View Full Version : дали ще правим входно?
Преди стачката трябваше да правим входно по математика и утре имаме матем. та дали ще правим след като има толкова невзет материал?
Ем', аз утре имам по БЕЛ :grin: кеееееф... :roll:
И няма да отучвамеееееееее =D>
nedei da riskuvash ... izbqgai :)
sWeEt_SeEd
11-06-2007, 17:51
Попринцип входни не би трябвало да има.Така е решено.Друг е въоросът какво ще и кефне на учителката ви.И ако влезе и ви нареди да правите няма кфо да кажете-все тая.Хахехаех и къф беше тоя съвет да избяга...мамка му-това е входно, то дори не би трябвало да се има впредвид... а дори и да се...? #-o Достатъчно качествено ни го завряха във всички дупки с тази стачка (особено на тези като мен, които са последна година), че да ме ебе дали ше влезе и ше каже , че имаме входно или не...
И в крайна сметка, зависи от класа ви като цяло.Ако реагирате адекватно на ситуацията и й обяснте човешки и с подход как стоят нещата-кратко и ясно, няма да имате никфи проблеми. :---) Манипулация, братле... 8)
Ние по-повечето предмети няма да правим.За вас нз 8)
sladku_bebzi
11-06-2007, 18:27
Ние за днес бяхме в същата ситуация, само че по БЕЛ и правихме...
Ми ако даскалката или даскала ви е недоволен и иэнервен от стачката,може и да реши да си го иэкара на вас :D Ама предполагам,че няма да е чак толкова жесток :D Все пак в момента нямам боб,иваче щях да хвърля и да ти кажа със сигурност.. :-|
Seducti0n
11-06-2007, 20:26
Ми ако даскалката или даскала ви е недоволен и иэнервен от стачката,може и да реши да си го иэкара на вас :D Ама предполагам,че няма да е чак толкова жесток :D Все пак в момента нямам боб,иваче щях да хвърля и да ти кажа със сигурност.. :-|
Няма страшно,то и с леща стават тези далавери.
Сега по темата-супер глупаво и подло ще бъде,ако съответният учител ви спретне,такова номерче.
Все пак,ако наистина се окаже така лош,се правете на удерени,демек-Не чух,Не разбрах,Ама как така :?: и тем подобни изразчета... :D
cappy123
11-07-2007, 08:41
еми ние още първия час по м-ка правихме входно #-o
И няма да отучвамеееееееее =D> #-o ...Къ моЕ сА кефиш на входни нива...??? [-( ....Ние имахне още преди ста4ката по биология....аз бях забравила,4е сме имали... :D ...В понеделник имахме...2 по математика и ... физика...По математика сигурно ше изкарам....3 или 4... и по физика така...много жалко,щото съм 7 клас :cry: ...Ама все тадат тва,дето не сам у4ила...ина4е у4их...В петък по история...др. понеделник по физика и география...бе мани мани...от горе на вси4кото си имам и гадже...дето иска само да излизаме ](*,) ...БЕ нямам нищо напротив....ама имам 4увството,4е ми пре4и да у4а...ииии...не знам кво ше права :lol: ...Ама няма да се разделим :smt007 :smt008
EmO_KiD_;(
11-07-2007, 15:14
И няма да отучвамеееееееее =D> #-o ...Къ моЕ сА кефиш на входни нива...??? [-( ....Ние имахне още преди ста4ката по биология....аз бях забравила,4е сме имали... :D ...В понеделник имахме...2 по математика и ... физика...По математика сигурно ше изкарам....3 или 4... и по физика така...много жалко,щото съм 7 клас :cry: ...Ама все тадат тва,дето не сам у4ила...ина4е у4их...В петък по история...др. понеделник по физика и география...бе мани мани...от горе на вси4кото си имам и гадже...дето иска само да излизаме ](*,) ...БЕ нямам нищо напротив....ама имам 4увството,4е ми пре4и да у4а...ииии...не знам кво ше права :lol: ...Ама няма да се разделим :smt007 :smt008
ам и аз имах гадже и ми пречеше на училище и за тва понеже съм 7-ми клас го оставих,защото ми е мн важно да вляза!Все пак тва определя бъдещето ми :) :) Решихх,че е по-важно да си гледам училището,после като вляза ще има гаджета :wink: :wink: :wink:
И аз си виках,че няма да го оставя,ама.. просто един ден седнах и помислих и после му казах за тва и скъсахме :) :) :) .Важното е,че сега сме си фр :)
Аааааааа....оплесках "Епопея на забравените" :-D
Яко зле съъъъм(написах, че са поеми и то... 32, забележи :lol: )
Както и да е...скоро чакам класното :D