях така но лека полека,кат се надървя както се казва постоянно бробвах и зе да се оголва и след време си я оголвах цялата ,но по добре иди на лекар
ivancho pe6ehodeca
11-06-2007, 16:29
Успокой се бе човек! :wink: Просто отиди на лекар да те прегледа и да ти каже как да постъпиш. Възможно е проблема да се реши и без хирургическа намеса. Не се притеснявай толкова! ;-)
Относно коментара на {SeXy_BaBy}: никак не е добре да си обрязан, така се губят много нервни окончания.
Ми по принцип мойта главичка се оголва цялата,незнам...но така няма нужда от обрязване,по принцип ти можеш сам да си я свалиш като дърпаш
всеки ден примерно по силничко на долу.А относно за коментара на swords1010 във връзка със нервните окончания,пениса става по нечувствителен и правиш половият акт по-дълго.Understood !?
...
swords1010
11-06-2007, 16:32
Ми по принцип мойта главичка се оголва цялата,незнам...но така няма нужда от обрязване,по принцип ти можеш сам да си я свалиш като дърпаш
всеки ден примерно по силничко на долу.А относно за коментара на SeXy_BaBy във връзка със нервните окончания,пениса става по нечувствителен и правиш половият акт по-дълго.Understood !?
...
Ама не давайте такива съвети! Не си виждал пенисът му и не можеш да прецениш, какво точно му има. С това дърпане може да си докара цял куп пробеми! :)
ivancho pe6ehodeca
11-06-2007, 16:37
u think so?
Може,но да не е малък !?
Дърпай,късай,въртиии :P :P
Ми никога не ми е била неоголена,за това не съм експерт,но все пак мисля,че треа да действаш ако мислиш да действаш !
swords1010
11-06-2007, 16:40
u think so?
Може,но да не е малък !?
Дърпай,късай,въртиии :P :P
Ми никога не ми е била неоголена,за това не съм експерт,но все пак мисля,че треа да действаш ако мислиш да действаш !
Ами след като не си наясно, не давай подобни съвети. Имало е случаи, в които хора са се осакатявали от подобни съвети във форуми. :wink: Лекар трябва да погледне и да прецени, как е правилно да се постъпи! :wink:
ivancho pe6ehodeca
11-06-2007, 16:59
If u say so...
Щом мислиш така,значи аз съм тъпия....
swords1010
11-06-2007, 19:05
If u say so...
Щом мислиш така,значи аз съм тъпия....
Не см казал! Просто никога не се знае, колко е акъла на автора на някоя тема (тази или друга) и какво може да си причини. :wink:
а бе хора кжо го плашите това се казва къс гем и не се дърпа а се прави един малък разрез на кожичката и се отваря не колабираи брат :Д:Д:Д
Не мога да повярвам колко необразовани и невежи хора се изказват, само и само да станат за смях. На колко години сте бе ? Като не знаете нещо поне не говорете глупости да ви се смеят тези дето са наясно. Единствения смислен коментар беше последния.
Няма да стане за 1 седмица. Поне 1 месец ще има адски болки и ще лежиш на легло Arrow Важното е, че после ще си супер и няма да имаш проблеми с момичето Smile
Каква е тая върховна глупост бе ? Ти на 12 ли си ? Първо изобщо не е сигурно, че трябва обрязване, по вероятн се отнася до късо гемче ( кожатая дет държи главичката) Това не се оправя с дърпане, разтягане, магии и всякакви заклинания. Отива се на лекар, той те поглежда казва каква е ситуацията, ако е гемче се срязва и се пришива по-надолу. Възстановяването е около месец, но изобщо няма такова нещо като тоя глупак от горе дето те плаши , че било нечовешки болки, какво остава за лежане на легло. Ако е обрязване, се реже цялата кожа, възстановяването отново е около месец. Няма такова нещо като друг/друга дето се изказа, че се оправяло за секунди. Секс може да правиш и така, но не е редно, защото може да получиш разкъсвания. Ай със здраве и се образовайте преди да говорите.
Gr0zDan0v
05-03-2011, 15:29
Ще те резнат - честито 8)
princeskata1
05-03-2011, 20:41
Ами наистина отиди на лекар - хирург. До никакво "обрязване" няма да се стигне! Просто с един скалпел ще ти цепнат перинеума, така че да стане малко по-широк. Няма да ти го режат!!! Цепват, боли те 3-4 дена, след това пробваш все по-настойчиво да забелваш главичката, и накрая си ОК. Е, ще имаш малко проблеми в началото, понеже главичката ти е свръх-чувствителна (никога не се е показвала и не я е докосвало нещо...), но това минава с времето и особено когато започнеш полов живот. Място за притеснение няма - отивай още утре да те оправят!
Ivan4o0o0
05-04-2011, 04:17
Слушкай, бегаш под душа като се къпеш слагаш САПУН и почваш да биеш след като са изхварлиш ше те боли като го оголваш, но има ефект, оголва бавно :)
megatone
05-06-2011, 10:05
Слушкай, бегаш под душа като се къпеш слагаш САПУН и почваш да биеш след като са изхварлиш ше те боли като го оголваш, но има ефект, оголва бавно :)дaли момичeто го чaкa ощe :lol:
taratorcho
05-06-2011, 11:14
ПИЧ, ИЗОБЩО не се плаши бях точно като теб (мисля, че бях на 8-9 години) и отидохме в неква болница не помня коя :D и си викам са тоя ще ми е*е майката и направо гащите ми трепереха и лягам само и тоя "ЦАК" и го забели и вика готов си ;) ии азз :shock: , и ми каза когато пикая да го забелвам (абе с две думи да го забелвам по често) ии сега съм ЧУК :D
азз сега трябва да ходя поради друг проблем ОБАЧЕЕ не искам да казвам на наще, защото станах вече по-голям и си е срамно .. ;д
(нещо като бемка имам на главичката ии съм сигурен, че не е нищо застрашително, ама се чудя, защо е така :X:X :@
dream1707
05-06-2011, 13:16
Абе хора... човека отдавна вече е ходил на лекар и се е справил с тоя проблем... Едва ли ви чака няколко години да му отговорите... Само връщате старите теми.
taratorcho
05-06-2011, 19:36
Абе хора... човека отдавна вече е ходил на лекар и се е справил с тоя проблем... Едва ли ви чака няколко години да му отговорите... Само връщате старите теми.
ахахаахаххаха + 1 !!!!! Кой го знае сигурно е с някое момиче в момента ии си прави кефа, а ние будалите отговаряме на въпроса му от преди 3 години :-D :-D :-D
Абе вие нормални ли сте бе какво го плашите няма никакви лекари никви работи всеки като по-малак е имал сащия проблем за това като малки вашите са ви карали да правите това та за решението пробвай да я уголиш постепенно колкото можеш да издаржиш силно се самнявам че може да получиш каквато и да е травма пробвай като биеш чекий :D да дарпаш по надолу
Alekssandyr
05-07-2011, 08:15
Кво го стряскате бе .. :D Човек .. отиваш на лекар и там от началото лекаря ше ти го гледа умно, ше ти пипа патката и после те маже с някво, като гел.. знам ли и после ти разтяга малко кожата и си готов .. като бях на 4 имах подобен проблем ;) Не е кой знае кво, споко :)
АХАХА КОЙ ДА ВИДИ, ЧЕ ТЕМАТА Е ОТ **Й ТИ ВЕК .. :D :D :D :D